Αποστολέας Θέμα: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑΝΑΓΡΑ AIRSHOW 2008  (Αναγνώστηκε 41237 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Sernak

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Που είπες;;
Απ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΌ ΤΑΝΑΓΡΑ AIRSHOW
« Απάντηση #100 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2008, 07:49:50 μμ »
Παράθεση
Δεν καταλαβαίνω το συλλογισμό σου..
Το 2005 Α/ΓΕΑ ήταν ο Αυλωνίτης (κάποιοι τον έλεγαν "δημοσιοσχετίστα") με υπουργό τον Σπηλιωτόπουλο (απόστρατος αεροπόρος), ενώ τώρα είναι ο Γιάγκος (πιο "επιχειρησιακός") και υπουργός ο Μεϊμαράκης (...).
Απλά τώρα άργησαν να το πάρουν απόφαση και δεν προλάβαιναν πολλά πράγματα και διαφήμιση.. Αυτό φαίνεται και καταλαβαίνω εγώ.
Μην ξεχνάτε ότι το φετινό το μάθαμε μέσα στον Αύγουστο (1 μήνα πριν) ενώ το 2005 το ξέραμε 2-3 μήνες πριν και έπεσε και πολύ διαφήμιση..
Αυτό έχει να κάνει με τις προσλαμβάνουσες που θα έχει η ηγεσία.. Αν δηλαδή το επιτελείο του, του μεταφέρει τον ενθουσιασμό και την προσέλευση του κόσμου, προφανώς θα το καθιερώσει.. Που εδώ που τα λέμε, μετά τον Αρχάγγελο 2005 το κατάλαβαν..
Φοβάμαι όμως επειδή φέτος δεν είχε κόσμο.. Ή μήπως είχε; Τι λέτε;
Μην ξεχνάμε ότι γενικώς σε θέματα δημοσίων σχέσεων έχουμε προχωρήσει σαν ΠΑ: 2 νέα (+3 παλιά) επετειακά αεροσκάφη, 2 (+1) καταπληκτικές εκδηλώσεις από μοίρες σε οργάνωση και αποδοχή από τον κόσμο (348 και 337)..

Φυσικά έχουν ευθύνη και βάρος οι Σύλλογοι και οι ομάδες φίλων της ΠΑ που υπάρχουν και που μέσα από τη δράση τους (και τη στήριξή μας) θα κάνουν τις ηγεσίες να καταλάβουν ότι η υπόθεση έχει "ψωμί"..

Καταρχάς αξίζει ένα μεγάλο μπράβο καί ευχαριστώ σε όλους όσοι αφιερωσαν τον χρόνο τους προκειμένου να δημιουργηθεί ένα αξιολογο γεγονός έστω καί αυτού του μεγέθους καί με την συγκεκριμένη αν καί επαναληψιμη (του 2005) θεματολογία που είχε αμιγώς Ελληνικό ενδιαφέρον.

Θα ήθελα να σχολιάσω λιγο τα παραπάνω γραφόμενα μιας καί έχουν κάποια βάση ως πρός το γεγονός. Το ότι το 2005 υπήρχε διαφορετικό επιτελειο απο ότι τώρα έπαιξε σημαντικό ρολο στην φετινή διοργάνωση, γι αυτό και είχε το συγκεκριμένο μέγεθος-θεματολογία. Ο σημερινός Α/ΓΕΑ όντως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πιό "επιχειρησιακος" αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραιτητα πως όλο το βάρος της διοργανωσης ή αν προτιμάτε το γενικό ενδιαφέρον για ένα τετοιο γεγονός καθορίστηκε απο αυτόν καί μόνο. Υ πάρχουν αρκετοί παράγοντες που καθορίζουν την διοργάνωση ενός τέτοιου event, καί λέω event καί όχι Airshow γιατί αυτό ήταν. Για παράδειγμα το φετινό το μάθαμε μεσα στο καλοκαίρι γιατί δεν υπήρχε προϋπολογισμός-σχεδιασμός να πραγματοποιηθεί φέτος, τουλάχιστον στο μέγεθος του 2005.

Ο κόσμος σαφώς και δεν ήταν τόσο πολύς όσο το 2005 αλλα΄λάβετε υπόψιν σας καί τις διάφορες συγκυρίες που συνελαβαν σε αυτό. Λιγο πολύ είναι γνωστές. Τώρα το τι καταλάβαν μετά τον Αρχάγγελο του 2005 αγαπητέ Dimbound είναι σχετικό λαμβάνοντας υπόψιν πως τα ατομα που συμμετειχαν το 2005 σε όλο το σκέλος της διοργάνωσης - από την αρχική ιδέα μεχρι την τελική οργάνωση - δεν βρίσκονται στις ίδιες θέσεις-υπηρεσίες καί ότι αυτο συνεπαγεται.

Όσο αφορα τις δημόσιες σχέσεις δεν περιορίζονται (καί ούτε πρέπει) στο να έχουμε επετειακά βαμμένα κάποια αεροσκάφη μας. Έίναι καί αλλου είδους δημόσιες σχεσεις που καθορίζχουν την θεματολογία και το μέγεθος μιας τέτοιας εκδήλωσης, είτε μιλαμε για ενα event, eite gia ena airshow.

Tέλος, μέχρι στιγμής, οι περισσότεροι σύλογοι έχουν δώσει τον παρόν τους καί έχουν εκφέρει την γνώμη τους όταν είχαν την ευκαιρία. Το μόνο παράπονο που θα ήθελα να εκφράσω τουλάχιστον όσο χρόνο κατάφερα να παρεβρεθώ στο γεγονός αυτό είναι η απουσία της IPMS Ελλάδος. Εκτός κι αν ήταν κάπου ΄με το περίπτερο της καί δεν την πρόσεξα. Αν ισχύει αυτό δικό μου τοτε το λάθος, διαφορετικά για ποιο λόγο ή λόγους απουσίαζε;

Καί ΄πάλι ένα μεγάλο μπράβο καί ευχαριστώ σε όλους αυτους που βοηθησαν στην επιτυχή διοργάνωση του Μίνι-Αρχάγγελου για το 2008.

Sernak
There are only two types of aircraft, fighters and targets.

Αποσυνδεδεμένος Geokid

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αργος
  • modelclub.gr
    • virtual 335th Greek Squadron
« Απάντηση #101 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2008, 08:11:34 μμ »
Εγω δεν ειχα ξαναπαει σε καποια τετοια εκδηλωση ωστε να εχω ενα μετρο συγκρισης αλλα θα πω οτι ηταν τελειο και ελπιζω να μπορεσω να παω σε πολλες αλλες τεοιου ειδους εκδηλωσεις! Οριστε και μερικες φωτο και απο μενα:

Me,i want what's coming to me.
The world Chico, and everything in it
,Scarface
 Hasegawa 1/48 F-14A"Jolly Rogers" 75% Hasegawa 1/48 Spitfire Vb Trop Τελος!!

Αποσυνδεδεμένος MAGIK

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #102 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2008, 08:15:07 μμ »
ποσταρε και τα κοριτσακια να τα δουμε

Aυτά απο εμένα......... :lol:

Αποσυνδεδεμένος MAGIK

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #103 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2008, 08:20:14 μμ »
Συνάδελφοι μήπως κάποιος που ήταν την Κυριακή φωτογράφισε τα "καλούδια" που παρουσίαζε το ΕΤΑ :?:

Μονο αυτά πρόλαβα........... :oops:

Αποσυνδεδεμένος 337.x

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #104 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2008, 08:55:55 μμ »
ΠΑΝΤΟΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΟΛΥ ΣΦΥΞΑΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ FANTOMAS

Αποσυνδεδεμένος manos 88

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #105 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2008, 08:58:12 μμ »
καλησπερα παιδια συγχαρητηρια για το ομορφο stand σας με τις πανεμορφες κατασκευες σας
 eusa_clap
εχω μερικα ερωτηματα που μπορει να ειναι και δικα σας
α)που στο καλο ηταν αυτο το λιμενικο σωμα??
αυτα τα χρυσοπληρωμενα υπερσυχρονα aegean dolphins ??
τα δικινητηρια Reims F406 με τον πλουσιο εξοπλισμο τους ??
αντε ρε αδερφε τα σουπερ πουμα που στην τελικη τα πετουν χειριστες της πα
μηπως ετοιμαζονταν για την τελετη αποχωρησης του πολιτικου τους προισταμενου eusa_wall
μηπως το σωμα εχει σαπισει και κοιμαται τον υπνο του δικαιου λεω μηπως(στον προηγουμενο αρχαγγελο συμετηχαν)
β)αυτα τα πρωην ελικοπτερα του εκαβ τα Α-109 τοσο πολλες πτησεις κανουν(η μονο για να σκοτωνουν κοσμο τα χρυσοπληρωμενα)που ειναι αφαντα??
γ)γιατι δεν υπηρχε ενα σουπερ πουμα της πα στην στατικη εκθεση??( στον προηγουμενο αρχαγγελο υπηρχε και της πα &του λ.σ μηπως μετα το ατυχημα  ενος εγιναν ειδος προς εξαφανιση ηταν που ηταν vip μεταφορικα)
δ)θα προτημουσα το c-130 της στατικης να ηταν το επετειακο και με καμια θυρα ανοιχτη βρε παιδακι μου τοσο απορητα συστηματα φερει στο εσωτερικο του ??
ε)μηπως η αεροπορια στρατου εχει κατι αεροπλανακια c-12 (νομιζω 2 τον αριθμο )που το ενα εχει πληρη προσθαφερουμενο εξοπλισμο αεροφωτογραφησης και το αλλο χρησιμοποιειται για vip
αυτα εμεις δεν αξιζει να τα δουμε ποτε??
τουλαχιστον αφου δεν προσκαλεσαν περισοτερες συμετοχες απο το εξωτερικο να συμπληρωναν περισοτερα απο τα υπαρχοντα μας που στην τελικη τα πληρωνει ο ελληνικος λαος και απαιτει να τα βλεπει και μια φορα καθε τοσο
ευχαριστη εκπληξη οι ανδρες του ετα  eusa_clap
συγχαρητηρια στο προσωπικο της πα και ολων των συμμετεχοντων salut (ιπταμενων η μη)για την αψογη συμπεριφορα τους !!!!!!
αν και πιστευω οτι φετος η οργανωση εγινε βιαστικα και την τελευταια στιγμη

Αποσυνδεδεμένος dsamba

• d-ημήτρης samba-νης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πεύκη
  • NH-90 TGRA
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ (ανεπίσημη ιστοδελίδα)
« Απάντηση #106 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2008, 09:19:34 μμ »
καλησπερα παιδια συγχαρητηρια για το ομορφο stand σας με τις πανεμορφες κατασκευες σας
 eusa_clap
εχω μερικα ερωτηματα που μπορει να ειναι και δικα σας

ε)μηπως η αεροπορια στρατου εχει κατι αεροπλανακια c-12 (νομιζω 2 τον αριθμο )που το ενα εχει πληρη προσθαφερουμενο εξοπλισμο αεροφωτογραφησης και το αλλο χρησιμοποιειται για vip
αυτα εμεις δεν αξιζει να τα δουμε ποτε??

τουλαχιστον αφου δεν προσκαλεσαν περισοτερες συμετοχες απο το εξωτερικο να συμπληρωναν περισοτερα απο τα υπαρχοντα μας που στην τελικη τα πληρωνει ο ελληνικος λαος και απαιτει να τα βλεπει και μια φορα καθε τοσο

3 τον αριθμό...

Σε κάποια άλλη ιστο"κατάσταση" ζήτησα περίπου το ίδιο πράγμα :

"Πάμε Τανάγρα..;"

Εκτός απο ΑΗ-64 & CH-47, καλό θα ήταν να γνωρίσει ο κόσμος και τα υπόλοιπα πτητικά μέσα της ΑΣ. Απο τα αγέραστο Cessna U-17 και περνώντας απο τα Breda-Nardi, Huey, B212 να φτάσουμε στο C-12. Σε λίγο βέβαια θα έχουμε και τα Delta (?), αλλά αυτά θα είναι για την επόμενη εκδήλωση.

Ελπίζω να εισακουστεί... :roll: :roll: :roll:

ΤΟ ΙΠΤΑΣΘΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΝ
 http://armyaviation.wordpress.com

Αποσυνδεδεμένος Doc

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων ΠΑ "ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ"
« Απάντηση #107 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2008, 10:49:04 μμ »
Παραθέτω μερικές ακόμα φωτογραφίες..

Αυτό που με πέιραξε στην φετινή εκδήλωση ήταν μια κούτα ΝΟΥΝΟΥ και άλλα σκουπίδια στην εξαγωγή του κινητήρα του F1 "Τάλως"... Και το χειρότερο ήταν ότι στο σημείο αυτό υπήρχαν πάρα πολλοί ξένοι spotters..

Και τώρα οι φώτο...

Αποσυνδεδεμένος 337.x

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #108 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2008, 11:54:46 μμ »
πολλά φτάνουν στα αφτιά μου για αρχάγγελο 2009 και πολύ έντονα μάλιστα μου έχουν πει νεα υπάρχουν και σε side :?: έχετε ακούσει κάτι? 
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ FANTOMAS

Αποσυνδεδεμένος Harris Charalambous

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Maryland, USA
  • IPMS 410 MC 85
« Απάντηση #109 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2008, 05:26:03 πμ »
Euxaristoumai paidia gia tis foto  ::icon_thumright::

Kai dio videakia apo tin Tanagra pou vrika sto diktio  ::salut::

http://www.aviationmadness.com/play.php?vid=170
http://www.aviationmadness.com/play.php?vid=169
Μοντελιστής από Αμερική

Αποσυνδεδεμένος Jim

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΗELLAS
  • Εεε πειρατηηηηηηηηη...
« Απάντηση #110 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2008, 03:51:50 μμ »
α)που στο καλο ηταν αυτο το λιμενικο σωμα??
αυτα τα χρυσοπληρωμενα υπερσυχρονα aegean dolphins ??
No money,no honey...

Αποσυνδεδεμένος drdino

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #111 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2008, 07:39:29 μμ »
Παραθέτω μερικές ακόμα φωτογραφίες..

Αυτό που με πέιραξε στην φετινή εκδήλωση ήταν μια κούτα ΝΟΥΝΟΥ και άλλα σκουπίδια στην εξαγωγή του κινητήρα του F1 "Τάλως"... Και το χειρότερο ήταν ότι στο σημείο αυτό υπήρχαν πάρα πολλοί ξένοι spotters..

Όντως, αρκετά λυπηρό...  :(

Κάτι άλλο που με χάλασε είναι η ένταση της μουσικής...  :evil: :evil: :evil: Εκεί που θέλαμε να ακούμε τις τουρμπίνες, ακούγαμε evanescence.  :evil:

Αποσυνδεδεμένος Λοχίας (ΤΘ)

• XXIV ΤΘΤ 26 EMA IΔ/Σ
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Επί των ίππων
  • IPMS 916
« Απάντηση #112 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2008, 08:51:45 μμ »
Τα Dolphin του Λιμενικού είχαν καθηλωθεί από τότε περίπου που έπεσε το Chinook μάλλον χωρίς σοβαρό λόγο, ουσιαστικά λόγω διαφωνιών μεταξύ πολιτικής ηγεσίας από τη μια, ηγεσίας του Λιμενικού από την άλλη και κατασκευάστριας εταιρείας από... την παραάλλη, σχετικά με το αν πληρούνταν οι προδιαγραφές του διαγωνισμού (και λόγω του γενικού τζέρτζελου που έκαναν τότε οι εφημερίδες) και παρέμειναν καθηλωμένα για χρόνια. Μετά από έρευνες και πορίσματα και εισαγγελικές παρεμβάσεις (όπου κάποιοι δύστυχοι τραβιόνταν και στα δικαστήρια) δεν ξέρω αν τελικά καταστάθηκαν επιχειρησιακά ακόμη. Κάπου άκουσα ότι έχουν πάει στο Κοτρώνι υπό την επίβλεψη του Ναυτικού (?). Πάντως δεν έχω ακούσει ότι εν τέλει πετάνε κι αυτός είναι ίσως και ο λόγος που δεν έσκασαν μύτη φέτος.

Ερώτηση : το Chinook το Σάββατο πρωί που πήγα εγώ ήταν κλειδαμπαρωμένο. Κάποιος μου είπε ότι αργότερα το ανοίξανε και επέτρεπαν φωτό από το εσωτερικό (τη γκαντεμιά μου...). Αληθεύει?

Αποσυνδεδεμένος MAGIK

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #113 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2008, 09:02:46 μμ »

Ερώτηση : το Chinook το Σάββατο πρωί που πήγα εγώ ήταν κλειδαμπαρωμένο. Κάποιος μου είπε ότι αργότερα το ανοίξανε και επέτρεπαν φωτό από το εσωτερικό (τη γκαντεμιά μου...). Αληθεύει?

Εγω μπήκα μέσα την Κυριακή αλλά δεν με άφησαν να φωτογραφήσω ........(λές και θα κλέβαμε τα μυστικά του κράτους)........ :evil:

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #114 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2008, 09:04:18 μμ »
Ναί άλλα μόνο πέριξ της πόρτας - καθώς δέν επιτρέπανε να προχωρήσεις στο εσωτερικό - και φωτό στο κόκπιτ απαγορεύονταν... ::bioliicon::
Και έβλεπες απέναντι τους Γάλλους και Ιταλούς να βάζουν τον κόσμο μέσα στο δίλιτρο και το ΜΒ.339 αντίστοιχα...

Αποσυνδεδεμένος drdino

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #115 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2008, 09:07:25 μμ »
To C-130 που ήταν στο υπόστεγο της ΕΑΒ για βαριά συντήρηση το έβγαλε κανείς; Εγώ έφαγα άκυρο...  :(

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #116 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2008, 09:11:22 μμ »
Εγώ με τη σειρά μου να παρακαλέσω άν έχει κανείς φωτό απο το P-3 (φωλέες και λοιπές λεπτομέρειες)... :roll:

Αποσυνδεδεμένος phantom_phixer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: LGTG
« Απάντηση #117 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2008, 09:11:36 μμ »
Ενώ ακόμη δεν έχω συνέλθει από ένα υπέροχο λόγω Τανάγρας τετραήμερο, είπα να κάνω μια αρχή στο upload φωτογραφιών μου σήμερα. Ακόμη δεν έχω καταφέρει να δω προσεκτικά όλη την... παραγωγή. Σιγά - σιγά... τι θα κάνουμε όλο τον χειμώνα ε;  :)

Αρχή λοιπόν με την παρουσία των... ντόπιων μοντελιστών. (Πανευβοϊκός σύλλογος)

Και τέλος (για σήμερα) το φιλόξενο shelter 27 με το... διακοσμητικό του Alpha Jet. Αριστερά στην είσοδο μπορείτε να δείτε την παρέα Αναχαίτισης & Modelclub επί το έργω.

Πολύ το χάρηκα που βρεθήκαμε όλοι μαζί δίπλα - δίπλα και τα είπαμε. ʼντε και του χρόνου!  :D

Κώστας Πάντιος
Some of my military aviation photos here

Αποσυνδεδεμένος drdino

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #118 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2008, 09:20:23 μμ »
Εγώ με τη σειρά μου να παρακαλέσω άν έχει κανείς φωτό απο το P-3 (φωλέες και λοιπές λεπτομέρειες)... :roll:

Από το Orion έχω μόνο από τις διελεύσεις...  :( ʼμα σε βολέυουν, πες μου να τις ετοιμάσω.  :)

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #119 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2008, 09:27:27 μμ »
Συγχαρητήρια στα παιδιά του Πανευβοεικού για την εξαιρετική προσπάθεια τους
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

αν και την Κυριακή το πρωί, μου χτύπησε άσχημα που δεν ήταν εκεί κάποιος για παρουσία και καμιά "ξενάγηση" στους επισκέπτες
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Dante

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Αλέξανδρος
« Απάντηση #120 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2008, 09:31:29 μμ »
Και μερικές από εμένα
[imgt]http://i123.photobucket.com/albums/o289/dante_100/IMG_2104.jpg[/imgt][imgt]http://i123.photobucket.com/albums/o289/dante_100/IMG_2131.jpg[/imgt][imgt]http://i123.photobucket.com/albums/o289/dante_100/IMG_2176.jpg[/imgt]
[imgt]http://i123.photobucket.com/albums/o289/dante_100/IMG_2187.jpg[/imgt][imgt]http://i123.photobucket.com/albums/o289/dante_100/IMG_2198.jpg[/imgt][imgt]http://i123.photobucket.com/albums/o289/dante_100/IMG_2210.jpg[/imgt]
[imgt]http://i123.photobucket.com/albums/o289/dante_100/IMG_2213.jpg[/imgt][imgt]http://i123.photobucket.com/albums/o289/dante_100/IMG_2265.jpg[/imgt]

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #121 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2008, 10:23:58 μμ »

Από το Orion έχω μόνο από τις διελεύσεις...  :( ʼμα σε βολέυουν, πες μου να τις ετοιμάσω.  :)
Ευχαριστώ φίλε μου αλλά δέν με βοηθάνε... ψάχνω λεπτομερειακές "μοντελιστικές" φωτό για τη κατασκευή του σε 1/72 που δυστυχώς δέν μου επέτρεψαν να βγάλω ο ίδιος... :roll:

Αποσυνδεδεμένος drdino

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #122 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2008, 10:32:48 μμ »

Τελικά βρήκα και μερικές στατικές:

Αποσυνδεδεμένος Jim

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΗELLAS
  • Εεε πειρατηηηηηηηηη...
« Απάντηση #123 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2008, 10:55:10 μμ »
Ευχαριστώ φίλε μου αλλά δέν με βοηθάνε... ψάχνω λεπτομερειακές "μοντελιστικές" φωτό για τη κατασκευή του σε 1/72 που δυστυχώς δέν μου επέτρεψαν να βγάλω ο ίδιος... :roll:

Σιγα το AWACS  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #124 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2008, 11:04:37 μμ »

Σιγα το AWACS  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Φοβούνται μή τα ματιάσουμε! :twisted:
Ήταν και μακριά απο τον κύριο χώρο της εκδήλωσης που την Κυριακή και ειδικά μετά απο το πέρας των πτητικών, οι αλυσίδες ήταν σάν να μήν υπάρχουν...