0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατι παιδακι μου περασες το ματ βερνικι με πινελο?Για να αφησει τιποτα πινελιες σαν χαραδρες?
Δοκιμαστικό είναι, μην αγχώνεσαι. Δεν τον παίρνω στο κόμμα...
Το 52αρι γιατι εγινε τελικα πλατφορμα δοκιμων? Θυμαμαι ειχες φτασει σε προχωρημενο επιπεδο.
Παράθεση από: felix στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 05:13:13 μμΤο 52αρι γιατι εγινε τελικα πλατφορμα δοκιμων? Θυμαμαι ειχες φτασει σε προχωρημενο επιπεδο.Από λάθη με το στόκο είχε πέσει τόσο τρίψιμο που είχαν χαθεί οι λεπτομέρειες στις ρητίνες και δεν είχα σκοπό να κάτσω να τις χαράξω. Έτσι μετά από παραμονή 8 μηνών σε ντουλάπι, χθες έκανε την παρθενική του πτήση από την ταράτσα 4οροφης πολυκατοικίας. Το χα κάνει τόσο καλό όμως που πέταξε και όταν έφτασε στο έδαφος το μόνο που ξεκόλλησε ήταν η εξαγωγή και ο φορέας των aim-120 στο δεξί ακροπτερύγιο! αργότερα στο σπίτι διαλύθηκε στον τοίχο αλλά η γενική μορφή υπάρχει ακόμα Spoiler (hover to show)να σημειώσω ότι ο πιλότος εγκατέλειψε επιτυχώς και περισυνελέγη από......φαράσι. Ακολούθησε η μεταφορά του στο ράφι και μετάθεση στα RF-4
Ειχε περάσει ΣΟΤ ο πιλότος του F16?
Πάντως με τα καλώδια μου έδωσες καλή εντύπωση, θα σε φωνάξω να ερθεις απο το σπιτι να μου περάσεις μερικά χλμ σε μερικά μοντέλα μου!
Πηρες φορα Παναγιωτακο, ετσι? Μετα το εκπληκτικο F-4, επεσες με τα μουτρα στο F-16! Πολυ ωραιο μεχρι τωρα! Μπραβο!