Αποστολέας Θέμα: Tiger I (TAMIYA 1/35)  (Αναγνώστηκε 4354 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chl

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αιγαλεω
Tiger I (TAMIYA 1/35)
« στις: Ιουνίου 19, 2008, 07:47:45 μμ »
 ::salut::
καλησπερα παιδια μετα απο ενα μικρο διαλημα λογο εργασιων
και παλι μαζι.
πριν απο 2-3 βδομαδες ο κουμπαρος μου(χατζηδημητριου)
με προμηθευσε με το αγαπημενο μου αρμα (τιger 1) late vertion

Click to see the original size.

της tamiya

αυτο που με εντυπωσιασε ειναι το πλαστικο αυτης της εταιριας .
Το πλαστικο της ειναι παρα μα παρα ευκολοδουλευτο.Μεχρι τωρα τα 4μοντελα μου
ηταν της italieri kai το πλαστικο της ηταν σκληρο σε σθγριση με της tamiyia :?
Aνοιγω λοιπον το κουτι ολο χαρα και με την ελπιδα οτι αυτη τη φορα
θα καταφερω καλυτερα αφου εχω παρει αρκετες ιδεες και τεχνικες απο τους ειδικους του ειδους ::icon_thumright::

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

ειμαστε στην αρχη θελω και σκεφτωμαι να κανω πολλα δεν ξερω να θα τα καταφερω θα προσπαθησω
μακαρι να μη τα κανω ::toualet::
Ως αρχη το πραγμα που αλλαξα ηταν τα συρματοσχοινα και να το αποτελεσμα

Η κατασκευη του ειναι ως εξης πηρα καλωδιο 1.5 το εκοψα στην αποσταση που ηθελα.
το ανοιξα βγαζονταςτο εξωτερικο πλαστικο και πηρα 6 τριχες και τις επλεξα μεταξυ τους
υστερα εκοψα στο μηκος που ηθελα θερμοσυστελομενο μετα πηρα αλουμινιο απο σοκολατα τα γυρισα μεχρι το σημειο που ηθελα.
Μετατα κοματια του αλουμινιου τα γυρισα και τα εκανα επενδυση στη θηλια του συρματοσχοινου
και κανοντασ τη θηλια περασα το θερμοσυστελομενο'το ζεστανα και αυτο εδεσε
ΑΦΟΥ εκανα την αντικατασταση του σχοινιου τωρα επρεπε να βαλω και τα στηρηγματα στο πλαινο του αρματος

Click to see the original size. Click to see the original size. 

τα στιριγματα εγιναν απο συνδετιρες πλακε
αυτη τη φορα δεν θα κολλησω το αρμα θα το κανω σταδιακα κομματι κομματι

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
Απ: Tiger 1
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 19, 2008, 08:19:23 μμ »
Νονε,σε αφησανε η τους το εσκασες.Δεν βλεπω την καρεκλα και ανυσηχω μην χαλασει η συνταγη.
Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
Απ: tiger 1
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 19, 2008, 08:26:01 μμ »
Πολυ καλο μεχρι εδω. Απ'ο,τι φαινεται θα εχουμε εκπληξεις και εξελιξεις μαζι σου!  ::icon_thumright::

Καλη συνεχεια!  ::salut::

Χ2 !!!!!!!
Απ'οτι περιτρανα απεδειξες,το εχεις το δημιουργικο ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Λιιιιιγο προσοχη στις λεπτομερειες(βλεπε το τελος της θηλειας) και θα γινει αψογο!!! ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Μπραβο! :wink:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος chl

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 19, 2008, 08:26:48 μμ »
ευχαριστω Γιαννη ::salut::

Αποσυνδεδεμένος chl

• Scale 1/144
  • *
Απ: tiger 1
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 19, 2008, 08:28:37 μμ »
Πολυ καλο μεχρι εδω. Απ'ο,τι φαινεται θα εχουμε εκπληξεις και εξελιξεις μαζι σου!  ::icon_thumright::

Καλη συνεχεια!  ::salut::

Χ2 !!!!!!!
Απ'οτι περιτρανα απεδειξες,το εχεις το δημιουργικο ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Λιιιιιγο προσοχη στις λεπτομερειες(βλεπε το τελος της θηλειας) και θα γινει αψογο!!! ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Μπραβο! :wink:

ευχαριστω δεδαλε θα το διορθοσω

Αποσυνδεδεμένος chl

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 19, 2008, 08:29:34 μμ »
Νονε,σε αφησανε η τους το εσκασες.Δεν βλεπω την καρεκλα και ανυσηχω μην χαλασει η συνταγη.
νονε η καρεκλα θα μπει στο τελος :oops: :oops: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος chl

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 19, 2008, 08:50:55 μμ »
ενα μικρο update
οπως σας ειπα θα το εκανα αυτη τη φορα κομματι-κομματι
π.χ εκοψα απο καλωδιο κεραιας το συρμα γιατι ειναι πιο λεπτο και πιο ευλιγιστο
για τα χερουλια του πανιολου της μηχανης

υστερα (εκλεψα )το κολπο του nino kai ta kalyptra των εξατμισεων τα αλλαξα
το ενα το εκαναμε αλουμινοχαρτο πολλες φορες για να γινει λιγο πιο παχυ και το αλλο
με κομματι αλουμινιο απο καφε.Περιτο να σας πω οτι το χοντρο αλουμινιο ηταν πιο ευκολο στη δοθλεψει του
προσπαθησα να τα ταλεπορισω αρκετα

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

με το πυργο του αρματος ακομα δεν εχω ασχοληθει και επισης αποφασισα να μην κανω το zimerit γιατι ακομα για μενα αυτη η τεχνικη ειναι αγνωστη

Αποσυνδεδεμένος chl

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 24, 2008, 04:45:40 μμ »
καλησπερα παιδια οι εργασιες του τiger προχορισαν
αφου κολληθηκαν και τα τελευταια κομματια που ηθελα
αρχισα το στοκαρισμα σε καποια σημεια που ηθελε και μετα επιμελος αρχισε το τρψιμο.
συνεχεια εκανα εναχερακι με panther grey και τοτε ειδα οτι ηθελε και σ'αλλα σημεια στοκαρισμα

στη συνεχεια καλοι μου φιλοι μου ηρθε μια φαηνη ιδεα  :lol:πηρα το maskol και επαιξα λιγο πανω στο tiger
αυτο το εκανα σκεπτομενος αφου θα πεσει ματα το κανονικο χρωμα να το βγαλω και απο κατω να υπαρχει το σταρωμα  και ετσι να παιξω με τις φθορες
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

το ιδιο εκανα και στο σωμα
μετα απο αυτο εκανα με μαυρο ματ το presading

μετα επιασα τους τροχους και εβαψα τις μικρες λωριδες που εχει για λαστιχο

και εχουμε συνεχεια μολις βρουμε λιγο χρονο για να συνεχισουμαι το τιγρη

Αποσυνδεδεμένος sluff

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • ΣΤΑΘΗΣ
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 24, 2008, 05:59:20 μμ »
ωραια δουλεια και πολυ καλη παρουσιαση!! ::icon_thumright::προχωρα ακαθεκτος,πολυ ωραιο θα βγει!!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 24, 2008, 06:24:07 μμ »

::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty::

Λαθάκι αλλά μπορείς εύκολα να το διορθώσεις...
Στην πραγματικότητα οι συγκεκριμένοι τροχοί ήταν ολομεταλλικοί χωρίς ίχνος λάστιχου...αφού το μοντέλο είναι late και τα τελευταία χρόνια του πολέμου στην Γερμανία το καουτσούκ ήταν σαν το χρυσάφι!!!!!!!

Μπορείς να το διορθώσεις όμως και στο τέλος να περάσεις τα πέλματα με σκόνη γραφίτη (από κοινό μολύβι) για αναπαράσταση της τριβής τους με της ερπύστριες. ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος chl

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 24, 2008, 09:19:48 μμ »
ευχαριστω για τα καλά σας λογια και για το κουραγιο που μου δινετε ::salut::

Αποσυνδεδεμένος chl

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 24, 2008, 09:31:42 μμ »

::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty::

Λαθάκι αλλά μπορείς εύκολα να το διορθώσεις...
Στην πραγματικότητα οι συγκεκριμένοι τροχοί ήταν ολομεταλλικοί χωρίς ίχνος λάστιχου...αφού το μοντέλο είναι late και τα τελευταία χρόνια του πολέμου στην Γερμανία το καουτσούκ ήταν σαν το χρυσάφι!!!!!!!

Μπορείς να το διορθώσεις όμως και στο τέλος να περάσεις τα πέλματα με σκόνη γραφίτη (από κοινό μολύβι) για αναπαράσταση της τριβής τους με της ερπύστριες. ::icon_thumright::

ευχαριστω για τη πληροφορια Νικο πρωτον γιατι ειμαι ακομα αρχαριος μολις το 5 μοντελο που φτιαχνω
και 2 γιατι με βαση τις φωτο που ειναι ασπρομαυρες δεν καταλαβενα και πολλα

[imgT]http://img65.imageshack.us/img65/7338/235tiger1th0.jpg[/imgT]

προσπαθησα και με διαβασμα αλλα και εκει λιγα πραγματα οπως λογω ελλειψεων υλικου οπως ανεφερες παντρευαν tiger1 tiger2

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 24, 2008, 09:49:12 μμ »
Τα λάστιχα από τους εδαφιαίους τροχούς τα αφαιρέσανε γιατί φθειροντουσαν και έφευγαν κομμάτια. Το μεγάλο βάρος του Tiger δεν ήταν και ότι καλύτερο για το ελαστικό των εδαφιαίων τροχών.
Επίσης δεν παντρεύανε Tiger I και 2, γιατί δεν ταίριαζε τίποτα από το ένα άρμα στο άλλο που να αξίζει να χρησιμοποιηθεί. Για παράδειγμα οι θυρίδες αρχηγού πληρώματος και γεμιστή ήταν ίδιες, αλλα΄δεν υπήρχε λόγος να πάρουν κάποια από ένα Tiger Ι, όπως επίσης και τα εργαλεία, ή τα περισκόπια. ;)

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 24, 2008, 10:35:14 μμ »
Μου αρέσει πολύ αυτό που βλέπω μέχρι τώρα.. Αντε και στα βαψίματα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 25, 2008, 12:43:31 πμ »
υστερα (εκλεψα )το κολπο του nino...

Εεεεεεεεπ ΚΛΕΦΤΗΣ φέρε το κόλπο μου πίσω.  :mrgreen: :mrgreen:

Φίλε chl κάνεις καλή και μεθοδική δουλίτσα. Και αν μάλιστα είναι μόλις το 5ο άρμα σου κυριολεκτικά περιμένουμε ακόμα περισσότερα.  ::icon_thumright::
Απλώς την επόμενη φορά πρόσεξε λίιιιγο περισσότερο το zimmerit που μου φαίνεται λίγο πιο "χοντρό" και έντονο για την κλίμακα.
Και πάλι μπράβο  ::eusa_clap:: και καλή συνέχεια.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 25, 2008, 08:21:30 πμ »
Kαλά το πας φιλε μέχρι εδω.
Αυτό που δεν μου αρέσει εμένα είναι το zimmerit. Moυ φαίνεται λίγο "χοντροκομμένο" και εκτός κλίμακας. Κατά τα άλλα έιναι μια χαρά.

Αποσυνδεδεμένος Skywarp

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Cybertron
  • Transform, Seek, Attack, Destroy!
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 25, 2008, 09:15:33 πμ »
Γεια σου φίλε μου και καλή επιτυχίαμε το άρμα σου!

Επειδή είμαι καμμένος (κι όχι μόνο εγώ) από την τεχνική του maskol που περιέγραψες, δώσε ΠΟΛΥ μεγάληπροσοχή οταν θα το αφαιρέσεις γιατί έχει την κακή συνήθεια να μην φεύγει!

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 25, 2008, 09:31:44 πμ »
Καλημερα.Οταν ο ανθρωπος τσακιζει μονος του ενα ταψι γεμιστα η ενια''χοντρο,χοντροκομενο'' περναει σε αλλη κλιμακα :mrgreen:
Νονε πολυ καλο,προχορα με δυναμη ::icon_thumright::
Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

Αποσυνδεδεμένος chl

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 02, 2008, 08:53:49 πμ »
kaλημερα το προγραμμα φορτωμενο,λογο οτι αδειες στη δουλεια αρχισαν
και μεχρι να ερθει η σειρα μας,το ωραριο ατελειωτο.
Καταφερα ΟΜΩς να κλεβω καποιες ωρες απο τον υπνο και να ασχολουμαι
με το αρμα μου.
ΚΑΤΑΠΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΙΣΚΟ αυτο που δεν πειραξα ηταν το zimerit to
αφησα ετσι οπως ειναι γιατι φοβηθηκα μη το κανω χειροτερο.
αυτο ομως στη συνεχεια με δυσκολεψε στα σηματα!!!!!!!!!
παμε λοιπον να δουμε τι καναμε μεχρι τωρα,τα χρωματα που εβαλα ειναι της humbrol   νουμερο 84 για βασικο χρωμα και εφτιαξα λιγο με μαυρο ματ για να περασω τις γωνιες και τους αρμους του αρματος και λιγο με ασπρο ματ για να το ζωντανεψω .
μετα το περασα για τη παραλαγη με dark green kai to red brown 160 kai αυτα της humbrol
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΙΣΩ οτι το 84 της humbrol δεν ειναι το ιδιο χρωμα με της tamiyia ωστοσο
το δινουνσαν αντοιστιχο.
να επισημανω επισης οτι ο φιλοσ skywarp με φοβησε λιγο οτι το ενχιριμα με το maskol θα με δυσκολεψει
ευτιχως δεν βγηκε αλιθηνος
Αφου λοιπον εβγαλα προσεκτικα το μασκολ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΠΕΤΥΧΕ
αρχισα να κανω πιο εντονες τις φθορες και με χρωμα ασημι με μολυβι (μαλακο)    και το 113 για τις σκουριες
επαιξα λιγομε τα γυρο των καπακιων για φθορες και στα εσωτερικα τους εβαλα ασπρο ματ με λιγο μαυρο
ματ
ΗΡΘΕ η ωρα των σηματων οπου οπως ειπα λογω χονδρου zimerit sta plaina δεν μπορεσα να τα βαλω
παρα μονο πισω(zimerit πρωτη φορα την επομενη σας υποσχομε θα ειναι καλη)
Του περασα μετα το 84 πολυ αραιομενοετσι για τελευταια φορα,μετα περασα ενα χερακι παρκετινη long shine και τελος 2 χερακια βερνικη ματ και αυτο της humbrol.
idoy to αποτελεσμα της μεχρι τωρα δουλειας ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ τελευταια σκονισματα με το υπολοιπο αρμα!!!!!

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

αυτες τις εργασιεσς εκανα , αφησα στην ακρη το πυργισκο για να γινουν καποιες εργασιες
σάυτον μετα ως συνολο.
Στο υπολοιπο εκανα το ιδιο βασικο χρωμα ,τα δυο της παραλαγης υστερα βγαλσιμο της μασκολ
ως εδω με το σωμα τιποτις παραπανω.
Επιασα τους εδαφιαιους ιδια διαδικασιΑ με το σωμα μεχρι εδω,αυτο που προσπαθησα να διορθωσω
ηταν να περασω με μαλακο μολυβι τα σημεια επαφης με τις ερπιστριες για να φαινετε και καλα
η τριβη που κανουν μεταξυ τους(η διορθωση εγινε μετα απο σωστη παρατηρηση των
alex ssgti,niko tsitso kai toy koymparoy moy χατζηδημητριου)

να καποιες φωτο ακομα απο το σωμα και τις ερπυστριες
Μακαρι να βρεθει χρονος να συνεχισω και την υπολοιπη δουλεια προς το παρων φιλοι μου αυτα τα ολιγα

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος chl

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 02, 2008, 09:05:35 πμ »
 :mrgreen:συγνωμη φιλοι μου για την αγενια :oops:
σας επιασα απο τη μουρη με τα δικα μου και δεν σας ειπα
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::coffee::
 ::hlioskaytos:: ::hlioskaytos:: ::hlioskaytos:: ::hlioskaytos:: ::hlioskaytos::

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 02, 2008, 01:32:47 μμ »
περιμενουμε τη συνεχεια,καλο καλοκαιρι ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 02, 2008, 02:54:41 μμ »
Φίλε μου, αν αυτά ειναι απο τα πρώτα σου μοντέλα τότε θα δούμε πολύ ωραία πράγματα απο εσένα στο κοντινό μέλλον..

Λίγο προσοχή με το chipping διότι είναι κάπως χοντροβαμμένο και σε μερικά σημεία δεν δικαιολογείται η ύπαρξη του. Καλύτερα να συμβουλευτείς φωτογραφίες απο πραγματικά για να δείς τα πραγματικά σημεία φθοράς.

Επίσης στο πυροβόλο εχεις κάνει λίγο παραπάνω χρήση του ασημένιου.. Σεν δικαιολογείται ασημένιο στις ενώσεις του πυροβόλου.

Καλή συνέχεια και μπράβο σου για την ωραία προσπάθεια.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος chl

• Scale 1/144
  • *
Απ: Tiger I
« Απάντηση #22 στις: Δεκεμβρίου 04, 2008, 01:25:31 πμ »
καλημερα σε ολη την παρεα μετα απο μια αποχη 4μηνων :oops:
καταφερα και παλι να ασχοληθω με το αρμα μου ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
τωρα βεβαια θα μου πει κανεις.......για δειξε ρε μεγαλε τι εκανες και λοιπον αυτο θα κανω.
οταν ειχα ποσταρει το θεμα τοτε ολα τα παιδια ενδιαφερθηκαν και ο καθενας με τον δικο του τροπο με βοηθουσε.
καποια απο αυτα προσπαθησα να τα διορθοσω αμμεσα και καποια αλλα(οπως ζιμεριτ)θα προσπαθησω να ειμαι καλυτερος στο επομενο αρμα :oops: :oops:
λοιπον
1)εβαλα τις ερπιστριες και προσπαθησα να εχει και την κοιλοτητα στον πρωτο εδαφιαιο τροχο
να και 2-3φωτο

στη 3φωτο βλεπετε οτι εβαλα  και τα συρματοσχοινα(φτιαγμενα αυτη τη φορα σε πιο

καλη διατομη τα συρματοσχοινα τα εβαλα στη μια πλευρα μονο ενω στο κιτ ειχε και στις δυο πλευρες
ετσι καθως κοιτουσα το αρμα και το καμαρωνα σκεφτομουν τα τελευταια βαψιματα
απο που να αρχισω εργαλει,συρματοσχοινακ.λ.π.) και υστερα τισ (βρωμιες) λασπωματα
και τοτε θυμηθηκα :shock: :shock: :shock:οτι το κιτ ειχε και μια φιγουρα
Ετσι λοιπον προσθεσα και δυο εξτρα φιγουρες πληρωματος που ειχα  και εκανα τα εξεις........................

βλεποντας λοιπον οτι ειχα ανοιχτα τα καπακια ιεπα δε βαζω και τις φιγουρες να δωσω λιγη ζωη(δεν ξερω αν επραξα καλως εμενα παντως μου αρεσε
Αυτο που επρεπε να κανω ηταν να προσαρμοσω τις φιγουρες ,μπορω να πω οτι δυσκολευτικα λιγο και αυτο γιατι το αρμα ειναι πια κλειστο,για να μην πολυλογοριχνοντας και τα σχετικα (γαλλικα)τα καταφερα.Βλεπετε οτι δεν εβαψα ολη τη φιγουρα γιατι δε θα φαινονταν :lol: :lol: :lol: :lol:
ΝΑ τωρα πως φαινετε το αρμα(νομιζω οτι ειναι πιο συμπαθητικο).
Επισης εαν οι φωτο ειναι λιγο θαμπες σας ζητω συγνωμη ειναι απο κινητο στο επομενο post που θα ειναι και τελειωμενο το tiger θα ειναι καλυτερες

Ελπιζω να μην σας κουρασα με τη φλυαρια μου :) :)και συνεχιζω ακαθεκτος :arrow:δεκτες οι οποιες παρατηρησεις για να γινω καλυτερος :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος NebelWerfer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Riyadh
« Απάντηση #23 στις: Δεκεμβρίου 04, 2008, 02:25:29 πμ »
Δωσε στον λαο ΚΑΛΕΣ φωτο!!!

Απο οσο διακρινω μια χαρα το πας!
 ::eusa_clap::
Αλβινος
  [img]http://www.modelclub.gr/images/bob.jpg

Αποσυνδεδεμένος chl

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #24 στις: Δεκεμβρίου 05, 2008, 03:05:21 πμ »
καλημερα σε ολη την παρεα μετα απο μια αποχη 4μηνων :oops:
καταφερα και παλι να ασχοληθω με το αρμα μου ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
τωρα βεβαια θα μου πει κανεις.......για δειξε ρε μεγαλε τι εκανες και λοιπον αυτο θα κανω.
οταν ειχα ποσταρει το θεμα τοτε ολα τα παιδια ενδιαφερθηκαν και ο καθενας με τον δικο του τροπο με βοηθουσε.
καποια απο αυτα προσπαθησα να τα διορθοσω αμμεσα και καποια αλλα(οπως ζιμεριτ)θα προσπαθησω να ειμαι καλυτερος στο επομενο αρμα :oops: :oops:
λοιπον

1)εβαλα τις ερπιστριες και προσπαθησα να εχει και την κοιλοτητα στον πρωτο εδαφιαιο τροχο
να καi 2-3 φωτο

στη 3φωτο βλεπετε οτι εβαλα  και τα συρματοσχοινα(φτιαγμενα αυτη τη φορα σε πιο

καλη διατομη
τα συρματοσχοινα τα εβαλα στη μια πλευρα μονο ενω στο κιτ ειχε και στις δυο πλευρες
ετσι καθως κοιτουσα το αρμα και το καμαρωνα

σκεφτομουν τα τελευταια βαψιματα
απο που να αρχισω εργαλει,συρματοσχοινακ.λ.π.)και υστερα τισ (βρωμιες) λασπωματα
και τοτε θυμηθηκα :shock: :shock: :shock:οτι το κιτ ειχε και μια φιγουρα
Ετσι λοιπον προσθεσα και δυο εξτρα φιγουρες πληρωματος που ειχα  και εκανα τα εξεις........................

βλεποντας λοιπον οτι ειχα ανοιχτα τα καπακια ειπα δε βαζω και τις φιγουρες να δωσω λιγη ζωη(δεν ξερω αν επραξα καλως εμενα παντως μου αρεσε
Αυτο που επρεπε να κανω ηταν να προσαρμοσω τις φιγουρες ,μπορω να πω οτι δυσκολευτικα λιγο και αυτο γιατιτο αρμα ειναι πια κλειστο,για να μην πολυλογο ριχνοντας και τα σχετικα (γαλλικα)τα καταφερα.Βλεπετε οτι δεν εβαψα ολη τη φιγουρα γιατι δε θα φαινονταν :lol: :lol: :lol: :lol:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Ελπιζω να μην σας κουρασα με τη φλυαρια μου :) :)και συνεχιζω ακαθεκτος :arrow:δεκτες οι οποιες παρατηρησεις για να γινω καλυτερος :roll: :roll:

να και παλι μαζι.................
σημερα ασχοληθηκα με το βαψιμο εργαλειων,συρματοσχοινα το εσωτερικο των καταπακτων.Οσο για τις καταπακτες διαλεξα αυτο το χρωμα γιατι το εσωτερικο πρεπει να ειναι πιο φωτεινο(σωστα εκανα?το χρωμα ενταξει?
τελος περασα με μαλακο μολυβι τις ποδιες στα σημεια των(ατυχηματων)
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ να μην το ξεχασω τον αρχηγο του βουλωσα το ματι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και τωρα φωτο

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

επισης στα σημεια που εχουν διπλωση οι ποδιες τα εχω λιμαρει για να λεπτινουν και να δινουν μια πιο original κατασταση(αυτο το εκλεψα και παλι απο τον ΝΙΝΟ ) και τα ξανα λεμε

Tags: