0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
άμα άρχισες έτσι φαντάζομαι τι θα δουν τα ματάκια μας ακόμα Τι λαμαρίνα πως τι έκανες κυματιστή?
Απλά χειροκροτώ.
'Ετσι μέχρι τώρα κοντεύει να τελειώσει η λαμαρινοσκεπή και απομένει βάψιμο & παλαίωση-ταλαιπωρία της.... έγινε μια σχετική παλαίωση στις σανίδες ... Με το που βάφτηκε, μπήκε κατευθείαν κάτω από τη βρύση και μετά από τρίψιμο με μια οδοντόβουρτσα ... Φυσικά του επιφυλάσσω και άλλη "περιποίηση". (Σημείωση: Παραθέτω πολλές φωτό γιατί όπως βλέπετε σε καθεμιά το χρωματικό αποτέλεσμα είναι και διαφορετικό - ανάθεμα τις ψηφιακές μου - οπότε μπορείτε να διαμορφώσετε μια ιδέα. Το πραγματικό αποτέλεσμα είναι κάπου στην μέση)
(Σημείωση: Παραθέτω πολλές φωτό γιατί όπως βλέπετε σε καθεμιά το χρωματικό αποτέλεσμα είναι και διαφορετικό - ανάθεμα τις ψηφιακές μου - οπότε μπορείτε να διαμορφώσετε μια ιδέα. Το πραγματικό αποτέλεσμα είναι κάπου στην μέση).
βγάλε χριστιανέ μου καμιά φωτό με φυσικό φως για να καταλάβουμε τι πραγματικά γίνεται θύμισε μας και την κλίμακα ή βάλε κάτι γνωστό δίπλα για να υπάρχει σύγκριση μεγέθους Σ.Σ.
Έξυπνη και κυρίως λειτουργική λύση τα καλαμάκια εεε???
Και το κ...παιδο ο Νίκος τα κάνει και φαίνονται τόσο απλά που με πιάνει μια διάθεση να τον πνίξω!
Παράθεση από: gkontog στις Οκτωβρίου 16, 2008, 10:11:39 πμΚαι το κ...παιδο ο Νίκος τα κάνει και φαίνονται τόσο απλά που με πιάνει μια διάθεση να τον πνίξω!Α, εντάξει, δεν είμαι τρελός, το παθαίνουν και άλλοι...