Αποστολέας Θέμα: IWATA REVOLUTION  (Αναγνώστηκε 5444 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
IWATA REVOLUTION
« στις: Ιανουαρίου 03, 2006, 11:27:31 μμ »
Εχει κανεις καποιο μοντελο αυτης της (φτηνης) σειρας,γιατι σκεφτομαι να παρω εναν και θελω τη γνωμη καποιου που να τον εχει  δουλεψει. :?:

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Μπανανία
IWATA REVOLUTION
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 05, 2006, 09:35:25 μμ »
HP-BCS Με το χρωμα απο κατω και με tip τιπου σταγονας (ΣΦΗΝΟΤΟ)= ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!!!! :)
Το μοντελίζειν εστί φιλοσοφείν!

Αποσυνδεδεμένος mikegr_F.T.T

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟΣ-ΑΘΗΝΑ
  • CARPE DIEM!!!
IWATA REVOLUTION
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 05, 2006, 11:10:19 μμ »
Καλησπέρα, αν εννοείς αυτόν που σου έχω παρακάτω στο link τον χρησιμοποιώ έναν χρόνο περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος, δεν είναι όμως τόσο φτηνός, εγώ τον είχα αγοράσει μέσω γνωστού μου σε πολύ προνομιακή τιμή αλλά η τιμή του αν θυμάμαι καλά ήταν πάνω από 120EUR. Πάντως όπως σου είπα παραπάνω είμαι πολύ ευχαριστημένος απ' όλες τις απόψεις και πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή αγορά.

Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Scale 1/48
  • *
IWATA REVOLUTION
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 06, 2006, 08:56:14 πμ »
Δεν εχει καλη εικονα και δεν μπορω να καταλαβω... Παντος ειναι της σειρας ECLIPSE και αν επισκευτεις το site της ΙWATA θα δεις εικονα και χαρακτηριστικα. Εχει πολυ πανω απο 120Ε :(  Ισως το μονο του ελατομα

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
    • Image
IWATA REVOLUTION
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 07, 2006, 12:34:23 πμ »
Παράθεση από: Μιχάλης Αποστράκης
Καλησπέρα, αν εννοείς αυτόν που σου έχω παρακάτω στο link τον χρησιμοποιώ έναν χρόνο περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος, δεν είναι όμως τόσο φτηνός, εγώ τον είχα αγοράσει μέσω γνωστού μου σε πολύ προνομιακή τιμή αλλά η τιμή του αν θυμάμαι καλά ήταν πάνω από 120€. Πάντως όπως σου είπα παραπάνω είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ όλες τις απόψεις και πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή αγορά.

http://img326.imageshack.us/my.php?image=iwataravolution29xj.jpg

Ναι,αυτο το μοντελο θα παρω.Η κανονικη τιμη του ειναι 149 ευρω αλλα ματρητα γαρ θα φτασει γυρω στα 120.Σιγουρα δεν ειναι τζαμπα,αλλα μην περιμενουμε ενας αερογραφος  με αυτη την ποιοτητα κατασκευης να εχει την ιδια τιμη με τους ταιβανεζικους!Ευχαριστω παντως Μιχαλη για την απαντηση σου,αυριο το πρωι θα γινει η αγορα! :P  :P  :P

Αποσυνδεδεμένος Δημητρης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι
IWATA REVOLUTION
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 07, 2006, 12:57:50 πμ »
Έχω τον φτηνό της σειράς SAR (μονής λειτουργίας) έχοντας δουλέψει και τον αντίστοιχο Badger (σειρά 200) μπορώ να πω ότι ο Iwata είναι ανώτερος σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στον τομέα ευκολίας καθαρίσματος. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα. Αν μπορείς παρήγγειλε από ΗΠΑ ή Ιαπωνία, θα σου βγει πολύ φτηνότερα.
Πρώην Hartman

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • CARPE DIEM!!!
IWATA REVOLUTION
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 07, 2006, 03:07:15 πμ »
Άντε καλορίζικος, να είσαι σίγουρος ότι θα τον ευχαριστηθείς ειδικά στον τομέα του καθαρισμού, όπως είπε και ο HARTMAN,  είναι φοβερά εύκολος..
 Καλές δημιουργίες..

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης Μαυροειδής

• Δεν είναι ψέμα, τελείωσα μοντέλο!!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Βόλος
IWATA REVOLUTION
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 07, 2006, 05:03:27 μμ »
Τελικά τι έγινε Δημήτρη, τον αγόρασες τον IWATA; Πώς τον βλέπεις;  8)
Σε καμιά δεκαπενταριά μέρες κατεβαίνω Αθήνα και αν τα οικονομικά μου το επιτρέψουν λέω να κάνω κι εγώ την κίνηση. Θα τον παράγγελνα απ' έξω για πιό φτινά αλλά δεν χρησιμοποιώ πιστωτική.
Άντε και καλά βαψίματα φίλε!!!  :wink:

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
    • Image
IWATA REVOLUTION
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 07, 2006, 11:03:14 μμ »
0 Iwata προσεληφθει και αυριο πιανει δουλεια!Τελικα Παναγιωτη πηρα τον ECLIPSE HP-BCS στα 135 ευρω.κατασκευαστικα ειναι σουπερ,στην πραξη θα δω αυριο. :P  Ευχαριστω και θα ριξω και ενα βαψιμο για παρτη σου! :D

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
IWATA REVOLUTION
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 08, 2006, 01:16:12 πμ »
Παράθεση από: CROW
0 Iwata προσεληφθει και αυριο πιανει δουλεια!Τελικα Παναγιωτη πηρα τον ECLIPSE HP-BCS στα 135 ευρω.κατασκευαστικα ειναι σουπερ,στην πραξη θα δω αυριο. :P  Ευχαριστω και θα ριξω και ενα βαψιμο για παρτη σου! :D

Θέλω σχόλια πάνω στην δουλεία για τον Iwata γιατί ψήνομαι να πάρω έναν  :twisted:
Μόλις έρθει το Δ΄ ΚΠΣ  :roll:  :cry:
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

• Scale 1/35
  • *
IWATA REVOLUTION
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 08, 2006, 08:01:08 μμ »
Παράθεση από: 117tacan

Θέλω σχόλια πάνω στην δουλεία για τον Iwata γιατί ψήνομαι να πάρω έναν  :twisted:
Μόλις έρθει το Δ΄ ΚΠΣ  :roll:  :cry:

Παρομοίως   :wink:

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
    • Image
IWATA REVOLUTION
« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 09, 2006, 01:12:36 πμ »
Λοιπον,εχουμε και λεμε.Το εργαλειο κανει φοβερο στρωσιμο του χρωματος,ειναι παιχνιδακι στο καθαρισμα και στο λυσιμο-δεσιμο ΑΛΛΑ κατα την γνωμη μου εχει 2 ελατωματα.Η σκανδαλη στην καθετη διαδρομη της (αερας) ειναι ουσιαστικα on-off.Πατας ελαφρα,τιποτα!Πατας πιο πολυ,φουλ πιεση.Συμφωνα με εγκυρες πηγες ειναι χαρακτηριστικο της Iwata στα περισοτερα μοντελα της.Το δευτερο προβλημα ειναι το μπεκ ειναι τελικα υπερβολικα μεγαλο (0,5) με αποτελεσμα με την παραμικρη κινηση της σκανδαλης προς τα πισω, και σε συνδιασμο με τον προβληματικο ελεγχο του αερα,να ριχνει το χρωμα της αρκουδας! :evil: Για να μην παρεξηγηθω ειναι ο εκτος μου αερογραφος αρα δεν ειμαι ακριβως αρχαριος!Πιστευω πως με τον καιρο θα τον συνηθησω αλλα πρωτα θα αλαξω το μπεκ με πιο μικρο (0,35) και θα του βαλω και την εξτρα λαβη με την προρυθμιση.Υποψην οτι η σειρα Revolution που ειναι λιγο πιο φτηνη απο την  Eclipse για την οποια μιλαμε εχει επισης το μεγαλο μπεκ και δεν δεχεται μικροτερο.Τελικα η γνωμη μου ειναι οτι αν αγοραστουν και τα παραπανω εξτρα ανταλακτικα προκειται για ενα εξαιρετικο εργαλειο παρολο που το κοστος φτανει περιπου τα 200 ευρω.Η ποιοτητα κατασκευης του δικαιολογει απο μονη της το μεγαλυτερο κοστος.Το τελικο αποτελεσμα ειναι ενας πολυ ευελικτος αερογραφος ικανος και για τον πιο απαιτητικο μοντελιστη.Περισοτερα νεα μετα τις μετατροπες. :wink:

• Scale 1/35
  • *
IWATA REVOLUTION
« Απάντηση #12 στις: Ιανουαρίου 09, 2006, 10:04:55 πμ »
Δημήτρη ευχαριστώ πολύ για το review, πολύ κατατοπιστικό. Νομίζω πως με τη μετατροπή ο αερογράφος δε θα παίζεται.   :shock:
Μακάρι να μπορέσω να εξοικονομήσω την απαιτούμενη 200άρα για την αγορά του.  :(
Ελπίζω να μπορέσουμε να τα πούμε και από κοντά σε καμιά 20αριά μέρες.   :D

• Scale 1/35
  • *
IWATA REVOLUTION
« Απάντηση #13 στις: Ιανουαρίου 09, 2006, 10:51:54 πμ »
Παιδιά συγνώμη που ενοχλώ πάλι για το ίδιο θέμα (τoν IWATA), αλλά έψαξα στο internet για τη σειρά Eclipse και βρήκα τον HP-BCS στα 75 ευρώ + έξοδα αποστολής.  :shock:
http://www.dixieart.com/Eclipse.html  
Μήπως κάποιος μας κλέβει;
Βέβαια δεν ξέρω τι πληρώνουν από φόρους και άλλα τέτοια οι εισαγωγείς, αλλά είναι διπλάσια σχεδόν τιμή (ο Δημήτρης τον αγόρασε 135 ευρώ).
Ξέρει κανείς τι παίζει;  :?

Αποσυνδεδεμένος Heater

• Don't phuck with the niners
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: inside a purple haze
IWATA REVOLUTION
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 09, 2006, 11:00:25 πμ »
Μητσο....οταν ειναι να βαψω το δωματιο μου να σε φωναξω να φερεις και τον αερογραφο?? Με το χρωμα που βγαζει δεν θα μας παρει πανω απο μια μερα!!!  :lol:  :lol:

(και σου ειπα παρε τον HP-B να βρεις την υγεια σου!!!
1/32 F-16D 52+
1/32 TA-7C

• Scale 1/35
  • *
IWATA REVOLUTION
« Απάντηση #15 στις: Ιανουαρίου 09, 2006, 11:17:05 πμ »
Ρε Heater αυτός (HP-B) δεν κάνει για χρώματα σμάλτου.
Μόνο για ακριλικά (ή κάνω λάθος).  :?:

Αποσυνδεδεμένος Heater

• Scale 1/35
  • *
IWATA REVOLUTION
« Απάντηση #16 στις: Ιανουαρίου 09, 2006, 11:53:13 πμ »
Σειρουλα...για τα παντα κανει!!! τον εχω απο το '89 και δεν εχει βγαλει ουτε ενα προβλημα με τα χρωματα. Ακομη και σχετικα πηχτα χρωματα ψεκαζει!!!!
1/32 F-16D 52+
1/32 TA-7C

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • CARPE DIEM!!!
IWATA REVOLUTION
« Απάντηση #17 στις: Ιανουαρίου 09, 2006, 12:57:55 μμ »
Λοιπον,εχουμε και λεμε.Το εργαλειο κανει φοβερο στρωσιμο του χρωματος,ειναι παιχνιδακι στο καθαρισμα και στο λυσιμο-δεσιμο ΑΛΛΑ κατα την γνωμη μου εχει 2 ελατωματα.Η σκανδαλη στην καθετη διαδρομη της (αερας) ειναι ουσιαστικα on-off.Πατας ελαφρα,τιποτα!Πατας πιο πολυ,φουλ πιεση.Συμφωνα με εγκυρες πηγες ειναι χαρακτηριστικο της Iwata στα περισοτερα μοντελα της.Το δευτερο προβλημα ειναι το μπεκ ειναι τελικα υπερβολικα μεγαλο (0,5) με αποτελεσμα με την παραμικρη κινηση της σκανδαλης προς τα πισω, και σε συνδιασμο με τον προβληματικο ελεγχο του αερα,να ριχνει το χρωμα της αρκουδας! :evil: Για να μην παρεξηγηθω ειναι ο εκτος μου αερογραφος αρα δεν ειμαι ακριβως αρχαριος!Πιστευω πως με τον καιρο θα τον συνηθησω αλλα πρωτα θα αλαξω το μπεκ με πιο μικρο (0,35) και θα του βαλω και την εξτρα λαβη με την προρυθμιση.Υποψην οτι η σειρα Revolution που ειναι λιγο πιο φτηνη απο την  Eclipse για την οποια μιλαμε εχει επισης το μεγαλο μπεκ και δεν δεχεται μικροτερο.Τελικα η γνωμη μου ειναι οτι αν αγοραστουν και τα παραπανω εξτρα ανταλακτικα προκειται για ενα εξαιρετικο εργαλειο παρολο που το κοστος φτανει περιπου τα 200 ευρω.Η ποιοτητα κατασκευης του δικαιολογει απο μονη της το μεγαλυτερο κοστος.Το τελικο αποτελεσμα ειναι ενας πολυ ευελικτος αερογραφος ικανος και για τον πιο απαιτητικο μοντελιστη.Περισοτερα νεα μετα τις μετατροπες. :wink:

Καλημέρα. Με ενδιέφερε και εμένα το μικρότερο μπεκ για τον REVOLUTION.. Είπες δεν το παίρνει? Για την λαβή δεν με ενδιαφέρει τόσο, για το μπεκ όμως είναι πρόβλημα. Σίγουρα δεν το παίρνει? Δεν βλέπω διαφορές

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
    • Image
IWATA REVOLUTION
« Απάντηση #18 στις: Ιανουαρίου 10, 2006, 12:23:49 πμ »
Οι Revolution εχουν εντελως διαφορετικη κατασκευη στο μπεκ τους,το οποιο ειναι βιδωτο,απο τους Eclipse που εχουν σφηνωτο τυπου σταγονας. :wink:

Αποσυνδεδεμένος Heater

• Scale 1/35
  • *
IWATA REVOLUTION
« Απάντηση #19 στις: Ιανουαρίου 10, 2006, 11:23:36 πμ »
@Crow: Και αλλο γατι στο φορουμ!!!!!!!!! Αυτος απο τι το επαθε??? απο overdose καφεινης???? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
1/32 F-16D 52+
1/32 TA-7C

• Scale 1/35
  • *
IWATA REVOLUTION
« Απάντηση #20 στις: Ιανουαρίου 10, 2006, 12:53:28 μμ »
Παράθεση από: Heater
@Crow: Και αλλο γατι στο φορουμ!!!!!!!!! Αυτος απο τι το επαθε??? απο overdose καφεινης???? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Κι εγώ που νόμιζα ότι γέννησε η δική σου και του έδωσες ένα γατί (χι χι χι …)!!!   :lol:  :lol:  :lol:

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
    • Image
IWATA REVOLUTION
« Απάντηση #21 στις: Ιανουαρίου 14, 2006, 10:10:59 μμ »
Σας εχω νεα!Ο αντιπροσωπος της Iwata (μην μου πειτε οτι δεν ξερετε ποιος ειναι...) δεν εχει ΟΥΤΕ ΜΠΕΚ,ΟΥΤΕ ΒΕΛΟΝΑ,ΟΥΤΕ ΛΑΒΗ!!! :evil:

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
IWATA REVOLUTION
« Απάντηση #22 στις: Ιανουαρίου 14, 2006, 10:35:50 μμ »
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

:evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Scale 1/48
  • *
IWATA REVOLUTION
« Απάντηση #23 στις: Ιανουαρίου 15, 2006, 08:38:18 πμ »
Περιεργο. Εμενα με εχει εξυπηρετησει αψογα και μου τα εδωσε ολα.Μεχρι και κορονα

Αποσυνδεδεμένος tdm900

• Scale 1/144
  • *
IWATA REVOLUTION
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουαρίου 23, 2006, 09:03:05 μμ »
Ρε παιδιά πήρα τηλ σήμερα στο plastimodellismo και μου λενε για τον ECLIPSE HP-BCS τιμή μετρητοίς 196 ευρώ. Ήρθε η Πρωταπριλιά και δεν το κατάλαβα?

Tags: Iwata