Παντως μην απορριπτεις και τους διπλης λειτουργιας.. Πιο πολυ ειναι θεμα εξοικειωσης. Εχω μαλλον τον πιο απλο αερογραφο διπλης λειτουργιας εναν Graphotech ΒD-182 ο οποιος ειναι απλος στη χρηση του και σχετικα πολυ ευκολος στο καθαρισμα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Οσο για ανταλλακτικο οταν χρειαστηκα βρηκα πολυ ευκολα (ειχα διαλυσειτ το μπεκ).
Μάλλον με βλέπω και μένα να καταλήγω στον 200άρη, τόσοι ικανοποιημένοι χρήστες δεν θα είναι τυχαίο γεγονός 
Πρέπει να προσέξω κάτι όσον αφορά τον συνδυασμό μπέκ βελόνα ή παμε straight from the box?
Σαφώς καί οι τόσοι ικανοποιημένοι χρήστες δεν είναι τυχαίο γεγονός.Πρόκειται γιά μιά στιβαρή κατασκευή που θα λειτουργήσει απροβλημάτιστα γιά πολλά πολλά χρόνια,ιδιαίτερα αν συντηρηθεί σχολαστικά.
Σίγουρα όμως είναι πολύ παλιός σχεδιασμός καί αρκετά πράγματα έχουν αλλάξει καί στον χώρο των αερογράφων.Ένα που μου έρχεται στο μυαλό είναι γιά παράδειγμα το βάρος.
Βέβαια εγώ έφυγα από αυτόν μετά από πολλά χρόνια καί πήγα στον...................βαρύτερο 175 crescendo που αποτελεί το όνειρο του κάθε τεμπέλη καθώς έχει σχεδιαστεί να καθαρίζεται πάρα πολύ εύκολα.Γιά ρίξε μιά ματιά καί σ΄αυτόν.Φυσικά είναι διπλής λειτουργείας.
Πάντως αν τελικά επιμείνεις στον 200άρη πήγαινε straight from the box έστω καί με την medium κεφαλή καί βελόνα.Αργότερα πάς στις fine καθώς εκεί η βελόνα γίνεται λεπτότερη καί πιό ευαίσθητη στην χρήση αλλά καί στο καθάρισμα.
Εσύ αποφασίζεις...........