0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολυ ωραια και καθαρη δουλεια αλλα εχω ακομα μερικες αποριες. Εισαι σιγουρος οτι τα καθισματα ειχαν δερμα? Σε αυτα για τα οποια υπαρχουν φωτογραφιες ειναι σκετο μεταλο. Ο πινακας οργανων ηταν μαυρος μονο στο νυχτερινο και οχι στο αναγνωριστικο. Σε αυτο ηταν πρασινος
Παράθεση από: CROW στις Σεπτεμβρίου 11, 2011, 12:11:13 πμΠολυ ωραια και καθαρη δουλεια αλλα εχω ακομα μερικες αποριες. Εισαι σιγουρος οτι τα καθισματα ειχαν δερμα? Σε αυτα για τα οποια υπαρχουν φωτογραφιες ειναι σκετο μεταλο. Ο πινακας οργανων ηταν μαυρος μονο στο νυχτερινο και οχι στο αναγνωριστικο. Σε αυτο ηταν πρασινοςΒρε Δημητρη, εχεις φωτο του ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ,οχι των υπολοιπων δοκιμαστικων, και δεν μου το λες??? Περαν του προφαιλ του Watanabe-san ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ σε πρωτοτυπο... Οσο για τα χρωματα και τα καθισματα θα ξαναβγει ο Αετος και θα μας τα χωσει περι αμφισβητησης των φωτο κλπ,κλπ... Στο κατω-κατω ο πισινος καποιων δοκιμαστων και μηχανικων θα καθοταν πανω τους, να μην ενοιωθαν λιγο πιο ανθρωπινα??? repetan,GIO, labros87, ευχαριστω παιδια!!
::director::ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ...Το μπροστινο δεν κουνιεται πλεον...
Παράθεση από: Tokkotai στις Σεπτεμβρίου 11, 2011, 01:40:25 πμ ::director::ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ...Το μπροστινο δεν κουνιεται πλεον... Spoiler (hover to show)Kοιτα Παναγιωτη, δεν ειναι κακο να κανεις κατι σε ενα μοντελο με τον τροπο που σου αρεσει και ας μην ειναι απαραιτητα σωστο. Το κανω και εγω συνεχεια. Και στην τελικη, πρωτοτυπο του Saiun φτιαχνεις. Δεν μπορει να ειναι αλλο αεροπλανο! Καλο λοιπον ειναι οταν κατι ξερουμε οτι υπηρξε να το ακολουθουμε αντι να πουλαμε πνευμα και τρελιτσα. Το οτι ενας τεχνικος μπορει να εβαλε την πολυθρονα της γιαγια του σε καποιο πρωτοτυπο δεν σημαινει οτι την εβαλε σε ολα! Και στο ξαναλεω, το οτι ηταν πρωτοτυπο δεν σημαινει οτι ειναι σε ολα διαφορετικο.
Spoiler (hover to show)Στις φωτο απο το βιβλιο που ανεβασες προχθες μπορεις να δεις το πισω καθισμα που ειναι μεταλικο. Επισης υπαρχουν φωτο απο τους πινακες και του νυχτερινου και του αναγνωριστικου. Αναφερεται ξεκαθαρα οτι ηταν μαυροι μονο στο νυχτερινο.
Ναι πολύ σωστά κάθονταν στα αλεξίπτωτα και άρα δεν χρειάζονταν μαξιλαράκια. Γι αυτό και τα καθίσματα έχουν αυτό το βαθύ πολυθρονέ σχήμα.
Για τους πίνακες οργάνων: δεν γνωρίζω / δεν απαντώ.
Πόλυ ώραίο βάψιμο!!!! τώρα για το μαξιλαράκι ίσως επειδή ήταν πρωτότυπο και η πιθανότητα να μην πετύχει η πρώτη πτήση μπορει να ήθελαν να είναι αναπαυτικές οι τελευταίες στιγμές