Αποστολέας Θέμα: Φθινοπωρινή Μοντελοσυναντηση Αττικής "Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008"  (Αναγνώστηκε 6143 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
Απ: Φθινοπωρινή Μοντελοσυναντηση Αττικής "Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008"
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 05:31:59 μμ »
αν γνώριζαν οτι θα πάμε ...θα το κλείνανε. :mrgreen:

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Α.Β.

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 10:03:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 11:23:22 μμ »

(Image removed from quote.)

ελπιζω να μην πετυχουμε κανενα ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ....... και μας δωσει στεγνα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 12:12:23 πμ »
Εκτός από σχόλια ανεβάστε και καμιά φωτογραφία από το μαγαζί να το δούμε και εμείς που είμαστε εκτός  Αθηνών.  ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 12:18:39 πμ »
Αν έχεις μεγάλη αγονία 2,5 ωρίτσες με το ΚΤΕΛ απέχεις,αλλιώς......υπομονή, σε λίγες μέρες θα τελειώσει και η δική σου άδεια......... ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 10:01:25 μμ »
υπενθυμιζω προς ολους το νεο σημειο συναντησης :!:

:arrow: http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=9595.0

::salut::

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 10:48:20 μμ »
Εξακολουθώ να είμαι επιφυλακτικός για το συγκεκριμένο κατάστημα, αν και είμουν ο πρώτος που ανέφερε την ύπαρξη του. Τα μεσημέρια δεν μαζεύει και τόσο κόσμο. Νομίζω οτι χωράμε στα τραπεζάκια στο εσωτερικό του προς τον ακάλυπτο χώρο, αν και έχει και 2 τραπέζια έξω που μπορούμε να τους κάνουμε κατάληψη. nick2 γιατί το εγκρίνεις :?:

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #32 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 10:50:03 μμ »
Εξακολουθώ να είμαι επιφυλακτικός για το συγκεκριμένο κατάστημα, αν και είμουν ο πρώτος που ανέφερε την ύπαρξη του. Τα μεσημέρια δεν μαζεύει και τόσο κόσμο. Νομίζω οτι χωράμε στα τραπεζάκια στο εσωτερικό του προς τον ακάλυπτο χώρο, αν και έχει και 2 τραπέζια έξω που μπορούμε να τους κάνουμε κατάληψη. nick2 γιατί το εγκρίνεις :?:

δε σε καταλαβα..... :oops:

by the way μαλλον παρων κι εγω ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #33 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2008, 11:07:31 μμ »
           Όπως έγραψα καί παραπάνω εγκρίνω τον χώρο καθώς καί την αλλάγή "έδρας" που πιστεύω πως έπρεπε να είχε γίνει προ καιρού.

Νομίζω πως αύριο κάνουμε μιά αλλαγή.Δεν παντρευόμαστε κανέναν,ούτε υπογράφουμε κάποιο συμβόλαιο.Δοκιμάζουμε να συναντηθούμε σε ένα νέο χώρο,ελπίζοντας σε καλύτερη αντιμετώπιση,καλύτερη ποιότητα προιόντων ποικιλία καί καλύτερες τιμές.Το αν έχει κόσμο ή όχι,εμένα δεν με νοιάζει.Μου αρκεί η μοντελοπαρέα. :wink:

Αν τα παραπάνω μας ευχαριστήσουν θα ξαναπάμε,αν όχι..................άντε γειά.

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #34 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2008, 12:01:36 πμ »
παρών και εγώ τελικά .....  :lol: :lol: :lol: :lol:
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Γιαννης

• Επισκέπτης
« Απάντηση #35 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2008, 01:50:32 πμ »
Αν ολα σας πανε καλα θα γινεται καθε Σαββατο εκει η συναντηση σας παιδια? Μπορει να ανεβω απροοπτα καποιο Σαββατο και να μην εχω προλαβει να ενημερωθω για το μερος που θα ειστε...  :roll:

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #36 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2008, 02:01:41 πμ »
Παρων και εγω. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Sernak

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Που είπες;;
« Απάντηση #37 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2008, 10:19:21 πμ »
           Όπως έγραψα καί παραπάνω εγκρίνω τον χώρο καθώς καί την αλλάγή "έδρας" που πιστεύω πως έπρεπε να είχε γίνει προ καιρού.

Νομίζω πως αύριο κάνουμε μιά αλλαγή.Δεν παντρευόμαστε κανέναν,ούτε υπογράφουμε κάποιο συμβόλαιο.Δοκιμάζουμε να συναντηθούμε σε ένα νέο χώρο,ελπίζοντας σε καλύτερη αντιμετώπιση,καλύτερη ποιότητα προιόντων ποικιλία καί καλύτερες τιμές.Το αν έχει κόσμο ή όχι,εμένα δεν με νοιάζει.Μου αρκεί η μοντελοπαρέα. :wink:

Καλημέρα σε όλη την μοντελοπαρέα.

Απλά θα ήθελα μία διευκρίνιση όσο αφορά τα παραπάνω. Συνέβη κάτι στο cafe4u καί αποφασίστηκε η αλλαγή μέρους των καθιερωμένων συναντήσεων - εγινε κάποιο συγκεκριμένο γεγονός - υποθηκε κάτι εκ μέρους του ιδιοκτήτη;

Giati από όσο θυμάμαι ήταν αρκετά βολικό μέρος για τις συναντήσεις καί είχε μάλιστα διαθέσει καί πέρσι τον χώρο του για το πετυχημένο Χριστουγγενιάτικο event.
There are only two types of aircraft, fighters and targets.

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #38 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2008, 10:23:31 πμ »

Απλά θα ήθελα μία διευκρίνιση όσο αφορά τα παραπάνω. Συνέβη κάτι στο cafe4u καί αποφασίστηκε η αλλαγή μέρους των καθιερωμένων συναντήσεων - εγινε κάποιο συγκεκριμένο γεγονός - υποθηκε κάτι εκ μέρους του ιδιοκτήτη;

Giati από όσο θυμάμαι ήταν αρκετά βολικό μέρος για τις συναντήσεις καί είχε μάλιστα διαθέσει καί πέρσι τον χώρο του για το πετυχημένο Χριστουγγενιάτικο event.
Το cafe4U ανακαινίστηκε και με την νέα διευθέτηση χώρου δεν βολέυονται μεγάλες παρέες σαν την δική μας.

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #39 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2008, 10:30:44 πμ »

Το cafe4U ανακαινίστηκε και με την νέα διευθέτηση χώρου δεν βολέυονται μεγάλες παρέες σαν την δική μας.

Καί μην νομίσετε πως είναι κάπου πιό μακρυά.Έχω την εντύπωση πως από το κατάστημα του κ.Καλφάκη γιά παράδειγμα,ο νέος χώρος είναι πιό κοντά απ΄ότι είναι το cafe4u.
    Έχει καί parking ακριβώς απέναντι.

Γεγονός είναι ότι είμαστε πλέον πολλοί καί αρκετά φασαριόζοι.Αυτό δεν μας κάνει εύκολα αποδεκτούς οπουδήποτε,ποσο μάλλον κάπου που θέλει να "πουλήσει" ένα πιό hi prestige.............(θα ΄λεγα τώρα καμμιά χοντρή κουβέντα αλλά.................)

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #40 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2008, 01:28:36 μμ »
        Έκτακτη απόβαση ανιψιών καί βαφτηστηριών με αναγκάζει τελικά να μην παραστώ  :evil:  στην σημερινή συνάντηση στον νέο χώρο συνάντησης.

Α ρε έρημε Αρκάδιε............... :oops: :oops: :oops:

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #41 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2008, 04:25:45 μμ »
         Α ρε έρημε Αρκάδιε............... :oops: :oops: :oops:

+10% + 10% + 10% .... and counting and counting....

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #42 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2008, 05:08:25 μμ »
       Ποιές ήταν τελικά οι πρώτες εντυπώσεις............ :?: :?:

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #43 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2008, 05:16:34 μμ »
Παιδες ηταν καλο για τις συναντήσεις μας και εχει και χωρητικότητα πολλών ατόμων.
Περισσότερα απο το Cafe4U...... αρα όσο αυξανόμαστε ειναι καλα εκει.
Πιστευω οτι είναι καλή φαση....αν και λιγο ο τύπος στο service τα είχε παίξει. Μας έβλεπε ...απο που στο διάτανο ήρθαν τουτοι εδω. :mrgreen:
Γενικά ηταν μια χαράααααα.
Πιστευω να εγγρίνουν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι.

Αποσυνδεδεμένος AlexanderTheGr

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα-Μαρουσι
    • warcraft.gr
« Απάντηση #44 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2008, 06:25:07 μμ »
Βασικά ο χώρος θύμιζε περισσότερο καφενείο (σαν και αυτές που οι παππούδες μαζεύονται και παίζουν πρέφα :P) φάση παρα καφετέρια. Ούτε καν σερβιτόρα δεν είχε παρά έναν τύπο που μας έβλεπε σαν εξωγήινους και έτρεχε πανικόβλητος να μας εξηπερετήσει.

Πάντως σαν χώρος είναι πολύ πιο άνετος απο το Cafe4U μιας και παρόλο που μαζευτήκαμε αρκετοί (Στο Cafe4U θα στριμοχνόμασταν άσχημα) χώρουσε άλλους τόσους.

When your life is defined by a single action, it changes the concept of time.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #45 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2008, 06:41:03 μμ »
Το μαγαζί όπως προείπε ο αγαπητός συνάδελφος Μεγαλέξανδρος παραπέμπει περισσότερο σε καφενέ, κανένα πρόβλημα όμως. Η χωρητικότητά του τεράστια, εντάξει μπορεί να φιλοξενήσει άνετα τουλάχιστον τον διπλάσιο αριθμό ατόμων από όσους μαζευόμασταν στο 4U. Γέλιο όντως αποτελούσε ο ιδιοκτήτης που πρέπει να έφαγε μεγάλη ήττα βλέποντας ξαφνικά τόσους νοματαίους εκεί που μαστίγωνε μύγες. Να έφτιαχνε και καλύτερο καφέ ...  :roll: γιατί μας βλέπω μόνιμα όλους αποκλειστικά με ελληνικό καφεδάκι.

Αποσυνδεδεμένος agaida

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: AΘΗΝΑ
« Απάντηση #46 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2008, 08:49:43 μμ »
Το μαγαζί όπως προείπε ο αγαπητός συνάδελφος Μεγαλέξανδρος παραπέμπει περισσότερο σε καφενέ, κανένα πρόβλημα όμως. Η χωρητικότητά του τεράστια, εντάξει μπορεί να φιλοξενήσει άνετα τουλάχιστον τον διπλάσιο αριθμό ατόμων από όσους μαζευόμασταν στο 4U. Γέλιο όντως αποτελούσε ο ιδιοκτήτης που πρέπει να έφαγε μεγάλη ήττα βλέποντας ξαφνικά τόσους νοματαίους εκεί που μαστίγωνε μύγες. Να έφτιαχνε και καλύτερο καφέ ...  :roll: γιατί μας βλέπω μόνιμα όλους αποκλειστικά με ελληνικό καφεδάκι.
Αυτό είναι ευχάριστο να έχει λίγο χώρο πάρα πάνω.Με το 4u κάλο μαγαζί άλλα αν δεν πήγαινες νωρίς την είχες κάνει.(Φαντάζομαι τώρα)Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η χλιδή όταν η παρέα είναι καλή.
Εύχομαι να περάσουμε ενα κάλο χειμώνα εκεί με πολλές συναντήσεις.
ΥΣ.Για μια ρουσλανα να μας σερβίρει δεν θα έλεγα όχι όμως.  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #47 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2008, 09:38:50 μμ »
Γέλιο όντως αποτελούσε ο ιδιοκτήτης που πρέπει να έφαγε μεγάλη ήττα βλέποντας ξαφνικά τόσους νοματαίους εκεί που μαστίγωνε μύγες. Να έφτιαχνε και καλύτερο καφέ ...  :roll: γιατί μας βλέπω μόνιμα όλους αποκλειστικά με ελληνικό καφεδάκι.

Το άλλο Σάββατο που δεν θα εμφανιστεί κανένας μας (λόγω Τανάγρας) ο ανθρωπάκος θα λέει  "πού είναι αυτά τα καλά παιδιά που ήρθαν το προηγούμενο Σάββατο καί κονομήσαμε................"

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ʼσε που τώρα με την "μετακόμιση" ,όσοι δεν ξέρουν,θα λένε πως τσακωθήκαμε με την I.P.M.S. καί φύγαμε............. :D

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #48 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2008, 11:49:20 μμ »
Να προσθέσω στα παραπάνω ότι μου φάνηκε κάπως σκοτεινό το κατάστημα,ειδικά φεύγοντας που είδα και το 4u η νύχτα με την μέρα,να άναβε και το κλιματιστικό θα ήταν καλύτερα. Πάντως με τα τομ και το αρμόνιο στην γωνία έχω την εντύπωση πως με το που "φεύγει η μέρα και έρχεται το Τζόνι Γουόκερ" πρέπει να γίνεται καλώς τζερτζελές  ::music-smiley-010:: ::drumstel:: ::danseuse:: ::Laie_41:: ::moshi44x42:: ::stereo::.........   

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #49 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2008, 08:46:27 πμ »
Να προσθέσω στα παραπάνω ότι μου φάνηκε κάπως σκοτεινό το κατάστημα,ειδικά φεύγοντας που είδα και το 4u η νύχτα με την μέρα,να άναβε και το κλιματιστικό θα ήταν καλύτερα. Πάντως με τα τομ και το αρμόνιο στην γωνία έχω την εντύπωση πως με το που "φεύγει η μέρα και έρχεται το Τζόνι Γουόκερ" πρέπει να γίνεται καλώς τζερτζελές  ::music-smiley-010:: ::drumstel:: ::danseuse:: ::Laie_41:: ::moshi44x42:: ::stereo::.........   
Ηρθαν στις 4 το μεσημέρι οι τεχνικοί για το κλιματιστικό. Το βράδυ είναι διαφορετικό το κατάστημα. Και μιλώντας για ρουσλάνες σερβιτόρες, υπάρχει και τέτοιο καφέ στα εξάρχεια, αλλά είναι ψηλά στην μαυρομιχάλη και δεν μας βολεύει  :(

Tags: