0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η χρωματική αντίθεση μου φαίνεται πολύ έντονη,αλλά εφ' όσον πας "by the book",σωστή θα 'ναι. Οι διορθώσεις στην ουρά δεν θα ήταν ευκολότερο να γίνουν με πινέλο,μιας και η συγκεκριμένη επιφάνεια είναι αρκετά μικρή ?
Νίκο, η χρωματική αντίθεση θα μειωθεί και θα επιτευχθεί ένα συνολικό tone down με τις αρματικές τεχνικές που επιφυλάσσω στο μοντελάκι για τη συνέχεια Τώρα για τις διορθώσεις στο mottle, νομίζω πως ο αερογράφος θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα, μιας και δε θέλω να εξαφανίσω αλλά απλώς να μειώσω το overspray ΜΦΧ
Αν ξαναδείς το μοντελάκι,σίγουρα θα διαπιστώσεις πως δεν έχει......ερπύστριες.Ξέρω όμως πως οι κακές συνήθειες δύσκολα κόβονται...... Όσο για το ακροβατικό που θέλεις να κάνεις στην ουρά με τον αερογράφο,δεν έχω παρά να σου ευχηθώ.......καλή επιτυχία και καλή υπομονή.
Πολυ καλο το βαψιμο!Με τις αρματικες τεχνικες σου θα το απογειωσεις! Καλη συνεχεια!
ετσι ετσι tone down ,αλλα τσαμπα περασαμε τα νιατα μας στη λασπη? και σε ποιους τα λες σε αυτους που φτιαχνουν αψεγαδιαστα αεροπλανα?και μας λενε για ερπυστριες χαχα καλη συνεχεια φιλε
Ρε μηπως ειναι Comet τελικακι οχι Komet;
Spoiler (hover to show)Θέλεις να με αηδιάσεις μεσημεριάτικα με τον εγγλέζικο τενεκέ : ΜΦΧ
Έχε χάρη που είσαι καλό παιδί κ καλό φιλαράκι !!!!!! Αλλιώς........ Καλά το πας!!!!!!
...Σαν άσκηση θάρρους δες το ένα πράμα.
Πολύ ωραίο γίνεται.Καλά τελειώματα.
Με την ουρά έχεις τελειώσει ? Γιατί φαίνεται να θέλει λίγη δουλειά ακόμα.......
Παλικάρι μου ,εσυ μου είπες οτι αν καταφερνε να προσγειωθεί αυτότο πραγμα ,ο πιλότος θα πρεπει να ηταν μεγάλος κωλ...φαρδος. Οπότε τι φθορά να είχε,αφου με τα ζόρια μπορεί να καταφερνε να προσγειωθεί εστω και μια φορά και τι φίλτρα να βάλεις πάνω.Αστο κατα την γνώμη μου οπως έχει ,μια χαρά είναι . Το αεροδρόμιο θα εχει και τρύπες απο βόμβες ? Καλά τελειωματα φιλαράκι.
Μου αρεσει παρα πολυ!Μου αρεσει επισης και το λιγο overspray στο καθετο.Για μενα φαινεται πιο ρελιστικο ετσι. Καλα τελειωματα!
Ο.Κ. λοιπόν.......Τέλειο πάμε γι άλλα...... Ύπνος στο φτερό εν έτει 1945...... Κοιμισμένος θα την έτρωγε την μπόμπα στο κεφάλι.......