Ευχαριστώ παρα πολύ για τις παρατηρήσεις σας.
Νίκο, οι ερπύστριες με ταλαιπώρησαν όλσο δεν μπορείς να φανταστείς (δες τις πρώτες φωτό για του λόγου το αληθές)και τις έφερα όσο μπορούσα, ειδικά τις πίσω. Επρεπε να δεις πως ήταν πριν

. Δυστυχώς το φως μας ξεγελά όλους στις φωτό. Δεν έχω χρησιμοποιήσει καθόλου silver στα εργαλεία, είναι βαμένα μαύρα και drybrushed με μολύβι γραφίτη,αλλά το δυνατό φως της λάμπας αλλοιωσε το αποτέλεσμα... Για τα decals πέρασα από κάτω παρκετίνη και Μark Setter,αλλά μάλλον το παραξήλωσα...
Σημαία. Εφτιαξα μία από νεσκαφέ αλλά την έβαψα με πινέλο και δεν μου άρεσε. Θα ξαναφτιαχθεί μία άλλη και θα μασκαριστεί για να βαφεί με αερογράφο. Μπρος πίσω, γιατί το αλουμίνιο δείχνει αν την εμφανίσω να κρέμεται.
Next time things will be better
Περικλή, τα στηρίγματα είναι σκρατς γιατί όπως έγραψα τα έφτιαξα εκ του μηδενός,οι φωτό που είχα δεν βοηθούσαν, δυστυχως

. Το σύρμα το αφησα επίτηδες να κρέμεται. Οντως τα οβάλ δεν υπήρχαν στο Ε8, λάθος μου

. Για την κεραία δεν κατάλαβα τι λάθος εκανα μπορείς να μου εξηγήσεις?
Να τονίσω ότι σας ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις, οι οποίες μόνο βελτιώσεις μπορούν να φέρουν στα μελλοντικά project μου.
Εκ βάθους ψυχης