Γεια σας και απο μενα, χαιρετω την ομορφη παρεα σας! Βρηκα πριν απο λιγο τυχαια αυτο το χωρο και εσπευσα να γινω μελος. Ας πω δυο λογια για μενα και τη σχεση μου με το αντικειμενο. Με λενε Θεοδοση, ειμαι 29 χρονων και μενω στην Αθηνα, σε ενα μηνα ομως τα μαζευω και θα εγκατασταθω στην Καλαματα απ' οπου και καταγομαι. Ασχοληθηκα συστηματικα με το μοντελισμο απο τα 16 ως τα 19 και πραγματικα υπηρξα αρρωστος με το θεμα. Προσπαθησα να ξανασχοληθω στην αθηνα αλλα αν δεν εχεις μια παρεα να τα λες, να βοηθαει ο ενας τον αλλο... Στην Καλαματα φτιαχναμε παρομοια θεματα(αεροπλανα, ελικοπτερα και αρματα σε ζευγη) με τον φιλο μου Κωστα και μεσα απο την προσπαθεια να ξεπερασει ο ενας τον αλλο φτασαμε σε πολυ καλο επιπεδο. Δυστυχως οι δρομοι μας τοτε χωρισαν και σταματησαμε αλλα παντα θελαμε να ξαναρχισουμε και αναπολουσαμε τις καλες στιγμες!
Ηρθε λοιπον ο καιρος! Διαμορφωνουμε μια γκαρσονιερα του σε μοντελιστικο εργαστηριο και ξεκιναμε τη μεγαλη μας αγαπη απο κει που ειχαμε μεινει(υπαρχουν μοντελα στο ντουλαπι που περιμενουν υπομονετικα), εστω με δεκα χρονια καθυστερηση. Οφειλω ομως να ομολογησω οτι ελαχιστα θυμαμαι απο τις τεχνικες που ξεραμε. Ως εκ τουτου ξεκιναμε απο το μηδεν, μια κι εχουμε κρατησει τα παντα απο εργαλεια, χρωματα κτλ αλλα σημερα τα περισσοτερα ειναι αχρηστα. Θα με βοηθουσατε πολυ λεγοντας μου τι πρεπει να αγορασουμε για να ξεκινησουμε δυναμικα. Αυτο που τοτε δεν αποκτησαμε λογω χρηματων ηταν ενα καλο κομπρεσερ και ειναι το αποθημενο μας. Για πειτε μου, αγοραζουμε κατι καλο με 300 περιπου ευρω που διαθετουμε? απο αερογραφους εχουμε τους BUDJET 100 ΚΑΙ 150 διπλης ενεργειας αν τα λεω καλα. Ελπιζω να ειναι σε λειτουργικη κατασταση...
Πριν δυο χρονια περιπου αγορασα και 2 αεροπλανα, το DEKATHLON και το KALMATO με μοτερ , 6καναλη τηλεκατευθυνση και πληρη εξοπλισμο. Το πρωτο εχει πεταξει μια φορα με εκπαιδευτη και αλλη μια το δευτερο χωρις βοηθεια. Το αποτελεσμα το φανταζεστε. Το επισκευασα ομως και περιμενει κι αυτο...