0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα! Τώρα αρχίζει το ωραίο κομμάτι, με τις φθορές, ε?
Μπραβο σου ρε Θαναση κουκλο τον εκανες τον Πανθηρα, εκπλικτικη δουλεια , φανταστικο weathering, ειδικα στον ο πυργος ειναι ολα τα λεφτα, δημιουργισες ενα εργο τεχνης. Αντε βαθια ανασα και παμε για το επομενο. Τι θα παιξει στην συνεχεια?
Απίθανο!!!Ειδικά το χρώμα στις ερπύστριες... Go on, περιμένουμε ανυπόμονα... Ειδικά εγώ, μπας και πάρω καμμιά ιδέα!
Πολύ ωραία προσπάθεια, θα ήθελα όμως λίγο chipping.Κατά τα άλλα είσαι στο σωστό δρόμο φίλε Θανάση
Hummel μπράβο πάρα πολύ καλό ...
Μαζί με τις βροχές στον Ελλαδικό χώρο , "έπεσαν" και οι πρώτες λάσπες στον πάνθηρα. Θα ακολουθήσουν wash με λάδια, drybrush για την αναπαράσταση διαφορετικής τονικότητας ...και βλέπουμε! ...
Oμορφη δουλεια,πολυ καλο λασπωμα.Συνεχισε δυνατα
Ολη η μαστορια σου φανηκες στις εξατμισεις πολλη καλες μπραβο
Τα παιδιά προηγουμένως έχουν καλύψει ο,τι έπαινο μπορεί να σου δώσει κάποιος! Από την πλευρά μου ευχαριστώ για τις φωτο, μιας και σύντομα θα ασχοληθώ με ένα αντίστοιχο Πάνθηρα της Dragon (κι ας γκρινιάζουν ο Nino και ο Symeon!).Ελπίζω να επιτρέπεις μερική ...κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας!
όμορφο αποτέλεσμα, μπράβο.
ωραια το πας....προτεινω λιγο πιο εντονο wash στις ροδες με σκουρο (πχ burnt umber + black) για να ''ζωντανεψουν'' λιγο οι λασπες και μετα τοπικα και τυχαια σε σημεια πανω στη στεγνη, το χρωμα της βρεγμενης λασπης ....λεω εγω τωρα.. γιατι δε σαρεσει ??? ΥΓ βαλε και λιγο ''μιγμα'' λασπης...με χωματακι, βερνικι και το pigment της λασπης...για να φαινονται τα κομματια λασπης και η υφη της και οχι μονο το χρωμα της....
ΩΡΑΙΟ....ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ μπράβο Θανάση
Μια χαρα ειναι Θαναση!Προχωρα δυνατα