Αποστολέας Θέμα: KOMET 1/72  (Αναγνώστηκε 10158 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
Απ: KOMET 1/72
« Απάντηση #75 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2011, 09:08:19 μμ »
Μάνο, το overspray στην ουρά δεν ενοχλεί ούτε και το εντονο κοντραστ των χρωμάτων... οι έκκεντροι σταυροί στα φτερά όμως βγάζουν μάτι!

jkbsprint

• Επισκέπτης
« Απάντηση #76 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2011, 09:11:49 μμ »
Πολυ ομορφο αποτελεσμα και σε πολυ μικρη κλιμακα. Η μονη ενσταση που εχω αν μου επιτρεπεις ειναι οτι ηταν λιγο χλωμο να κοιμαται καποιος επανω στο φτερο.  Τα καυσιμα εκτος απο καυστικα σε περιπτωση που ακουμπουσαν ακομα και 2 σταγονες εκαναν εκρηξη. Λογω κακης ποιοτητας υλικων και των λοιπων γνωστων προβληματων που ειχαν οι Γερμανοι στο τελος ακομα και ακινητα ηταν επικινδυνα..... Ηταν συνηθες φαινομενο, οποτε αν δε χρειαζοταν δεν πλησιαζαν πολυ απλα.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #77 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2011, 09:44:57 μμ »
Εψαξα και λίγο και μάλλον βρήκα φωτογραφίες από το κομετάκι σου. Αν θες τη γνώμη μου άσε την ουρά ήσυχη, τώρα στο τέλος είναι που γίνονται οι συμφορές... μια χαρά κουκλί είναι, ειδικά να μαζέψεις τους σταυρούς στα φτερά που όπως επισήμανε και ο Wildcat.

Ύπνος στο φτερό εν έτει 1945...... :roll:
Κοιμισμένος θα την έτρωγε την μπόμπα στο κεφάλι.......

Η μονη ενσταση που εχω αν μου επιτρεπεις ειναι οτι ηταν λιγο χλωμο να κοιμαται καποιος επανω στο φτερο.
Και όμως, δείτε λίγο παρακάτω, σιέστα στη βάση του Brandis, τέλη του 1944, JG400.

Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #78 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2011, 09:55:06 μμ »
Ο.Κ. λοιπόν.......
Τέλειο πάμε γι άλλα...... :wink:

Ύπνος στο φτερό εν έτει 1945...... :roll:
Κοιμισμένος θα την έτρωγε την μπόμπα στο κεφάλι.......
::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
Κάτσε γιατί θέλει και βάση τώρα το σκασμένο...
Ευχαριστώ πολύ Νίκο :!:

Φαταλιστής θα ήταν, αφού είτε θα την έτρωγε την μπόμπα στο κεφάλι, ή θα γινόταν αυτός (μαζί με τον κομήτη) πυροτέχνημα....

Πάρα πολύ ωραία κατασκευή πάντως, ειδικά ο τράκτορας είναι όλα τα λεφτά! Συμφωνώ κι εγώ με την διατήρηση του α/φους σε σχετικά καθαρό επίπεδο, ακριβώς λόγω του μικρού προσδόκιμου επιβίωσης.

Και φυσικά ούτε διαρροές καυσίμων παίζουν, ήταν τόσο καυστικά διάβασα, που κάποτε κάποιος που είχε την ατυχία να "λουστεί" με αυτά σε κάποιο ατύχημα, ας πούμε απλά οτι δεν έμειναν και πολλά για να θαφτούν....
Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη, νά 'σαι καλά :!:
Και εγώ το λυπάμαι να του "θαμπώσω" τα χρώματα, άσε που όντως δεν προλάβαιναν να λερωθούν :mrgreen:

Μάνο, το overspray στην ουρά δεν ενοχλεί ούτε και το εντονο κοντραστ των χρωμάτων... οι έκκεντροι σταυροί στα φτερά όμως βγάζουν μάτι!
Νικόλα, στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα που λένε. Τα σήματα μπήκαν μέσα στη μαύρη νύχτα και το πήρα χαμπάρι την άλλη μέρα κι εγώ. ʼσε που και νά 'θελα να το δώ πριν τα βάλω, το σχεδόν λευκό χρώμα της καρτέλας της Academy δεν βοήθησε :(
Τι να κάνω, τώρα πλέον θα ζήσω μ' αυτό :mrgreen:
Ευχαριστώ πολύ :wink:

Πολυ ομορφο αποτελεσμα και σε πολυ μικρη κλιμακα. Η μονη ενσταση που εχω αν μου επιτρεπεις ειναι οτι ηταν λιγο χλωμο να κοιμαται καποιος επανω στο φτερο.  Τα καυσιμα εκτος απο καυστικα σε περιπτωση που ακουμπουσαν ακομα και 2 σταγονες εκαναν εκρηξη. Λογω κακης ποιοτητας υλικων και των λοιπων γνωστων προβληματων που ειχαν οι Γερμανοι στο τελος ακομα και ακινητα ηταν επικινδυνα..... Ηταν συνηθες φαινομενο, οποτε αν δε χρειαζοταν δεν πλησιαζαν πολυ απλα.  ::salut::
Γιάννη σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια ::salut::
Αυτό που λές για το C-stoff και το T-stoff έχεις απόλυτο δίκιο. Τα καύσιμα αυτά ήταν άκρως καυστικά και εκρηκτικά, αλλά φαίνεται οι άνθρωποι αυτοί (οι πιλότοι και το προσωπικό εδάφους) είχαν άγνοια κινδύνου. Την ιδέα την έκλεψα από την παρακάτω φωτό.

Και να σκεφτείς ότι ο τύπος έχει το κεφάλι του ακουμπησμένο πάνω ακριβώς στην τάπα πλήρωσης του T-stoff :roll:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #79 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2011, 09:58:22 μμ »
Εψαξα και λίγο και μάλλον βρήκα φωτογραφίες από το κομετάκι σου. Αν θες τη γνώμη μου άσε την ουρά ήσυχη, τώρα στο τέλος είναι που γίνονται οι συμφορές... μια χαρά κουκλί είναι, ειδικά να μαζέψεις τους σταυρούς στα φτερά που όπως επισήμανε και ο Wildcat.
Με πρόλαβες Γιώργο με τις φωτό :mrgreen:
Όντως τώρα είναι αργά για την οποιαδήποτε αλλαγή :roll:
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια ::salut::

ΜΦΧ

jkbsprint

• Επισκέπτης
« Απάντηση #80 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2011, 10:00:27 μμ »
Αρχοντας λεμε........  :mrgreen:. Οκ απλα εχω διαβασει για αυστηρες κυρωσεις που υπηρχαν για το θεμα. Τη φωτο την ειχα ξαναδει παλαιοτερα αλλα την ειχα ξεχασει.... μηπως ηταν και λιγο προπαγαναδιστικης χρησης?  :roll:. Οπως και να εχει βουρ να δουμε ωραια πραγματα. Καλη συνεχεια.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #81 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2011, 10:05:41 μμ »
...μηπως ηταν και λιγο προπαγαναδιστικης χρησης?  :roll:. Οπως και να εχει βουρ να δουμε ωραια πραγματα. Καλη συνεχεια.  ::salut::
Αυτό δε μπορούμε καθόλου να το αποκλείσουμε :wink: :mrgreen:
Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη :!:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Palanadine

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Παναγιώτης-Δημήτριος Γρηγορίου
« Απάντηση #82 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2011, 10:54:20 μμ »
 Βασικά, ακριβώς επειδή τα καύσιμα Τ-stoff και C-stoff (ή Ζ-stoff κατά αλλους) ήταν εξαιρετικά ασταθή και διαβρωτικά, το αεροσκάφος το γεμίζανε λίγο πριν απογειωθεί. Ούτε οι πιλότοι αλλά ούτε και το προσωπικό εδάφους είχαν άγνοια κινδύνου, φορούσαν προστατευτικές (θεωριτικά) στολές, αλλά και πάλι, τα καύσιμα αυτά ήταν ικανά να λιώσουν άνθρωπο!

Οπότε το να κοιμάται κάποιος στο φτερό δεν ήταν τόσο αυτοκτονικό όσο ακούγεται στην προκειμένη περίπτωση.

Και ένα βιντεάκι που έχει λίγη ιστορία, αλλά δείχνει και τον τράκτορα, μαζί με τη διαδικασία ανάκτησης του Κομήτη από το πεδίο προσεδάφησης.

http://www.youtube.com/watch?v=EcNC9hWvMik&feature=related

* Μια και το θυμήθυκα, για το έκκεντρο εθνόσημο, μια λύση είναι να περάσεις πάνω από το σημείο που εξέχει με το χρώμα της παραλλαγής. Αν υποψιάζεσαι οτι μπορεί και να φαίνεται ανάγλυφο, προσπάθησε να επεκτείνεις τον εσωτερικό (μαύρο) σταυρό, στο όριο που εξέχει το άσπρο περίγραμμα. Γενικά τα σήματα της Academy δεν είναι τελικά και ότι καλύτερο, κι εγώ την πάτησα σε δική μου κατασκευή κι έτρεχα μετά...
"We cannot direct the winds, but we can adjust the sails"

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #83 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2011, 01:21:57 πμ »
Παναγιώτη ευχαριστώ και για το βιντεάκι (πολύ καλό και μου είχε ξεφύγει) και για τα τιπς για τα εθνόσημα. Τώρα μάλλον είναι αργά να διορθωθεί δυστυχώς, γιατί η οποιαδήποτε επέμβαση θα αφήσει εξόγκωμα, όσο διαλυμένο και να είναι το χρώμα (είτε με το χρώμα της παραλλαγής περιμετρικά, είτε εσωτερικά με μαύρο). Δεν πειράζει στο επόμενο Academy θα έχω το νού μου :mrgreen:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #84 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2011, 02:40:20 μμ »
Κάνε λίγο wash ακόμα σε μερικά σημεία, το χρειάζεται. Επίσης κάνε μερικές εκδορές στο πέδιλο καθώς και στο κάτω μέρος από τα ακροπτερύγια, προκειμένου να αναπαραστήσεις τα γδαρσίματα από τις βάρβαρες προσγειώσεις.

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #85 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2011, 05:19:52 μμ »
Κάνε λίγο wash ακόμα σε μερικά σημεία, το χρειάζεται. Επίσης κάνε μερικές εκδορές στο πέδιλο καθώς και στο κάτω μέρος από τα ακροπτερύγια, προκειμένου να αναπαραστήσεις τα γδαρσίματα από τις βάρβαρες προσγειώσεις.
Μη βιάζεσαι παιδί μου, δεν τελείωσα ακόμα :!:
(εε εε, πως ακούστηκα :?: ::glossa:: :mrgreen:)

Στα σημεία που το ουώς δεν καλοφαίνεται, είναι γιατί έχουν πήξει οι γραμμώσεις στα βερνίκια (που ούτως ή άλλως είχαν ρηχήνει από το τρίψιμο) και απλά δεν πιάνει :wink:
Όσο αφορά τις εκδορές σε πέδιλο και ακροπτερύγια γίνονται, παράλληλα με τις εργασίες στη βάση :mrgreen:

Thanx anyway Κε μοντεράτορα :!:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
Απ: KOMET 1/72 - ΤΕΛΟΣ
« Απάντηση #86 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2011, 10:04:56 μμ »
Επιτέλους ΤΕΛΟΣ - Λάστιχο το έκανα το θέμα :mrgreen:

Έγιναν τα τελικά βρωμίσματα/λασπώματα (αρκετά για αεροπλάνο :twisted:), ένεκα που το σπόρι προσγειωνόταν στο οικόπεδο του Μπαρμπα-Χάνς, καθώς και τσίπινγκ με aluminium στο πέδιλο και κάτω από τα ακροπτερύγια. Έγινε και μια προσπάθεια μείωσης του... έκκεντρου στους σταυρούς των φτερών με μαύρο, αλλά επειδή η ταλακία που έλεγε ο Γκοντόγκ έγινε, διορθώθηκαν τα τρεξίματα με λευκό και τα χρώματα του camo και δεν ολοκληρώθηκε η προσπάθεια στον άλλο άξονα των σταυρών - Μια χαρά είναι και έτσι :wink:

Η βάση, όπως προανέφερα είναι κορνίζα μασίφ μεταλλική, πάνω στην οποία αναπαραστάθηκε τμήμα τσιμεντένιας πίστας. Περιττό να πω, πως χτές και σήμερα τον περισσότερο χρόνο ασχολήθηκα με αυτή. Έχει πολλή περισσότερη δουλειά απ' όση φαίνεται ή μπορεί να φανταστείτε :evil:

Πρέπει να ομολογήσω, πως το ευχαριστήθηκα το αεροπλανάκι, χωρίς τρελλή δουλειά ή άγχος για το τελικό αποτέλεσμα και ήταν ένα ευχάριστο διάλειμα από το συνηθησμένο είδος μοντέλων που φτιάχνω :mrgreen:
Ελπίζω να σας αρέσει :roll: :oops:

Spoiler (hover to show)

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
« Απάντηση #87 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2011, 10:20:52 μμ »
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα!! Αλλά νομίζω ότι ξέχασες κάτι!!!
Spoiler (hover to show)
:wink: ::salut::
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #88 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2011, 10:38:22 μμ »
Μπραβο Μανο!
Κουκλι το εκανες!Και η βαση επισης παρα πολυ ομορφη!
Τι πετουμενο μας εχεις για μετα?
 ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Palanadine

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Παναγιώτης-Δημήτριος Γρηγορίου
« Απάντηση #89 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2011, 10:51:01 μμ »
 Όντως, που είναι ο νυστελέος, οέο? Πέρα από την πλάκα, κουκλί βγήκε!
"We cannot direct the winds, but we can adjust the sails"

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #90 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2011, 10:59:04 μμ »
Πολυ ομορφος ο Κομητης φιλε και πολυ ταιριαστη η βαση του.  :wink: Τα παιδια εχουν δικιο,που ειναι ο Χουζουρης που μας εταξες;  :D  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #91 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2011, 11:28:55 μμ »
Τώρα θα κάνεις αποτοξίνωση για κανένα χρόνο από τα πετούμενα...
 :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #92 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2011, 11:52:03 μμ »
Δημήτρη, Λάμπρο, Παναγιώτη, Κώστα και Φάνη σας ευχαριστώ πολύ, για τα καλά σας λόγια :!:
Χαίρομαι που σας αρέσει :)

Ούπς... με πιάσατε :o :oops:
Λείπει η σκάλα και βέβαια ο Χουζούρης... μάλλον λουφάρει σε καμιά αποθήκη και δεν εμφανίζεται στην πίστα :mrgreen:
Για την ακρίβεια, το καλύτερο που έχω βρεί στο spare box μου για την ώρα, είναι ο παρακάτω τυπάκος

ο οποίος όμως είναι με φούλ εξάρτηση και δεν ξέρω κάν αν είναι γερμανός. Μέχρι την έκθεση θα έχει βρεθεί αυτός που ξεκουράζεται στο φτερό και θα έχει φτιαχτεί ή βρεθεί η σκάλα :wink:

...Τι πετουμενο μας εχεις για μετα?

Αυτό είναι ερώτηση παγίδα... δέ σου λέω, γιατί οι φίλοι μου οι λασπουριάρηδες θα με πατήσουν με κάνα άρμα :roll:
Ήδη αρχίσανε... Κοίτα στην παράθεση από τον Παπάκια παρακάτω :!:

Τώρα θα κάνεις αποτοξίνωση για κανένα χρόνο από τα πετούμενα...
 :mrgreen:
Yes sir :!:
::glossa:: :mrgreen:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • I'll be back soon......I hope
« Απάντηση #93 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 12:00:57 πμ »
Ρε ποζερά της πλάκας,της πείνας,του ελέους......γιατί δεν έβαλες το αεροπλάνο πάνω στον τράκτορα  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #94 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 12:09:06 πμ »
Ρε ποζερά της πλάκας,της πείνας,του ελέους......γιατί δεν έβαλες το αεροπλάνο πάνω στον τράκτορα  :mrgreen:
Γιατί έτσι κάνει περισσότερο μπούγιο, πάνω στη βάση μάνα μου :wink:
ʼσε που με φορτωμένο το αεροπλανάκι πάνω στον καμπουρογ_μόσαυρο και θα "χάλαγε" το ωραίο σχήμα του, αλλά και όλοι έτσι το φτιάχνουν, το συγκεκριμένο μοντέλο της Academy :mrgreen:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #95 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 12:19:38 πμ »
O.K τιμάς το "Ποζεράς"..

Μαναράκι έγινε πάντως...άντε και το επόμενο να είναι σε πιο μικρή κλίμακα γιατί με το θηρίο αυτό θα γεμίσεις την βιτρίνα :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #96 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 12:29:21 πμ »
O.K τιμάς το "Ποζεράς"..
Αλοίμονο... ειδικότης μας ::glossa:: :mrgreen:

Μαναράκι έγινε πάντως...άντε και το επόμενο να είναι σε πιο μικρή κλίμακα γιατί με το θηρίο αυτό θα γεμίσεις την βιτρίνα :mrgreen:
Ευχαριστώ Σταύρο, νά 'σαι καλά :wink:
Για επόμενα έχω κάτι Intruder και κάτι Tomcat από ένα Enterprise στην 1/700 που μου έχουν περισσέψει...  κάνουν :?: :mrgreen:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #97 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 12:32:15 πμ »
Αν στριμώξεις λίγο τα πράγματα,πετάξεις και τίποτα παλιά...ένα intruderάκι ίσως να το χωρέσεις κάπου

700άρια :?: :?: :?: :?:Έγω έχω intruderάκια 350άρια και είναι σαν κουμπιά :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #98 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 12:39:17 πμ »
700άρια :?: :?: :?: :?:Έγω έχω intruderάκια 350άρια και είναι σαν κουμπιά :mrgreen:
Όντως κι εγώ τα φύλαξα για την περίπτωση να αναπαραστήσουν 32άρια μοντέλα σε καμιά βινιετούλα :mrgreen:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #99 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 11:28:42 πμ »
Πάρα πολύ όμορφο!

Tags: