SPOOK_ZACHOS Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Και εγώ αυτό πιστεύω ότι το ατρακτιδιο εναεριου ανεφοδιασμου δίνει ξεχωριστή νότα στο αεροπλάνο πέρα από τα συνηθισμένα.

Περικλής Σε ευαχριστώ Περικλή, όσο για τις βόμβες σε παραπέμπω στην παραπάνω απάντηση

Jet72 Ωπα Γιάννη, κρύβε λόγια θα μας πάρουν στο ψιλό, και οι εποχές είναι πολύ πονηρές

, άσε πουν αν το μάθει ο Τσώνος θα μας κάνει μύνηση για συκοφαντική δυσφήμιση. Τώρα για το wash είπαμε το λίγο είνια πάντα αρκετό.

STARFIGHTER Σε ευχαριστώ φίλε μου, να σαι καλά

felix Σε ευχαριστώ φίλε. Βόμβες είπαμε όχι, δεν μου πολυαρέσουν στα μοντέλα μου, να και το τραβάει ο κουρσάρος το φόρτωμα

Double Ugly Σε ευχαριστώ, και σύντομα να δούμε κάτι και από σένα

Δόξας Ιωάννης Σε ευχαριστώ Γίαννη για τα καλά σου λόγια, αλλά ρε φίλε όχι και IPMS θα με πάρουν με τις λεμονόκουπες, άσε που το Ohio μου πέφτει λίγο μακριά, εδώ δεν πήγα πέρυσι στη Virginια Beach που είναι εδώ δίπλα 3 4 ώρες με το αυτοκίνητο

Lman Σε ευχαριστώ mr. Lambros.

STEF ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και τις παρατηρήσεις.

mmaker Ρε Γιώργο, αυτά τα λένε ποιο πριν ρε φίλε, κρίμα, αλλά δεν πειράζει. Σε ευχαριστω πάντος, να σαι καλά, όσο για το επόμενο τρελό θεματάκι σίγουρα θα έχει πιο γκριζογαλαζιες αποχρώσεις (Ελληνικό βεβαίως βεβαίως,ενδιάμεσα μπορεί να βασανίσω και κανένα λουφτβαφάκι έτσι για ξεχαρμάνιασμα), όσο για τον τύπο και τον αριθμό των αποχρώσεων επιφυλάσσομαι

kenobi Σε ευχαριστώ Obi wan, may the force be with you

Σε ευχαριστώ Αγριόγατε

antonio46 Ο μαυρογένης φίλε μου ο μαυρογένης είναι

. Σε ευχαριστώ

Δημήτρης Σαββίδης Σε ευχαριστώ Δημήτρη για την κριτική και τις πληροφορίες που μου έδωσες κατά την διάρκεια της κατασκευής (και ας μην τις χρησιμοποίησα όλες), να σαι καλά

Επιφυλάσομαι βέβαια για περισσότερες φωτογραφίες αφού μπουν και οι δεξαμενές, ως τότε