0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παντως στην βιτρινα....αρχισα και τοποθετω μερικα.
Ρε αδέρφια,αν πεί κανείς να βρεί και να αγοράσει ( ) μία βιτρίνα όπως αυτή του dive,πόσο περίπου πρέπει να υπολογίζει σε χρήματα????
Μόλις ανακάλυψα μια γερμανική εταιρεία, λέγεται Sora και φτιάχνει ακρυλικές βιτρίνες.Μπορείς να φτιάξεις και βιτρίνα με βάση τις δικές σου ανάγκες.Ταχυδρομικά στην Ελλάδα γύρω στα 16EUR
KLV1000->αφου σε τρωει... χεχεχε μια τετοια κοστίζει καινουργια περιπου τα 500+ EUR ισως και παραπανω αρκετα..... γιατι ειναι προφιλ αλουμινίου. δηλαδή εχει και νευρες εσωτερικά για μεγαλή αντοχη. και εμενα ηταν το μονο κόλημα μου το χρημα για να αγορασω μια τετοια.
Παράθεση από: dive στις Νοεμβρίου 26, 2009, 02:33:04 μμKLV1000->αφου σε τρωει... χεχεχε μια τετοια κοστίζει καινουργια περιπου τα 500+ EUR ισως και παραπανω αρκετα..... γιατι ειναι προφιλ αλουμινίου. δηλαδή εχει και νευρες εσωτερικά για μεγαλή αντοχη. και εμενα ηταν το μονο κόλημα μου το χρημα για να αγορασω μια τετοια.Κοίτα αδερφέ.......με έτρωγε!!! :lol:ʼκου 500 ευρώ....Πλάκα με κάνεις ρε καρντάσ?Καλύτερα με τη''γοητευτική''σκονούλα τους στη βιβλιοθήκη Την πήρα την ασπιρίνη μου :cry:ʼκου 500 + ευρώ....
Παράθεση από: anivasgr στις Νοεμβρίου 26, 2009, 03:49:22 μμΜόλις ανακάλυψα μια γερμανική εταιρεία, λέγεται Sora και φτιάχνει ακρυλικές βιτρίνες.Μπορείς να φτιάξεις και βιτρίνα με βάση τις δικές σου ανάγκες.Ταχυδρομικά στην Ελλάδα γύρω στα 16EUR Για βάλε κανένα link
Πολύ ωραία έγινε Δημήτρη!!
...με διάφανο κουρμπαριστό κρύσταλλο...
Παράθεση από: dive στις Ιουλίου 23, 2011, 06:27:24 μμ...με διάφανο κουρμπαριστό κρύσταλλο...Ξέρεις τι σημαίνει αυτό Μήτσο, εεε...: Δύο σημάδια σε σχήμα πάλαμης στους γλουτούς του αγοραστή, κοινώς πιασέκ_λο ΜΦΧ
Παράθεση από: Blitz-X στις Ιουλίου 23, 2011, 08:08:01 μμΠαράθεση από: dive στις Ιουλίου 23, 2011, 06:27:24 μμ...με διάφανο κουρμπαριστό κρύσταλλο...Ξέρεις τι σημαίνει αυτό Μήτσο, εεε...: Δύο σημάδια σε σχήμα πάλαμης στους γλουτούς του αγοραστή, κοινώς πιασέκ_λο ΜΦΧΜάνο και εγω μαζι σου.... ουδεμια αντίρηση εφερα...αλλα αντε πείσε γυναικα να βάλει καμια αλλη βιτρίνα μεσα στο σαλονι....επειεικώς θα σε κρεμασει αναποδα απο το ενα ποδι..... και θα σε βαραει για 1 μήνα μεχρι να σου περασει....μαστιγωμα καθε μια ώρα και αλατι στις πληγες...για να μην πω νυστικο θα σε αφησει.... γενικα ακομη και η δικια μου με την Dural που δεν μου κοστισε..... εχει τρομερές αντιρήσεις. φαντασου τα αλλα που εχουμε... ασε....δεν παιζονται οι γυναικες.