0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σταύρο κανόνισε την πορεία σου Έχω ήδη κρατήσει χώρο για τα μοντέλα σου στο αυτοκίνητο μου.
Eγω,πρωτα ο Θεος,το Τ-33.
Αφου δεν εχω αλλο...
Παράθεση από: CROW στις Σεπτεμβρίου 01, 2008, 11:36:35 μμΑφου δεν εχω αλλο... Θα μου το "δανείσεις" κι εμένα;;; Pleaseeeee
Παράθεση από: nino1969 στις Σεπτεμβρίου 01, 2008, 11:43:57 μμΠαράθεση από: CROW στις Σεπτεμβρίου 01, 2008, 11:36:35 μμΑφου δεν εχω αλλο... Θα μου το "δανείσεις" κι εμένα;;; Pleaseeeee να στο βγαλει μια φωτογραφια και να στο στειλει με e-mail καλυτερα ??
όπως και ο Πεζέ!
Eπειδή δεν έχω ξαναλάβει μέρος σε διαγωνισμό της IPMS, φέτος σκέπτομαι να συμμετάσχω με ένα ή δυο μοντέλα αρμάτων. Θα ήθελα λοιπόν να κάνω μερικές ερωτήσεις σχετικά με τη μεταφορά φίλοι μοντελιστές .1.Πόιός είναι ο καταλληλότερος τρόπος να μεταφέρει κανείς τα μοντέλα του? 2.Είναι καλό να είναι συσκευασμένα κατα τη μεταφορά? (απο βορεια προαστεια στον Πειραια)3.Ποιος είναι ένας καλός τρόπος συσκευασίας?
Ορίστε και οι συσκευασίες μου για τα μοντέλα που κατέβασα πέρυσι στην έκθεση. Ιδανικά επίσης είναι τα κουτιά από υαλικά που κατά καιρούς κάνουν δώρα σε γάμους.