Γενικά
Όσον αφορά το event η γνώμη μου είναι ότι ήταν εξαιρετικό και όσοι ήμασταν εκεί το ευχαριστηθήκαμε με διάφορους τρόπους, τα στατικά εκθέματα ήταν αρκετά και με μεγάλο ενδιαφέρον τα περισσότερα. Στην ουσία ήταν αυτό που γνωρίζαμε και περιμέναμε ότι θα γίνει, μία μικρότερης κλίμακας εκδήλωση που είχε καθαρά οικογενειακό χαρακτήρα.
Το πρόγραμμα πτήσεων ήταν το ίδιο σχεδόν με αυτό του 2005 και ήταν ΑΨΟΓΟ για ακόμη μία φορά.
Αυτό που είδα εγώ προσωπικά ήταν ότι το προσωπικό ήταν φιλικότατο, ενημερωμένο και εξυπηρετικό, και χωρίς την βοήθεια που μας παρείχε (αναφέρομαι στο stand) δεν ξέρω πώς θα τα είχαμε καταφέρει.
Ο χώρος του αεροδρομίου ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ και αυτό σημαίνει πώς οι επισκέπτες πρόσεχαν το θέμα της καθαριότητας των χώρων αλλά και οι υπεύθυνοι της Πτέρυγας φρόντισαν για πολλά πράγματα που αφορούν την καθαριότητα.
Αρνητικά
To μόνο αρνητικό που είδα εγώ τουλάχιστον ήταν η σούπα του Σαββάτου (υγρασία σε συνδυασμό με την ζέστη) δεν άφησε περιθώρια σε όσους θέλανε να τραβήξουν καθαρές φωτογραφίες από ότι πετούσε. Ευτυχώς ήταν κάπως καλύτερα την Κυριακή.
Για το Stand του συλλόγου - modelclub
θεωρώ πώς έγινε μια πολύ καλή επιλογή του shelter γιατί σε έναν χώρο ήμασταν οι χομπίστες (από αριστερά προς τα δεξιά, Σύλλογος Αναχαίτιση - Modelclub, Σύλλογος Απογείωση, Πανευοϊκός Σύλλογος Μοντελιστών) . Η θέση του shelter ήταν πολύ καλή γιατί δεν χάσαμε στιγμή από το airshow μιας και ήμασταν απέναντι ακριβώς από τον διάδρομο χωρίς να έχουμε κάποιο εμπόδιο στην θέα, έτσι το παρακολούθησαν και όσοι τράβηξαν το .. κουπί.
Η αλήθεια είναι ότι ήταν λίγο μακριά, ίσως για αυτούς που ήρθαν για βόλτα ή για εκδρομή, όσοι όμως ήρθαν γιατί τους ενδιέφερε το event και η Π.Α (σε αυτούς απευθυνόμαστε κυρίως) φτάσανε στο υπόστεγο και ήταν πάρα πολλοί αν κρίνω από τον αριθμό φυλλαδίων που δόθηκαν από το stand την Κυριακή.
Ήταν η πρώτη μας κοινή παρουσίαση και ελπίζω να έχουμε και άλλες στο μέλλον καλύτερα οργανωμένες και με μεγαλύτερη συμμετοχή με μοντέλα και παρουσίες. Αυτό βέβαια σημαίνει κόστος και εθελοντική εργασία αλλά αξίζει το κόπο. Αυτήν την φορά είχαμε κάποια κενά αλλά τα καλύψαμε με το Ελληνικό δαιμόνιο (πατέντες).
Εκ μέρους του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Πολεμικής Αεροπορίας θα ήθελα να ευχαριστήσω το Modelclub που δέχτηκε την πρόσκληση μας για συμμετοχή και όλους όσους οργάνωσαν την παρουσία του και μας βοήθησαν με τον στήσιμο και την λειτουργία του χώρου, όσους διέθεσαν και μας εμπιστεύτηκαν τα καταπληκτικά μοντέλα τους που μπορεί να ήταν λίγα αλλά ήταν άψογα και φυσικά όλους όσους ήρθαν στην εκδήλωση και στο stand και γνωριστήκαμε και από κοντά.