Έλα και η δική μου παρθενική εμφάνιση... Πρωί πρωί στη Μαγούλα, ο ήλιος πίσω και σχετικά χαμηλά(λίγο πριν τις 9), και ο γνώριμος βόμβος ακούγετε την ώρα που πίνω το καφεδάκι. Η Olympus είναι στο πορτμπαγκαζ, και σφαίρα αφήνω καφέ, ανοίγω τη θήκη, η ρύθμιση στο P(δεν το κατέχω ακόμα είπαμε), και αρχίζω να βαράω. Από καμιά 50αριά οι δύο που βλέπονται λίιιιγο είναι οι παρακάτω....

Το καλό από ότι είδα είναι ότι σχεδόν σε όλες είμαι περίπου στο μέσο του κάδρου, παρά το βεβιασμένο της κίνησης, αλλά η διαδρομή είναι μεγάλη. Μην ψάχνετε να δείτε την ποιότητα που έχουν οι δικές σας...
5 λεπτά αργότερα και ενώ έχω παρκάρει, ξανά ο γνώριμος ήχος, αλλά πιο κοντά αυτή τη φορά, με τις ίδιες ρυθμίσεις, τα πράγματα πήγαν λίγο καλύτερα. Μετά από το καρέ αυτό, ακολούθησαν καμιά 10αριά, όλα με καθαρό το στόχο, αλλά ανάμεσα από καλώδια της Δεη, τη μάντρα και κάτι φυτά, οπότε ούτε crop δεν άξιζε να κάνω...

Τουλάχιστον, βρήκα ένα καλό σημείο που θα περιμένω από νωρίς τα πρωινά της Δευτέρας, έτοιμος με τη μηχανή ανά χείρας, μέχρι να με μαζέψουν...