Χαιρετώ με νέο θέμα γύρω από την αγροτική ζωή!
Πριν από λίγο καιρό λοιπόν, είχα πάει στο εργαστήριο μου για δουλειά το οποίο βρίσκεται έξω από τα Κουφαλια στα χωράφια! Είχε καλό καιρό και όπως κάθε πρωί έφτιαξα τον καφέ μου και κάθισα κάτω από τον πλάτανο για να τον απολαύσω!!! εκείνη την ώρα ήρθε ο γείτονας και άρχισε να οργώνει το χωράφι του, δεν ξέρω για εσάς αλλά η μυρωδιά από την γη με τρελαίνει όταν κάθε Κυριακή πρωί θα κάνω την βόλτα μου με το ποδήλατο, αυτή η υγρασία που κάθεται αναβλύζει ευωδιές φοβερές

!!!!! Φανταστείτε όταν ανακατεύεται το χώμα!!! Ακόμα έχω την μυρωδιά αυτή μέσα στο μυαλό μου!!!! όσοι εχεται την ευκαιρία κάντε μια βόλτα ένα πρωινό στην εξοχή, πιστέψτε με δεν θα χάσετε!!!!
Έτσι λοιπόν μετά απο αρκετό ψάξιμο και αφού στην 1/72 τρακτέρ δεν ευρεθεί όπως και στην 1/76 κατέληξα στην 1/87 βρήκα το τρακτέρ και τα ηνία, τα οποία από λεπτομέρεια

είναι φανταστικά!!!!!
Το τρακτέρ όπως και τα ηνία είναι βαμμένα! Διαλύθηκε το τρακτέρ για να βαφεί η καμπίνα γιατί είναι ένα γκρίζο πράγμα! Δυστυχώς παρέλειψα να τραβήξω φώτο όπως ήταν συναρμολογημένο!!

λίγες φώτο από το διαλυμένο.....

φυσικά τα ηνία θα ξαναβαφτουν θα σκουριασουν και θα γυαλιστούν εκεί που τρίβονται!!!!
το τρακτέρ ελπίζω να γίνει κάπως έτσι....

αν και προσανατολίζομαι προς την δεύτερη φώτο για τον λόγο αυτό και πήρα από παιχνιδάδικο ένα τρακτέρ που λέει ότι είναι 1/72 για τις δοκιμές γιατί ακόμα και το λέρωμα λυπάμαι να το φτιάξω σε αυτό το μικρο διαμαντάκι!!!!
Το σενάριο λοιπόν έχει ως εξής το τρακτέρ να κάνει την δουλειά του,η να έχει τελειώσει και να ξεκινάει για το επόμενο όργωμα. Εγώ να πίνω τον καφέ μου κάτω από τον πλάτανο διπλά στην βρυσούλα και ο μπάρμπα κότσος να έχει λίγο πιο κάτω τα προβατάκια για βοσκή!!!
Ο μπάρμπα κότσος φυσικά δεν ήταν εκείνη την μέρα μιας και πριν από 3 χρόνια τα πούλησε!!!
Ελπίζω μέσα από αυτό το μικρο εργακι να σας δώσω λίγο από την ευωδιά εκείνης της μέρας

και να μην μυρίσει όπως όταν περνάς δίπλα απο κάνα ψοφίμι!!!!!