ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Armor/AFV: Show room

M-60A3 Ε.Σ. Πράσινο

<< < (2/5) > >>

makisA:
μπραβο Θαναση πολυ ωραιο ::eusa_clap::

αρχαιος μαυροσκουφης και εγω.
το ιδιο κιτ το εiχα φτιαξει και εγω με παραλλαγη και πραγματικα ειχε πολλες δυσκολιες
κυριως λογο της παλαιας σχολης κατασκευης του απο την ESCI.
θα υπηρχε προβλημα να δημοσιευσω και εγω τις δικες μου σε αυτο το θεμα;
Δεν υπαρχει πιο ομορφο πραγμα απο το να φτιαχνουμε αρματα με τα οποια περασαμε
πολλες μερες της ζωης μας παρεα.
οσο για τις παραλειψεις μην αγχωνεσαι και εγω παρελειψα καποιες λεπτομεριες ομως
στην θεα του τελειωμενου μοντελου ενιωσα πολυ ομορφα.

DJ ANAS:

--- Παράθεση από: leopard στις Σεπτεμβρίου 06, 2008, 10:05:06 μμ ---Με εξαίρεση κάποιες μικρολεπτομέρειες που έχεις παραλήψει, όπως πχ από τα μπιτόνια λείπουν τα χερούλια κατά τα άλλα είσαι και ο πρώτος.
Το έχεις ρε παιδάκι μου :!:
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Και δε μπορώ να καταλάβω πώς ένα μαυροσκούφης κατέληξε να φτιάχνει αεροπλάνα.
 :mrgreen:
Όσο για τη δική σου live φώτο είναι εξαιρετική :!:
Αν φτιάξεις ακόμη ένα άρμα θα τα πας πολύ καλύτερα.
ʼσε που το κιτ που διάλεξες, της ESCI, έχει τις δυσκολίες του :!:
 :wink:

--- Τέλος παράθεσης ---
Εχει δικιο ο Φανης,το κιτ αυτο οντος εχει καπια μικροπροβληματα αλλα τα καταφερες παρα πολυ καλα Θαναση.Εαν υπαρχουν και αλλες live φωτογραφιες απο τον τυπο αυτον δωσε πραμα στον κοσμακη εδω μεσα.Αντε και σε ανωτερα. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Τασος ::salut::

Θανάσης:
Eυχαριστω πολυ παιδια! Χα :lol: οντος δεν τα προσεξα τα χερουλια! Παντα μου αρεσαν τα αεροπλανα,το πως εγινα μαυροσκουφης...αλλα ηταν μοναδικη εμπειρια και δεν την αλαζω! Δυστυχως δεν υπαρχουν αλλες φωτο τουλαχιστο αξιες για δημοσιευση βλεπετε τοτε δεν ηταν διαδεδομενες ακομη οι ψηφιακες μηχανες.Φιλε makisA εννοειται οτι θα δημοσιευσεις και εσυ τις δικες σου φωτο! Παντος αυτο το μοντελο δεν το βλεπω σαν μια ακομη κατασκευη ενος κιτ αλλα πραγματικα το βλεπω σαν ενα ενθυμιο το εχετε νιωσει αυτο? ειναι αλλο πραμα,μεχρι και τα νουμερα θυμομουνα μετα απο 10 χρονια! Εχω ακουσει οτι οι υπταμενοι δενονται με τα αεροπλανα τους,πιστευω οτι το ιδιο γινεται και με τους μαυροσκουφιδες και τα αρματα τους ::salut::

CNCman:
Μπορεί να είσαι aerolover, αλλα το άρμα δεν θα φύγει απο μέσα σου φίλε Θανάση!
Τα Μ60 σου , για πρώτο άρμα είναι ωραιότατο!
Είμαι της γνώμης να συνεχίσεις καί με άρματα!

Θανάσης:
CNCman ευχαριστω αλλα δεν θα παρω :lol: ενα ολοκληρο μηνα με πεδεψαν οι ερπυστριες :twisted:

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση