Αποστολέας Θέμα: Υλικα μοντελισμου σε Praktiker,Alexpack κ.λ.π  (Αναγνώστηκε 4907 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Αποστολης Τσολης

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Γιαννενα (τωρα Ν. Ηλειας)
Υλικα μοντελισμου σε Praktiker,Alexpack κ.λ.π
« στις: Δεκεμβρίου 26, 2005, 06:53:46 μμ »
Paidia Hronia polla k... montelistika se olous.Gia ylika montelismou gia kante k mia volta apo alex pak, praktiker klp akoma k apo katastimata me ylika gia argyrohrisohoeia. Vrika pio kato apo to Syntagma ena arketa kalo k genika olla afta den kostizoun oso ca skagate se alla magazia k kanoun arketa kala ti douleia tous. :P  :idea:
Mallias...

Αποσυνδεδεμένος Kouratoras Antonis

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/72
  • Τόπος: Χανιά
  • Κουράτορας Αντώνης http://modelhania.gr/
Απ: Υλικα μοντελισμου σε Praktiker,Alexpack κ.λ.π
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 30, 2011, 11:25:06 μμ »
Μετά από κάμποσα χρόνια επαναφέρω το θέμα...
Σε μία επίσκεψή μου στα Praktiker Ηρακλείου (φαντάζομαι τα ίδια προϊόντα υπάρχουν και στα υπόλοιπα) βρήκα αυτά:

Τα "γυαλοσφούγγαρα" με διαστάσεις 9,8x6,8x2εκ βγαίνουν σε 5 αν θυμάμαι καλά διαφορετικές βαθμίδες κόκκου. Εγώ πήρα το πιο ψιλό και πιο χοντρό.
Για να πάρετε μία ιδέα το πιο ψιλό είναι περίπου στους 220 βαθμούς και το πιο χοντρό κάτω από 100 σίγουρα καθώς δεν έχω δεί τόσο χοντρό γυαλόχαρτο.
Ναι μεν χοντρά και τα δύο, αλλά σε ιδιοκατασκευές έχουν να προσφέρουν πολλά νομίζω καθώς μπορούν να κρατάνε και το νερό μέσα τους και να μη σκίζονται εύκολα.
Τιμή 1.50 ευρώ/ένα.

Και το πιο καλό είναι αυτό:

Καθώς ποτέ δεν είναι αρκετοί οι κόφτες είπα να πάρω κι από αυτόν ένα. Πόσο μάλλον με τιμή 1 ευρώ!!  :mrgreen:
Δεν είναι με τη πλαστική κεφαλή που έχουν άλλοι αντίστοιχα φθηνοί χαλώντας με το παραμικρό, αλλά αλουμινένια με μεγάλο διάκενο μη μπορώντας έτσι να πιάσει ψιλό τρυπάνι.
Συνοδεύεται με 6 λεπίδες σχετικά καλής ποιότητας,με ενδιαφέροντα σχέδια αν και ελαστικοί.
Όσοι πιστοί λοιπόν τρέξτε!  :mrgreen: Σίγουρα θα βρείτε κι άλλα που θα πιάσουν τη θεσούλα τους στο πάγκο σας.... ::glossa::
Υπό Κατασκευή:
Subaru Impreza WRC 2001 [Heller 1/24]
http://modelclub.gr/forums/index.php/topic,19715.msg409527.html#msg409527

Tags: