Αποστολέας Θέμα: Tiger I (TAMIYA 1/35)  (Αναγνώστηκε 4369 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sliatiris

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: χαιδαρι
Απ: Tiger I
« Απάντηση #25 στις: Δεκεμβρίου 05, 2008, 07:58:41 μμ »
Χαιρομαι πολυ που καταφερες να το προχωρησεις φιλε μου.Ειναι πολυ ομορφο και με πολλες λεπτομερειες.Αντε και με κατι καινουργιο και πιο δυσκολο(οχι οτι αυτο ηταν παιχνιδακι).Να δω εγω ποτε θα τελειωσω το δικο μου.........

Αποσυνδεδεμένος chl

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αιγαλεω
« Απάντηση #26 στις: Δεκεμβρίου 05, 2008, 10:48:24 μμ »
Σπυρο ευχαριστο για τα καλα σου λογια ::salut::
καλη συνεχεια και σε σενα με τον τιτανικο σου ::salut::

Αποσυνδεδεμένος chl

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #27 στις: Δεκεμβρίου 06, 2008, 01:34:43 πμ »
γεια σας φιλοι μου το tiger ξανα κτυπα ,μπηκαμε στη τελικη ευθεια :wink:
προσπαθησα να φτιαξω και εγω ενα μικρο διοραμα :mrgreen:για να πλεσιοσω το tiger
προσπαθησα να του δωσω μια αποψη ημερας ,που προηγουμενος ειχε βρεξει και τωρα σιγα-σιγα η γη ρουφαει το νερο αλλα πισο της αφηνει λασπη πολλη λασπη :wink:
εχω χρεισιμηπιοιση φυσικα χωματα(προσπαθησα να φαινετε οσο το δυνατο πιο φυσικο
Αφου εφτιαξα τη βαση,τη πασαληψα με ατλακολ και εβαλα το υποτιθεμενο ξερο χωμα

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

και υστερα απο πανω χωμα απο γλαστρα(σκουρου χρωματος) για να δειχνει πιο νοτισμενο και υγρο.Προστεσα και 2 πετρες μεγαλες (για βραχους),τις επλυνα καλα τις περασα long shine και ενα ματ βερνικη.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Εκανα 2-3 washμε το χρωμα τις πετρας το αρμα και νατο ετοιμο ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: ::eusa_dance::
να σας πω επισης οτι ψεκασα με ενα βαποριζατερ που ειχε μεσα ατλακολ και νερο καλα χτυπημενα,κατω απο τις ποδιες,τις ερπιστριες και τους εδαφιεους, το αφησα ετσι γυρο στο ενα λεπτοκαι μετα τους εριξα το (1)χωμα οταν κολησε πανω στα σημεια που ηθελαξανα εκανα την ιδια διαδικασια πιο επιλεκτικα αυτη τη φορα,για να βαλω τωρα το 2(χωμα)σε σημεια ετσι ωστε π.χ. στους εδαφιεους το (νοπο)χωμα να ειναι στην εεξωτερικηκαι προσ το κεντρο του τροχου να φαινετε
το (1) χωμα

Click to see the original size. Click to see the original size.

και τελος ετσι για το (βλακ το αγγλικο)χιουμορ προσθεσα και αυτο που θα δειτε....................

Click to see the original size.

(δεν φταιω εγω ,αυτος πεθανε)καλη διασκεδαση

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

εγω παντος αυτο το  model το διασκεδασα...........αντε να δουμε πιο αλλο εχει σειρα(δηλαδη ο κουμπαρος μου στην αποθηκη του)

πιστευω να μην τα  ::toualet::

Αποσυνδεδεμένος sluff

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • ΣΤΑΘΗΣ
« Απάντηση #28 στις: Δεκεμβρίου 06, 2008, 11:37:29 πμ »
κορυφη εισαι,παρα πολυ ωραιο.... ::eusa_clap:: ::eusa_clap::δωσε κι αλλες φωτο αν μπορεις ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος chl

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #29 στις: Δεκεμβρίου 06, 2008, 11:54:31 πμ »
χαιρωμε παρα πολλη που σου αρεσε φιλε sluff ::icon_thumright:: ::icon_thumright::,οσο για το κορυφη :oops: :oops: εχω δρομο μπροστα μου(ειναι βλεπεις το 5 αρμα που φτιαχνω)
τωρα λεγοντας περισοτερες φωτο???????κατι πιο συγκεκριμενο?στις λεπτομεριες?
και παλι σε ευχαριστω ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος NebelWerfer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Riyadh
« Απάντηση #30 στις: Δεκεμβρίου 06, 2008, 01:41:40 μμ »
τωρα που οι φωτο ειναι καλυτερες.

Μπραβο! ::eusa_clap::
Την τριχρωμη παραλλαγη που εκανες την εδεσες πολυ ωραια! ::eusa_clap::

ενα μονο πραγμα δεν μου ερεσε εμενα προσωπικα.οι ερπυστριες και το χρωμα τους.δεν δινουν την οψη της μεταλλικης αλλα της πλαστικης,Ειδικα που λασπωσες τωρα τον τιγρη εχει σημεια που ειναι τελειως καθαρα.
προτεινω να να εβαφες την ερπυστρια ενα μεταλλικο χρωμα(gun metal,burt iron)για να της δωσεις υφη.μετα λερωσε την ερπυστρια με την λασπη.καπου περισσοτερο καπου λιγοτερο αλλα οχι τελειως καθαρη.
Αυτο που λεω εγω το παρατηρισα στην δεξια μερια του αρματος.η αριστερη ειναι μια χαρα.Κανε και την δεξια οπως την αριστερη μερια να μην φαινονται αυτα τα καθαρα κενα. :wink:
τωρα αυτα ειναι δικες μου παρατηρισεις.ας μιλισει και καποιος ποιο ειδικος.(μιλαω για την 13η φωτο την τελευταια)

πολυ ωραιο ζιμμεριτ!
πως το εκανες?(ειμαι και εγω στην διαδηκασια να κανω ζιμμεριτ πρωτη φορα)
δωσε λεπτομεριες :wink:
Αλβινος
  [img]http://www.modelclub.gr/images/bob.jpg

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
« Απάντηση #31 στις: Δεκεμβρίου 06, 2008, 03:42:44 μμ »
 ::eusa_clap:: Επιτελους τελειωσε και ειναι ωραιο.Μπραβο νονε.
Λιγο ακομα λασπη μπροστα και στο πλαι  ( απο τη δεξια γλαστρα με τον βασιλικο) ,ματ βερνικι γιατι νομιζω οτι γιαλιζει , πατα το βραχο στο χωμα να μπει λιγο μεσα.
Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

Αποσυνδεδεμένος sliatiris

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: χαιδαρι
« Απάντηση #32 στις: Δεκεμβρίου 08, 2008, 12:20:55 μμ »
Mπραβο φιλε μου.Ειναι παρα πολυ ωραιο.Οι φωτογραφιες που ειδα στο κινητο το αδικουσαν.Ηρθε η ωρα για μια βολτα προς τα Γλυκα Νερα για κατι καινουργιο.

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #33 στις: Δεκεμβρίου 08, 2008, 05:27:26 μμ »
φαντασία και όρεξη για πειραματισμό και εφαρμογή τεχνικών.....και όλα αυτά στο πέμπτο μοντέλο;!!!.....μπράβο!...

Αποσυνδεδεμένος chl

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #34 στις: Δεκεμβρίου 08, 2008, 07:55:02 μμ »
Χατζηδημητριου Δ ::arrowred::  κουμπαρε ευχαριστω,καλη συνεχεια στο αμχ 30 και φορμιων. ::salut::

sliatiris ::arrowred:: ευχαριστω για τα καλα σου λογια καλη συνεχεια και σενα στο ΤΙΤΑΝΙΚΟ ::salut::

NebelWerfer  ::arrowred::ευχαριστω για τα καλα σου λογια και για τις παρατηρησεις σου,στις οποιες εχεις δικιο, θα διορθωθουν αμεσα. :oops: :oops:
τωρα για το zimmerit ηταν η πρωτη φορα που εφτιαξα και παρα τις προσπαθειες και τα γαλλικα που εριξα μου βγηκε εκτος κλιμακας
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ αν και αποτι θυμασε λυπηθηκα που το (χαλασες) για να φτιαξεις το zimmerit.
Τωρα, προσεξα οτι εχεις παρει εργαλειο για το zimmerit ,εγω εφτιαξα μονος μου απο τα πλαισια του κιτ ::icon_thumright::καλη συνεχεια στο δικο σου ::eusa_clap::

Hummel Moss  ::arrowred::ευχαριστω , απο τοτε που μπηκα στο modelclub πηρα πολλες ιδεες και εφτιαξα την τεχνικη μου παρα πολυ
Επισης οι φωτο που εχεις ανεβασει ειναι υπερ πολυτιμες  ::icon_thumright:: ::salut:: ::salut::ευχαριστω και παλι και περιμενω κιαλλες αν εχεις

Tags: