0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολυ καλή δουλειά μέχρι τώρα,και ενδιαφέρουσα η Μοίρα που σκέφτεσαι!!!Για τις τρύπες,δοκίμασε να κοιτάξεις τις πτέρυγες με πολύ δυνατό φως από πίσω...
Για κοίταξε λίγο και πες μου αν σε βοηθάει κάτι από αυτά :
Πάρα πολύ ωραίο cocpit,καλή συνέχεια.
Φίλε nickthequick πολυ καλά έχεις αρχίσει...'ομορφο δίχνει απλά λίγο τις φωτοφραφίες σου προσεχε (είναι λίγο κουνιμένες) γιατι για να θαυμάσουμε την όμορφη δουλειά σου σε ορισμένες μας βγήκαν τα ματια! Καλή συνέχεια
Λογικά σκεπτόμενος, και αν δε θέλεις να χάσεις τη δουλειά σου, ή κάποιος που έχει το κιτ στο δανείζει για να βρεις τις τρύπες, ή πας σε κανένα κατάστημα που το έχει, ανοίγεις διακριτικά τη συσκευασία, μετράς σφυρίζοντας αδιάφορος, αγοράζεις και για τα μάτια του κόσμου ένα χρώμα, και φεύγεις ...
Ομορφη δουλεια φιλε μου!Για τα κομματια στις θυριδες ηλεκτρονικων απο οτι εχω δει μεχρι τωρα το σωστο ειναι της Hasegawa με το μικρο κομματακι πανω στην ατρακτο.Επισης η φυαλη οξυγονου ειναι λαθος. Το σχημα της ειναι σφαιρικο και οχι κυλινδρικο! Για τα φτερα θα προτεινα να μεξενθυνεις τις οδηγειες και μετα να τρυπησεις αναλογα!
ΕΡΩΤΗΣΗ 1 : ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΔΑΥΤΕΣ!!!?????
Νικόλα, μέτρα πριτσίνια και βάρα...Είναι σε full size για ευκολία...Αριστερή...Δεξιά...
Λοιπον φιλε μου τα flaps και slats ειναι κατεβασμανα μονο αμα λιπουν υδραβλικα υγρα δηλαδη σχεδων παντα....μονο εαν εχει περασει προσφατα συντηρηση τα εχει ανεβασμενα.Τωρα το αεροφρενο ειναι ελαχιστα κατεβασμενο και αυτο λογο απολιασυδραβλικων...ποτε ομως τελειως ανοιχτω γιατι ειμαι τεραστιο ''πορτα ολοκληρη'' οπωσ μου ειχε αναφερι φιλοσ χειρηστεισ τον κουρσαρωντωρα τα πιδαλια υψουσ-βαθουσ ειναι παντα κατεβασμενα αυτα...
Πολυ καλη δουλεια Νικολα. Καλη συνεχεια στο μοντελο, θα ειναι και πολυχρωμο, θα ειναι σουπερ ΠαράθεσηΕΡΩΤΗΣΗ 1 : ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΔΑΥΤΕΣ!!!?????Εχω φωτο αλλα επειδη ειναι απο περιοδικο, θα στη σκαναρω και θα στην στειλω με ΠΜ. Πληροφοριακα, βαψανε ετσι τα πτερυγια για μια επιχειρηση των ΗΠΑ (Eagle Claw) για να σωσουν Αμερικανους πολιτες που ηταν αιχμαλωτοι απο Ισλαμιστες απο την πρεσβεια τους στο Ιραν το 1980. Τα Α-7 θα χρησιμοποιουνταν για αεροπορικη υποστηριξη. Η επιχειρηση ηταν σκετη αποτυχια βεβαια.
Και ώρα για αλλη μια ερώτηση για τα 10.000 ευρώ....Σε φωτό που έχω δεί με το Α-7 σε κατάσταση σβηστό - συντήρηση-μαζεμένα φτερά , σε άλλες φλαπς - σλατς είναι μαζεμένα και σε άλλες κατεβασμένα.Ποιό είναι το σωστό?(τα πίσω πηδάλια πάντως πάντα είναι λίγο κατεβασμένα)Και για το μπόνους του διπλασιασμού μια εύκολη για σας ερώτηση ακόμα!!!! το αερόφρενο μπορώ να το κάνω ανοιχτό???Και ο χρόνος σας μετράει απο τώωωωωραααααααα....
Παράθεση από: nickthequick στις Αυγούστου 23, 2008, 01:08:44 μμΚαι ώρα για αλλη μια ερώτηση για τα 10.000 ευρώ....Σε φωτό που έχω δεί με το Α-7 σε κατάσταση σβηστό - συντήρηση-μαζεμένα φτερά , σε άλλες φλαπς - σλατς είναι μαζεμένα και σε άλλες κατεβασμένα.Ποιό είναι το σωστό?(τα πίσω πηδάλια πάντως πάντα είναι λίγο κατεβασμένα)Και για το μπόνους του διπλασιασμού μια εύκολη για σας ερώτηση ακόμα!!!! το αερόφρενο μπορώ να το κάνω ανοιχτό???Και ο χρόνος σας μετράει απο τώωωωωραααααααα....Κατ'αρχήν το αερόφρενο είναι σχεδόν πάντα ελάχιστα κρεμασμένο. Τα φλαπς - σλατς , (αν δεν έχουν τοποθετηθεί εσκεμμένα από το χειριστή) είναι πάνω, αν και σε αρκετές φωτό φαίνονται ελάχιστα κατεβασμένα. Τα πηδάλια ανόδου-καθόδου είναι πάντα είναι λίγο ανεβασμένα (δείχνουν προς τα πάνω).