Αγαπητοί μοντελιστές,
Το όνομα μου είναι Δημήτρης Ζιώγας και είμαι ένας 31χρονος καθηγητής Αγγλικών που ζει και εργάζεται στη Λάρισα. Είμαι παντρεμένος και έχω μια κορούλα 13 μηνών. Ασχολούμαι με το μοντελισμό από 10 χρονών (τότε που έκρυβα τα καινούργια μοντέλα από τη μάνα μου, πετώντας τα στο μπαλκόνι και μετά έβγαινα στο μπαλκόνι να τα πάρω!!) αλλά σταμάτησα στα 20 λόγω της αποτυχίας μου να εισαχθώ στη Σχολή Ικάρων [άτιμη μυωπία που άλλους τους ανεβάζεις (στα αεροπλάνα) κι άλλους τους κατεβάζεις]. Οι δουλειές μου δεν ήταν πολύ καλές και έπεσαν όλες πλέον θύμα του ξεσκονόπανου της μαμάς μόλις μετακόμισα απο το πατρικό μου.
Πρόσφατα ανακάλυψα το πολύ ωραίο site σας και πωρώθηκα.Έτσι χθες πήγα για ψώνια. Αγόρασα το hasegawa kit σε 1/48 με τα σήματα του Όλυμπου και διάφορα άλλα υλικά που διάβασα οτι είναι χρήσιμα στο site. Πήρα και ένα αερογράφο, αν και δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ μου παλιότερα. Η μάρκα του είναι Graphotech BD-800. Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή.
Οποιοσδήποτε μοντελιστής είναι από Λάρισα ή μένει Λάρισα (π.χ Σμήναρχος Κάκκαλος) μπορώ να στείλω PM με τηλέφωνο και σχετικά για καφεδάκι και οτι προκύψει (Μη πάει το νου σας στο κακό). Προσβλέπωντας στη βοήθεια αλλά και την κριτική όλων σας, σας στέλνω τα χαιρετίσματα μου.