0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
... Έχω φτιάξει cratch όλα τα κομάτια ...
Παράθεση από: Nikos Tsitsos στις Δεκεμβρίου 25, 2005, 05:41:45 μμ... Έχω φτιάξει cratch όλα τα κομάτια ...Το cratch τι τεχνική είναι πάλι : : Δεν την ξέρω!!!
Το cratch τι τεχνική είναι πάλι : : Δεν την ξέρω!!!
Μπράβο Νικόλα, καλώς ήλθες (ξανά) στην "μεγάλη" κατηγορία. Πολύ ωραία κατασκευή, το εσωτερικό, μΕ άρεσε ιδιαίτερα και πράγματι πολύ κρίμα να "χαθεί". Και το zimm κWΛολέει, τι είναι ;; στοκάκος;;
ααα καλά, τεσπα ξανα-γύρνα εσύ και άστο έτσι, με zimm, ποιητική αδεία που λέει και ο ʼλεξ
Παράθεση από: nino1969 στις Φεβρουαρίου 28, 2008, 01:05:57 μμ ααα καλά, τεσπα ξανα-γύρνα εσύ και άστο έτσι, με zimm, ποιητική αδεία που λέει και ο ʼλεξ και άμα βγει πουτ@να του πετάω και ένα whitewash και ξεμπερδεύω εεεε????
Παράθεση από: Nikos Tsitsos στις Φεβρουαρίου 28, 2008, 01:10:24 μμΠαράθεση από: nino1969 στις Φεβρουαρίου 28, 2008, 01:05:57 μμ ααα καλά, τεσπα ξανα-γύρνα εσύ και άστο έτσι, με zimm, ποιητική αδεία που λέει και ο ʼλεξ και άμα βγει πουτ@να του πετάω και ένα whitewash και ξεμπερδεύω εεεε????Ναι ρε και μετά φτιάχνεις ένα συμαχικό και παίρνεις και χρυσό!
Ααααα έτσι πάει το σύστημα???Τότε μήπως να φτιάξω κάνα αεροπλάνο???
Παράθεση από: ALEX_SSGTi στις Φεβρουαρίου 28, 2008, 01:13:38 μμΠαράθεση από: Nikos Tsitsos στις Φεβρουαρίου 28, 2008, 01:10:24 μμΠαράθεση από: nino1969 στις Φεβρουαρίου 28, 2008, 01:05:57 μμ ααα καλά, τεσπα ξανα-γύρνα εσύ και άστο έτσι, με zimm, ποιητική αδεία που λέει και ο ʼλεξ και άμα βγει πουτ@να του πετάω και ένα whitewash και ξεμπερδεύω εεεε????Ναι ρε και μετά φτιάχνεις ένα συμαχικό και παίρνεις και χρυσό! Aαα. Ολα και όλα... Το χρυσό με το συμμαχικό ήταν τζούφιο, δεν μετράει.. Ο λαός θέλει χρυσό με Τίγρη... Οriginal πράγματα βρε..
Εχω ενα Berge IV και ενα Berge III αλλά σε reset απο παλαιότερα θέλετε καμμιά φώτο : Έχω και τα σχέδια αναλυτικά Κάπου είχα δεί Berge IV με zimm αλλά πού Να ψάξω στο αρχείο και θα "ανεβάσω" φώτος