Καταλαβαίνω την απογοήτευση για το τρένο. Ήταν το μόνο μέσο για να φτάσεις στην πύλη της ΕΑΒ σε ώρα που μπορούσες κατά προσέγγιση να υπολογίσεις από την ώρα αναχώρησης από Αθήνα/Πειραιά. Όμως το ΚΤΕΛ και να υπάρχει (αν τελικά θυμηθούν την υπόσχεση που προφανώς έχουν δώσει στην ΠΑ) δεν βλέπω το πως θα μπορέσει να πάει πιο γρήγορα απ' ότι το ΙΧ. Το 2005 πέρα από το ότι δεν μπορούσες να παρκάρεις κοντά, είχε μια ουρά που πήγαινε σημειωτόν πολύ πριν την Οινόη. Όσο λιγότερος και να είναι ο κόσμος, τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα θα έχουν κάνει το δρόμο μιας λωρίδας και όλοι αυτοί οι έξυπνοι που πρώτα θα φθάσουν στην πύλη και μετά θα "ανακαλύψουν" ότι δεν ήταν τυχαίο που τα τελευταία χιλιόμετρα έβλεπαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα (δηλαδή ότι δεν ήταν απλά μαζόχες όλοι αυτοί που πάρκαραν τόσο μακριά), θα ξαναγυρίσουν πίσω και το σύστημα θα μπλοκάρει... Πως ολόκληρο λεωφορείο του ΚΤΕΛ θα φτάσει στην πύλη της ΕΑΒ δεν το γνωρίζω, εκτός αν υπάρχει ειδική πρόβλεψη που δεν γνωρίζω (μεταφορά του ως εξωτερικό φορτίο σε Chinook ίσως

). ʼρα η μόνη λύση όπως είπαν και οι προηγούμενοι είναι το ξύπνημα άγρια χαράματα...
Κλείνοντας, από τα λίγα που έχω πληροφορηθεί, νομίζω ότι μπορώ να δώσω προκαταβολικά συγχαρητήρια στην ΠΑ που απ' ότι φαίνεται μας ετοίμασε ένα αμιγώς ελληνικό airshow που θα πορώσει και τους πιο απαιτητικούς.
Το μόνο που προκαταβολικά δεν μου αρέσει είναι το πολύ γκρι της στατικής έκθεσης με τα ξένα αεροσκάφη, αλλά με την μισή ΠΑ στον αέρα, στο τέλος της ημέρας δεν νομίζω ότι θα με έχει πειράξει καθόλου...