Αποστολέας Θέμα: Φθινοπωρινή Μοντελοσυναντηση Αττικής "Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008"  (Αναγνώστηκε 6130 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
Απ: Φθινοπωρινή Μοντελοσυναντηση Αττικής "Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008"
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2008, 10:53:32 πμ »
Το μαγαζί μιά χαρά είναι - ίσως λίγο παλιομοδίτικο αλλά σε καμία περίπτωση καφενές - Θα έλεγα πως έχει "χαρακτήρα", αντίθετα απο το ψυχρό Cafe4U που μετά την ανακαίνηση έγινε σάν προθάλαμος κλινικής! Το Fredochino είναι απείρως καλύτερο απο του 4U και ο τύπος άν και φάνηκε να του ήρθε κεραμίδα :mrgreen: ήταν ευγενικότατος. Θυμάστε το άλλο μαγαζί που είχαμε πάει στη διάρκεια της ανακαίνησης του 4U? ::glossa::
Επιπλέον θετικό το ότι δέν μας ξεκούφαινε με τη μουσική του προσπαθώντας να καλύψει τις φωνές μας όπως αλλού... Και ο χώρος υπεραρκετός νομίζω! Γενικά πιστεύω πώς είμαστε μιά χαρά εκεί! ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2008, 11:02:23 πμ »
...και ο τύπος άν και φάνηκε να του ήρθε κεραμίδα :mrgreen: ήταν ευγενικότατος.
Επειδή ήμουν από το πρωί εκεί, είναι γεγονός πως του κόπηκε το γάλα όσο έβλεπε την παρέα να απλώνει :lol:
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2008, 11:08:44 πμ »
Επειδή ήμουν από το πρωί εκεί, είναι γεγονός πως του κόπηκε το γάλα όσο έβλεπε την παρέα να απλώνει :lol:

Θα καλέσει ενισχύσεις γιά το επόμενο Σάββατο καί..............δεν θα πατήσει άνθρωπος  ::lol18:: ::lol18::

Θα του πεί να μην ξαναπάει το μεθεπόμενο............καί θα γίνει πάλι χαμός........... ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2008, 11:19:43 πμ »

Θα καλέσει ενισχύσεις γιά το επόμενο Σάββατο καί..............δεν θα πατήσει άνθρωπος  ::lol18:: ::lol18::

Θα του πεί να μην ξαναπάει το μεθεπόμενο............καί θα γίνει πάλι χαμός........... ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

μήπως να τον ενημερώναμε .... ??  :wink: :wink: :wink:
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #54 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2008, 11:23:53 πμ »

μήπως να τον ενημερώναμε .... ??  :wink: :wink: :wink:

Ένα σοβαρό club έτσι πρέπει να κάνει.Καλό θα είναι να πάει κάποιος που βρίσκεται κοντά.

Μην κάνουμε εμείς στους άλλους,αυτά που μας έκαναν κάποιοι καί μας στενοχωρούσαν...........

Απ΄ ότι βλέπω όλοι όσοι απάντησαν εδώ,ήταν σε γενικές γραμμές ευχαριστημένοι από την πρώτη εντύπωση.

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #55 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2008, 01:40:28 μμ »
Να προσθέσω στα παραπάνω ότι μου φάνηκε κάπως σκοτεινό το κατάστημα,ειδικά φεύγοντας που είδα και το 4u η νύχτα με την μέρα,να άναβε και το κλιματιστικό θα ήταν καλύτερα. Πάντως με τα τομ και το αρμόνιο στην γωνία έχω την εντύπωση πως με το που "φεύγει η μέρα και έρχεται το Τζόνι Γουόκερ" πρέπει να γίνεται καλώς τζερτζελές  ::music-smiley-010:: ::drumstel:: ::danseuse:: ::Laie_41:: ::moshi44x42:: ::stereo::.........   
Ηρθαν στις 4 το μεσημέρι οι τεχνικοί για το κλιματιστικό. Το βράδυ είναι διαφορετικό το κατάστημα. Και μιλώντας για ρουσλάνες σερβιτόρες, υπάρχει και τέτοιο καφέ στα εξάρχεια, αλλά είναι ψηλά στην μαυρομιχάλη και δεν μας βολεύει  :(

Εννοείς αυτό που είναι κοντά στο σινεμά Αλφαβίλ ; Πολύ καλό μαγαζί  ::eusa_clap:: :D

Tags: