Αποστολέας Θέμα: Αεροπορική φωτογραφία!  (Αναγνώστηκε 303744 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ουαλλια/Αθηνα
  • Κωστας Τσιπας
Απ: Αεροπορική φωτογραφία!
« Απάντηση #225 στις: Ιουλίου 20, 2009, 10:53:28 πμ »
Practice, practice and practice auto xreiazetai, 3 meres sinexeia mesa se mia evdomada kai eixa kalitera apotelesmata
opote den einai h kamera to provlima alla o xeiristis :mrgreen:

There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
Τι τραβαει η ανθρωποτητα...................................

Αποσυνδεδεμένος fisherman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
    • http://hafcphotos.cs.net/
« Απάντηση #226 στις: Ιουλίου 20, 2009, 11:57:18 πμ »
Μια χαρά Κώστα και αυτές και οι άλλες δεδομένων των συνθηκών. Με τέτοια γκριζάδα που βλέπω στο φόντο, δυστυχώς δεν γινόταν καλύτερα (και για αυτό δεν φταίει φυσικά ούτε η μηχανή, ούτε ο χειριστής, αλλά ο Θεούλης που σας έχει ψιλοκαταραστεί εκεί στην Αγγλία :D). Βλέπω αρκετά ψηλές ταχύτητες (1/1600), οι οποίες φαντάζομαι ότι προέκυψαν από το υψηλό ISO (800). Σωστή τακτική, για να αισθάνεσαι ασφαλής κάτω από αυτές τις συνθήκες ::icon_thumright:: Η μόνη ευχή που μπορώ να κάνω, είναι την επόμενη φορά να έχεις καλύτερο καιρό, γιατί κατά τα άλλα μια χαρά τα πήγες. ::eusa_clap::
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Κωστας Τσιπας
« Απάντηση #227 στις: Ιουλίου 20, 2009, 06:49:17 μμ »
Eyxaristv poly file mou :oops: :oops:
Tin proigoumeni mera to eixa sta 400 gia ta iptamena kai ta perrisotera vgkikan skoteina otan eixe sineefia, opote eipa na dokimaso
na anevaso ta iso etsi gia na do ti paizei, merikes opos tou Vulcan vgikane skoteines outos n allos.
Alla ekei pou tha paei tha to matho to ergaleio telika, krima pou den ehei kanena show edo konta.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #228 στις: Ιουλίου 20, 2009, 08:16:33 μμ »
Κώστα, το πλεονέκτημα που σου έδωσε το υψηλό ISO έχει να κάνει με το ότι μπορούσες να τραβας με υψηλότερες ταχύτητες, γεγονός που βοηθάει να βγουν πιο καθαρές (sharp) οι φωτογραφίες. Δεν έχει να κάνει με το πόσο σκοτεινά βγήκαν τα αεροπλάνα από μόνο του. Αυτό εξαρτάται και από το τι άλλες ρυθμίσεις είχες κάνει. Πάντως εγώ επιμένω ότι με καλύτερο καιρό θα ευχαριστηθείς και ο ίδιος περισσότερο τα αποτελέσματα, φτάνει να προσέξεις να έχεις τον ήλιο στη σωστή γωνία.
ʼσχετα με τα airshow, όλο και κάποιο πολιτικό αεροδρόμιο θα έχεις κοντά. Μια καλή μέρα δοκίμασε εκεί, κατά προτίμηση με τον ήλιο χαμηλά και πίσω σου και με βάση το δείγμα που μας έδειξες πιστεύω ότι θα έχεις καλά αποτελέσματα.
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #229 στις: Ιουλίου 20, 2009, 09:19:58 μμ »
Έλα και η δική μου παρθενική εμφάνιση... Πρωί πρωί στη Μαγούλα, ο ήλιος πίσω και σχετικά χαμηλά(λίγο πριν τις 9), και ο γνώριμος βόμβος ακούγετε την ώρα που πίνω το καφεδάκι. Η Olympus είναι στο πορτμπαγκαζ, και σφαίρα αφήνω καφέ, ανοίγω τη θήκη, η ρύθμιση στο P(δεν το κατέχω ακόμα είπαμε), και αρχίζω να βαράω. Από καμιά 50αριά οι δύο που βλέπονται λίιιιγο είναι οι παρακάτω....

Το καλό από ότι είδα είναι ότι σχεδόν σε όλες είμαι περίπου στο μέσο του κάδρου, παρά το βεβιασμένο της κίνησης, αλλά η διαδρομή είναι μεγάλη. Μην ψάχνετε να δείτε την ποιότητα που έχουν οι δικές σας...

5 λεπτά αργότερα και ενώ έχω παρκάρει, ξανά ο γνώριμος ήχος, αλλά πιο κοντά αυτή τη φορά, με τις ίδιες ρυθμίσεις, τα πράγματα πήγαν λίγο καλύτερα. Μετά από το καρέ αυτό, ακολούθησαν καμιά 10αριά, όλα με καθαρό το στόχο, αλλά ανάμεσα από καλώδια της Δεη, τη μάντρα και κάτι φυτά, οπότε ούτε crop δεν άξιζε να κάνω...

Τουλάχιστον, βρήκα ένα καλό σημείο που θα περιμένω από νωρίς τα πρωινά της Δευτέρας, έτοιμος με τη μηχανή ανά χείρας, μέχρι να με μαζέψουν...

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #230 στις: Ιουλίου 20, 2009, 09:47:02 μμ »
Καλώς τονε..

Στις δυο πρώτες δε βλέπω να σε βοηθάει η απόσταση για κάτι καλύτερο...
Στο P θα πρέπει να εξοικοιωθείς με τα διαφράγματα που επιλέγεις ώστε να σου βγαίνουν οι σωστές ταχύτητες...
Η βελτίωση θα έρθει από τον πειραματισμό και την εξάσκηση...
Θυμίσου και την παρατήρηση για τα ελικοφόρα εδώ και τις φωτο του Αλέξη εδώ.

Στο ίδιο θέμα εγώ αν και κοντύτερα, σε λάθος θέση, λόγω λάθους ώρας και γκρεμού:  :?

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #231 στις: Ιουλίου 21, 2009, 12:02:58 πμ »
Καλώς τονε..

Στις δυο πρώτες δε βλέπω να σε βοηθάει η απόσταση για κάτι καλύτερο...
Στο P θα πρέπει να εξοικοιωθείς με τα διαφράγματα που επιλέγεις ώστε να σου βγαίνουν οι σωστές ταχύτητες...
Η βελτίωση θα έρθει από τον πειραματισμό και την εξάσκηση...
Θυμίσου και την παρατήρηση για τα ελικοφόρα εδώ και τις φωτο του Αλέξη εδώ.

Στο ίδιο θέμα εγώ αν και κοντύτερα, σε λάθος θέση, λόγω λάθους ώρας και γκρεμού:  :?

Νίκο γιατι δεν το κατέβασες στο 1/125 (για να φαίνόντουσαν καλυτερα οι έλικες)?
Εσκεμένα ή δεν πρόλαβες!
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος dsamba

• d-ημήτρης samba-νης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πεύκη
  • NH-90 TGRA
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ (ανεπίσημη ιστοδελίδα)
« Απάντηση #232 στις: Ιουλίου 21, 2009, 10:35:16 πμ »
Καλημέρα, να μεταφέρω και εγω την εμπειρία μου...

Οχι τίποτε το ιδιαίτερο αφού δεν είχα προλάβει να εξοικειωθώ με το μηχανάκι μου (SONY A200 --> επιλογή γιατί [ποιότητα*εξοπλισμός/τιμή = 450 Ευρώ] . Δεν είχα δυνατότητες για κάτι παραπάνω ωστε να εξοπλίσω την ήδη υπάρχουσα Canon D60/70-105mm  :cry:.

Με τον φακό 75-300mm ήταν οι πρώτες φωτο απο τις περίπου 50 που έκανα. Ευτυχώς που υπήρχε και ο ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ. Ηδη φύσαγε ελαφρώς, αλλά και το χέρι πήγαινε πέρα-δώθε. Και λόγω του εστιακού σημείου, μέσα απο το φακό τα πάντα κουνιόντουσαν. Τι αναπνοές κράτησα, τι ακούμπησα στο αμάξι, η υπόθεση θέλει εξοικείωση. Διάλεξα το πρόγραμμα SPORTS για αρχή και να το αποτέλεσμα. Σίγουρα δεν ικανοποιεί αλλά κάθε αρχή και ζόρικη...

Το "κακό" είναι οτι τα πάντα τρέχουν και δεν έχεις την άνεση της στατικής! Προπόνηση λοιπόν μέχρι να βρούμε τους συνδιασμούς ταχυτήτων/διαφραγμάτων κτλ κτλ

Καλημέρα σε όλους

ΔΣ

ΥΓ Ευτυχώς που το "μαγαζί" με το Α/Δ είναι σχεδόν δίπλα και αυτό θα βοηθήσει στην εξέλιξη  :mrgreen:

ΤΟ ΙΠΤΑΣΘΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΝ
 http://armyaviation.wordpress.com

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Κωστας Τσιπας
« Απάντηση #233 στις: Ιουλίου 21, 2009, 12:58:07 μμ »
Καλημέρα, να μεταφέρω και εγω την εμπειρία μου...

Με τον φακό 75-300mm ήταν οι πρώτες φωτο απο τις περίπου 50 που έκανα. Ευτυχώς που υπήρχε και ο ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ. Ηδη φύσαγε ελαφρώς, αλλά και το χέρι πήγαινε πέρα-δώθε. Και λόγω του εστιακού σημείου, μέσα απο το φακό τα πάντα κουνιόντουσαν. Τι αναπνοές κράτησα, τι ακούμπησα στο αμάξι, η υπόθεση θέλει εξοικείωση. Διάλεξα το πρόγραμμα SPORTS για αρχή και να το αποτέλεσμα. Σίγουρα δεν ικανοποιεί αλλά κάθε αρχή και ζόρικη...

Το "κακό" είναι οτι τα πάντα τρέχουν και δεν έχεις την άνεση της στατικής! Προπόνηση λοιπόν μέχρι να βρούμε τους συνδιασμούς ταχυτήτων/διαφραγμάτων κτλ κτλ

Καλημέρα σε όλους

ΔΣ

Ayto akrivos anakalipsa autes tis dio meres, eksoikiosi poly sosta file mou, to allo pou anakalipsa einai diafora mistiria, eheis to mati apano sto aeroplano travas syneheia kai ekei pou les oti
ayti tha einai n teleia photo koitas ti evgales kai anakalipteis ena terastio kefali ekei pou eprepe na einai to aeroplano ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: :?
To allo styloi apo simaies, logo tou oti zoumareis poly oute kan fainontai mono otan deis ti evgales, tha anevaso merikes argotera poly geleio leme :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ PATCHES!!!
  • Scale 1/48
  • *
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ PATCHES !!!
« Απάντηση #234 στις: Ιουλίου 21, 2009, 01:13:46 μμ »
Η προσωπική μου εμπειρία για Μ2000 είναι ότι είναι σχετικά δύσκολα αεροπλάνα για φωτογραφία όταν αυτά είναι στον αέρα.

Ισως η παραλαγή να κάνει καλά την δουλειά της και να δυσκολεύει τον επεξεργαστή.
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ PATCHES!!!
  • Scale 1/48
  • *
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ PATCHES !!!
« Απάντηση #235 στις: Ιουλίου 21, 2009, 01:18:49 μμ »
OF

Εκει στην στροφή που κάθεσε... πρόσεχε την ασφάλεια και τους διερχόμενους...
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

Αποσυνδεδεμένος dsamba

• d-ημήτρης samba-νης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πεύκη
  • NH-90 TGRA
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ (ανεπίσημη ιστοδελίδα)
« Απάντηση #236 στις: Ιουλίου 21, 2009, 01:27:05 μμ »
Spoiler (hover to show)

ΤΟ ΙΠΤΑΣΘΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΝ
 http://armyaviation.wordpress.com

• Scale 1/35
  • *
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #237 στις: Ιουλίου 21, 2009, 02:40:38 μμ »
Νίκο γιατι δεν το κατέβασες στο 1/125 (για να φαίνόντουσαν καλυτερα οι έλικες)?
Εσκεμένα ή δεν πρόλαβες!

Επειδή το αεροπλάνο είναι σε κίνηση δε θέλησα να ρισκάρω κάτω από το 1/400.
Στο έδαφος όμως το πράγμα αλλάζει:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #238 στις: Ιουλίου 21, 2009, 06:24:29 μμ »
Επειδή δυστυχώς στις φωτό από στρατιωτικά αεροπλάνα που τράβηξα τελευταία υπάρχει δέσμευση προς το περιοδικό, αποφάσισα να ανεβάσω μερικά δείγματα από τα πολιτικά αεροπλάνα που τράβηξα τους τελευταίους μήνες. Έχουμε λοιπόν και λέμε:

Ένα καλό δείγμα του τι μπορεί να συμβεί αν βρεθείς την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο, έστω και... κατά  λάθος. ʼλλα περιμέναμε να σηκωθούν, άλλο σηκώθηκε, από άλλο διάδρομο, αλλά έκατσε καλά. Προγραμματισμός μηδέν για τη συγκεκριμένη, αλλά άμα σε θέλει... :D Υποσχέθηκα στο Νίκο ότι θα στείλει αυτός στο Airliners τη δική του αντίστοιχη, οπότε:
http://img38.imageshack.us/img38/9301/001caz.jpg

Μια εικόνα που σύντομα θα περάσει στην ιστορία όπως πάει το πράγμα. Ελληνικά 737 στο Ελ. Βενιζέλος θα γίνουν είδος υπό εξαφάνιση:
http://img34.imageshack.us/img34/5820/002xgf.jpg

Και μια που για να την βγάλω έπρεπε να σκαρφαλώσω ολόκληρο τοίχο σε χρόνο ρεκόρ για να προλάβω. Τελικά έμεινα περίπου 30-40 πόντους πιο χαμηλά με αποτέλεσμα να μπουν στη μέση τα χορτάρια. A.321 της Egyptair:
http://img38.imageshack.us/img38/3303/003rfe.jpg
Γιώργος Ψαρράς

• Scale 1/35
  • *
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #239 στις: Ιουλίου 21, 2009, 06:58:01 μμ »
Ένα καλό δείγμα του τι μπορεί να συμβεί αν βρεθείς την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο, έστω και... κατά  λάθος. ʼλλα περιμέναμε να σηκωθούν, άλλο σηκώθηκε, από άλλο διάδρομο, αλλά έκατσε καλά. Προγραμματισμός μηδέν για τη συγκεκριμένη, αλλά άμα σε θέλει... :D Υποσχέθηκα στο Νίκο ότι θα στείλει αυτός στο Airliners τη δική του αντίστοιχη, οπότε:

Δεν κάνεις μια απόπειρα να τη στείλεις αφού η δική μου έφαγε πόρτα;

Όσο για το Airliners, φωτογραφία που μου απέρριψαν πέρασε χωρίς καμμία περαιτέρω επεξεργασία στο www.airfighters.com :

Επίσης άλλες δυο που δημοσιεύτηκαν εκεί τις έστειλα και στο Airliners και περιμένω να δω την αιτία που θα τις απορρίψουν...

Πληροφοριακά, το panning στη δεύτερη είναι με 1/160.

Όσο και να πέφτει πόρτα πάντως δεν πρόκειται να με αποτρέψει ποτέ από το να συνεχίζω να φωτογραφίζω, ακόμα κια χρειαστεί να γίνω ορειβάτης:  ::glossa::

Τέλος ένα special Α330 που κάηκα στο καταμεσήμερο για να το πιάσω:

Αποσυνδεδεμένος sluff

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • ΣΤΑΘΗΣ
« Απάντηση #240 στις: Ιουλίου 21, 2009, 07:21:46 μμ »

τραβηγμενη με sony DSC-H2 kai 12αρι ζοομ......

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #241 στις: Ιουλίου 21, 2009, 08:33:17 μμ »

Δεν κάνεις μια απόπειρα να τη στείλεις αφού η δική μου έφαγε πόρτα;

Σοβαρά μιλάς? :( ʼσε με να μαντέψω: "Δεν φωτίζεται σωστά η άτρακτος"... Τέλος πάντων. Από περιέργεια, την ανέβασα. Όχι ότι είναι καλύτερη από τη δική σου. Απλά επειδή μοιάζουν πολύ θέλω να δω αν θα την απορρίψουν για τον ίδιο λόγο, ή θα βρουν κάτι άλλο...
Γιώργος Ψαρράς

• Scale 1/35
  • *
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #242 στις: Ιουλίου 21, 2009, 08:48:47 μμ »
Σοβαρά μιλάς? :( ʼσε με να μαντέψω: "Δεν φωτίζεται σωστά η άτρακτος"... Τέλος πάντων. Από περιέργεια, την ανέβασα. Όχι ότι είναι καλύτερη από τη δική σου. Απλά επειδή μοιάζουν πολύ θέλω να δω αν θα την απορρίψουν για τον ίδιο λόγο, ή θα βρουν κάτι άλλο...

Αυτη που έστειλα...

http://www.airliners.net/procphotos/rejphoto.main?filename=20090717_c1247280992.129722_9h-afd.jpg

...και η απάντηση που ανέσυρα από τον κάδο:

The image quality of these photo(s) does not meet the very high standards
of Airliners.Net. This does not mean that it is a bad photo, but it does
mean that we think it has certain (possibly minor) flaws.
It may be possible to correct this problem, but this depends on many
factors.  If you want to read more about this problem, and about possible
ways to correct it and hopefully attempt a re-upload, please go to
http://www.airliners.net/faq/rejection_reasons.php#quality

These photo(s) are partly or fully surrounded by light or dark borders.
In most cases it's very easy to remove these borders. If you want to read
more about this problem, and about possible ways to correct it and
hopefully attempt a re-upload, please go to
http://www.airliners.net/faq/rejection_reasons.php#borders

There is too much grain or digital noise in these photo(s). All scans
contain a certain amount of grain, and all images from digital cameras
contain a certain amount of digital noise, but these amounts should be kept
at acceptable values.
There are several ways to avoid or reduce grain and digital noise, and it
will often be possible to correct this problem. If you want to read more
about this problem, and about possible ways to correct it and hopefully
attempt a re-upload.

Ότι και να μου λένε εμένα πάντως μου αρέσει...

Πρέπει πάντως να παραδεχτώ ότι από επεξεργασία δε σκαμπάζω και πολλά πέρα από τα βασικά και τις επεξεργάζομαι μέχρι να "κάτσουν" καλά στο μάτι μου...

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #243 στις: Ιουλίου 21, 2009, 09:37:02 μμ »
Είναι θέμα σωστής επεξεργασίας. Πάντως και εμένα μου αρέσει!

::salut::

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #244 στις: Ιουλίου 21, 2009, 09:43:19 μμ »
Από το φετινό επεισοδιακό για μια ακόμη φορά RIAT.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #245 στις: Ιουλίου 21, 2009, 09:54:16 μμ »
Νίκο, το θέμα της επεξεργασίας είναι βέβαια μεγάλο, αλλά και πολύ σημαντικό. Πάντως για το θέμα του κόκκου, νομίζω ότι το κολπάκι που προτείνουν οι ίδιοι στο airliners είναι πολύ καλό. Επειδή όταν κάνεις sharpening σε μια εικόνα σαν αυτή που συζητάμε, αυτός που θα βγάλει πρώτα κόκκο είναι ο ουρανός, κάνεις τα εξής:

1. Με το μαγικό ραβδί επιλέγεις τον ουρανό
2. Κάνεις invert την επιλογή ώστε να επιλέξεις όλα εκτός από τον ουρανό (δηλ. στη συγκεκριμένη φωτό το αεροπλάνο)
3. Εφαρμόζεις το sharpenning (κατά προτίμηση unsharp mask) χωρίς να επηρεαστεί ο ουρανός, αλλά μόνο το αεροπλάνο που έχει και τις λεπτομέρειες που θέλεις να τονίσεις

Προαιρετικά, αν γυρίσεις και πάλι στην επιλογή του ουρανού, πιστεύω ότι με ένα φίλτρο όπως το Noise Ninja, θα εξαφανίσεις και το παραμικρό ίχνος θορύβου, αλλά θέλει λίγο προσοχή για να μη βγει κάτι εντελώς flat που είναι αφύσικο.

Πάντως τα βήματα 1-3 όντως δουλεύουν. Τα έχω δοκιμάσει. :wink:

Να και η δική μου παρεπιπτόντως: http://www.airliners.net/addphotos/big/ready/s1248196605.4433athens_dash8.jpg
Λιγότερο καθαρή από τη δική σου, οπότε μάλλον για τον κουβά τη βλέπω... :(

@Eagle: Τι να σχολιάσουμε τώρα!!!!  ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #246 στις: Ιουλίου 21, 2009, 09:58:34 μμ »
Εξαιρετικό φως Γιώργο!  ::salut::

• Scale 1/35
  • *
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #247 στις: Ιουλίου 21, 2009, 10:25:07 μμ »
Επανέρχομαι στο θέμα της στιγμής από την αντίθετη πλευρά... Φωτογραφίζοντας την πανσέληνο για πλάκα αφού δεν είχα μαζί μου τρίποδο βρέθηκε μέσα στο πλάνο ένα F-16:

Τέλειο το σκηνικό, χάλια η φωτο... ʼντε τώρα να ξαναβρείς τέτοια ευκαιρία... ::eusa_wall::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #248 στις: Ιουλίου 21, 2009, 10:45:09 μμ »
Γιώργο & Νίκο δεν ξέρω τι επεξεργασία (και αν έχει υπάρξει) έχετε κάνει στις φώτο σας που παραθέσατε αλλά ειλικρινά μετά απο χιλιάδες "κλίκ" που έχω κάνει & έχω δεί, μπορώ με άνεση να πώ οτι είναι απο τις καλύτερες φώτο αεροπλάνου που έχω δεί  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::  Και μόνο το "τρίγωνο" αεροσκ/φος - ήλιος - φακός, που δίνουν τέλεια εικόνα, αξίζει πολλά συγχαρητήρια  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::  Τώρα περι "οδηγιών" του site που σας προτείνει, λυπάμαι αλλά άμα το ίδιο "οδηγεί" τους "φωτογράφους του" να χρησιμοποιούν "κόλπα του photoshop" τότε είναι μια πλήρη αποτυχία και φιάσκο (εννοώ τους masters του site και οχι εννοείται τους φωτογράφους  :!: :!: :!: )  Τότε δεν ζητά φωτογράφους αλλά "καλλιτέχνες του photoshop".......Αλήθεια θα ήθελα, έστω και με p.m. , να μάθω ποιοί είναι οι "κριτές" του ποιές φώτο "ανεβαίνουν" στο εν' λόγω site......και ιδιαίτερα αυτοί που "έκαψαν" αυτή τη φωτογραφία......

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• "Η Π.Α ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πάτρα-Μέγαρα
  • "ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ"
    • "Η Π.Α ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ"
« Απάντηση #249 στις: Ιουλίου 21, 2009, 11:06:56 μμ »
Από το φετινό επεισοδιακό για μια ακόμη φορά RIAT.

(Image removed from quote.)

(Image removed from quote.)

Γιαννη, και μαμω οι φωτο, ειδικα αυτη με το Eurofighter ειναι ολα τα λεφτα..... ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Tags: