Φίλε Δημήτρη και βέβαια το προφίλ όσο καλό και αν είναι δεν αντικαθιστά ακόμα και μια κακή φωτογραφία, όμως στην φωτογραφία που ποστάρισε ο Δάνης βασίστηκε καταξιομένος (νομίζω) μοντελιστής και έκανε την παρακάτω κατασκευή

η οποία παρουσιάστηκε σε γνωστότατο μοντελιστικό Φόρουμ, πήρε νομίζω μέρος σε διεθνείς εκθέσεις και έγινε και περιοδικό και το προφίλ που ποστάρισα βάση αυτής της φωτογραφίας έγινε, μπορεί η κατασκευή να έχει λάθη και παραλήψεις αλλά να μην ξεχνάμε, πως ίσως τότε να υπήρχαν ελάχιστες φωτογραφίες του αντίστοιχου οχήματος και φυσικά λάθη και παραλήψεις στην κατασκευή δεν απέφυγε και ο Δάνης, όλα όμως έχουν ένα κοινό, η βάση στήριξης του όπλου είναι πίσω.
Φυσικά Δμήτρη σε μετατροπές field conversion δεν κάναν σε όλα τα ίδια, που κατάλαβες ότι αναφέρθηκα σε μετατροπή εργοστασιακών μερών, εννοούσα την αλλαγή οπλισμού, την θέση τοποθέτησής του και επίσης τα διάφορα παρελκόμενα (στην φωτογραφία που ποστάρισες ξήλωσαν το καπάκι των πυρομαχικών και έβαλαν χύμα τα πυρομαχικά του drilling), γιατί σε όλα έπρεπε να είναι μπροστά η βάση στήριξης του όπλου και στο αρχικό περίπου πίσω στηρίζονταν το flak(το κέντρο βάρους του), για ισορροπία, μα στο multiair που ποστάρισε ο Δάνης το drilling τοποθετήθηκε στη θέση του αντίστοιχου εκτοξευτή, εντελώς ΠΙΣΩ, δεν έκανα καμία προσπάθεια, άλλοι δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν.
Στην ερώτηση που έκανες
Κατ αρχας, εσυ ειδικα εισαι οπαδος της φωτο και οχι του προφιλ .Οπως και εγω. Περαν τουτου καθαρα στο ιστορικο-κατασκευαστικο κομματι, η φωτο του κατασκευαστη που ειναι με το αρχικο οχημα παραγωγης και απλα αφαιρεθηκε το 20αρι και μπηκαν τα 15αρια, δεν εχει σχεση με το προφιλ που ποσταρεις. Εκτος εαν επιμενεις και εσυ οτι στην φωτο απεικονιζεται η βαση των οπλων να ειναι τοποθετημενη στον τελευταιο τροχο και οχι στον τριτο απο το τελος. Εκει σηκωνω τα χερια.
σου απαντώ, δανείστηκα και ποστάρω μια φωτογραφία, απ' αυτές που δεν ανέβασε ο Δάνης

αν νομίζεις ότι σε αυτή την φωτογραφία, η βάση των όπλων είναι τοποθετημένη πάνω απο τον τελευταίο τροχό και όχι πάνω από τον τρίτο από το τέλος και εγώ τότε σηκώνω τα χέρια. Δημήτρη, αν είναι να χαλάνε φιλίες χρόνων για τα τανκσάκια, κρατιέμαι για να μη πώ τίποτα βαρύ για τον μοντελισμό που κάνουμε, φιλικά Γιώργος.