Δεν γνωρίζω πολύ καλά αυτά τα πράματα, πάντως η μεγαλύτερη διαφορά είναι τα unslatted stabilators που είχαν τα F σε σχέση με τα E. Απο εκεί και πέρα για αντένες, και άλλα ψιλά δεν έχω ιδέα. Νομίζω πως κατα καιρούς έχουν αναφερθεί στο forum, και υπάρχουν αρκετοί με πολύτιμες γνώσεις.
Δύστυχος η Revell έχει μια εμμονή με τα επετειακά αεροσκάφη την οποία δεν καταλαβαίνω. Επίσης απο άποψης marketing δεν μπορώ να καταλάβω το να έχει κυκλοφορήσει ένα πολύ καλο και φτηνό κιτ σε ένα απο τα δημοφιλέστερα αεροπλάνα, και να έχει μόνο μια απο τις λιγότερο διαδεδομένες εκδόσεις του και χωρίς να έχει προβλέψει για όλη την οικογένεια...
Ούτε εμένα με αρέσουν τα επετειακά και η Revell Δεν δίνει άλλη επιλογή, και αυτό που έχω σκεφτεί για καμουφλάζ είναι τα εξης.
1) ʼν βρώ σήματα για ένα
μάχιμο Γερμανικό F4F να το κάνω έτσι. Το συγκεκριμένο camo με άρεσε απο όταν το είχα πρωτοδεί στο Modelling n27
2) Να το κάνω Ελληνικό με τη μέθοδο της... πάπιας, φτιάχνοντας όποιο καμουφλάζ θα είναι λιγότερο λάθος απο την άποψη των αντενών κτλ. Νομίζω πως σε αρκετούς δεν θα άρεσε αυτή η ιδέα, πάντως προσωπικά δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα.
3) ʼν βρεθεί κάποιο άλλο Phantom στο δρόμο μου μέχρι να αρχίσω την κατασκευή με τα σωστά stabilators να του τα κουρσέψω, και απο εκεί και πέρα να ακολουθήσω το 2. Βέβαια κάτι τέτοιο θα μετέφερε τo "λάθος" στο άλλο Phantom.