Μια βοηθεια! εχω στοκαρη το su-11 αλλα μου αφηνει μερικα (αυλακια) οσο και να το τριψω δεν διορθωνει, τι κανετε εσεις σε τετοιο προβλημα;
Ξεκινάς και τρίβεις με σκληρά ντουκόχαρτα και μετά συνεχίζεις το τρίψιμο με μαλακότερα ώστε να λειάνεις την επιφάνεια.Εγώ ξεκινάω με 800άρι και καταλήγω σε 2000άρι.
Τώρα αν τα αυλάκια δεν φύγουν αγόρασε έναν πολύ λεπτόρευστο στόκο και ξαναστόκαρε τοπικά και στην συνέχεια ακολουθείς την παραπάνω διαδικάσια.Νομίζω οτι η Mr.Hobby έχει τέτοιους στόκους.
Επίσης μπορείς να γεμίσεις τα αυλάκια με κυανοακρυλική κόλλα (superglue) και να πασπαλίσεις το γνωστό baking powder.Στη συνέχεια τρίβεις όπως σου ανέφερα.
κάτι άσχετο να ρωτήσω εγώ μιας και είδα τις φώτο με την τεχνική, απο ότι είδα δεν έβαλες υγρό στόκο. πως τον πέρασες; εμένα με δυσκόλεψε αρκετά έβαζα λίγο στο γάντι μου και άπλωνα σιγά σιγά...
Δηλαδή του φέρεσαι με το γάντι,έτσι; :mrgreen:Πρέπει να χρησιμοποιείς κάποιο εργαλείο,υπάρχουν κάτι σπάτουλες που είναι σαν μικρά μυστριά αλλά τα θεωρώ τζάμπα λεφτά.Προσωικά χρησιμοποιώ ένα κοπίδι και είμαι ο.κ