Αποστολέας Θέμα: Airfix 1/72 Supermarine Spitfire MkI  (Αναγνώστηκε 4314 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Airfix 1/72 Supermarine Spitfire MkI
« στις: Αυγούστου 19, 2008, 01:44:10 μμ »
Nά'μαι και εγώ από τη μοντελιστική εξορία. Με την άφιξή μου και την εγκατάσταση του εργαστηρίου, συνειδοποίησα πως θα ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψω πίσω έτοιμα 100% μοντέλα. Η απόσταση, το ταξίδι με το πλοίο αλλά και μερικά κυβικά μέτρα με διάφορα που θα έπρεπε να κουβαλήσω πίσω Αθήνα έκαναν το όλο εγχείρημα υψηλότατου κινδύνου. Και επειδή είμαι αρκετά γέρος για να αντέξω το θέαμα των διαλυμένων μοντέλων, αποφάσισα πως σοφό θα ήταν να ετοιμάσω όσο πιο πολλά μπορώ μέχρι το στάδιο πριν το βάψιμο και να τα συνεχίσω μόλις επιστρέψω. Αλλωστε το κομμάτι αυτό της κατασκευής είναι για μένα το πιο χρονοβόρο και το πιο βαρετό. Επίσης τα μοντέλα στα οποία δεν έχουν ακόμα κολληθεί σκέλη προισγείωσης, αντένες, οπλισμός και άλλα εύθραστα μεταφέρονται πολύ πιο εύκολα, οπότε έπεσα με τα μούτρα ξεκινώντας ταυτόχρονα 4 ( :shock: ναι καλά διαβάσατε) μοντέλα. Ενα εξ αυτών είνια και το παμπάλαιο Spitfire MkI της Airfix.

Το μοντέλο είναι μια τίμια πρόταση, με λιτό εσωτερικό και φιγούρα πιλότου, υπερυψωμένη γράμμωση, απλοϊκό σύστημα προσγείωσης και οριακά αποδεκτή καλύπτρα. Πάντως από εφαρμογή ήταν εξαιρετικό, εδώ τα κομμάτια δεν είναι κολλημένα αλλά εφαρμόζουν άψογα...

.. ας δουν την εφαρμογή της καλύπτρας κάποιες από τις "καλές" ποιοτικά εταιρείες, και από ακρίβεια ήταν απίστευτο! Ακόμα και το gull wing, ένα χαρακτηριστικό που τόσες εταιρείες "ξεχνάνε", ακόμα και η μεγάλη Revell στο 72άρι MkV επέλεξε να το αγνοήσει. Μπράβο Airfix ::eusa_clap::

Η συναρμολόγηση ήταν εύκολη...

...στόκος χρειάστηκε στο πάνω μέρος του κινητήρα (όπου έφταιγα εγώ και η ενθουσιώδης χρήση του κοπιδιού :oops: )...

...και το κάτω μέρος όπου υπήρχε ένα διακριτό κενό.

Η ένω πτερύγων με την άτρακτο ήταν άψογη...

..και φτάσαμε εδώ. Μένει μόνο το μασκάρισμα της καλύπτρας και βάψιμο με sky, daqrk earth και dark green. Δεν είναι και άσκημα για ένα μοντέλο 40 ετών.

Με χαρά επίσης ανακάλυψα πως ο πιλότος μου χώραγε μια χαρά και κάλυπτε το άδειo cockpit και επίσης η όχι και τόσο διαυγής καλύπτρα κάλυπτε τα χάλια του πιλότου. Απάτη, αλλά μια χαρά δείχνει :roll:

Πάντως ομολογουμένως το Spitfire ήταν από τα πιο όμορφα αεροπλάνα που κατασκευάστηκαν ποτέ.

Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Απ: Airfix 1/72 Supermarine Spitfire MkI
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 19, 2008, 02:00:50 μμ »
Τα άλλα τρία,ποια είναι? ::glossa::
Σε χαίρομαι βρε Γιώργη!!! ::salut:: ::eusa_clap::
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης Μαυροειδής

• Δεν είναι ψέμα, τελείωσα μοντέλο!!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Βόλος
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 19, 2008, 02:12:51 μμ »
Μπράβο βρε Γιώργο!!! ::salut::

Πάντως αν δεν έβγαζε και η Airfix ακριβές Spitfire τότε ποιός θα το έκανε (μη μου πεις η Hasegawa ::lol18:: )

Προσμένουμε τη συνέχεια του δημιουργικού σου οίστρου!!!

Αποσυνδεδεμένος Nick Zour

• Obergefreiter
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα-Χαϊδάρι
  • I'm a modeller
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 19, 2008, 02:38:40 μμ »
Καλη συνεχεια  :wink:

Ωραιο βγαινει  ::icon_thumright::
Ob's stürmt oder schneit,
Ob die Sonne uns lacht
Der Tag glühend heiß
Oder eiskalt die Nacht  Bestaubt sind die Gesichter  Doch froh ist unser Sinn  Ist unser Sinn  Es braust unser Panzer  Im Sturm

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 19, 2008, 03:45:38 μμ »
Τέσσερα μαζί, ε??
Ακολουθείς τα χνάρια μου!
Καλή συνέχεια!!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 28, 2008, 06:38:42 μμ »
Επιστροφή στα μοντελιστικά δρώμενα κατόπιν αναγκαστικής απουσίας... Προσπάθεια συμμαζέματος των ημιτελών τα οποία αυξάνουν επικίνδυνα, οπότε πάμε με το MkI. Πέρασμα απανταχού με ακρυλικά Humbrol, κάτι σαν test και με το νέο γενικής χρήσης (βλέπε βρωμοδουλειές) αερογράφο Graphotec BD-183. Πέρασμα από κάτω με 90, μασκάρισμα, πέρασμα παντού από πάνω με το 29 και φωτίσματα. Σκανάρισμα οι οδηγίες, μετατροπή μεγέθους για 1/72, κόψιμο από το χαρτί και κόλλημα με bue tack πάνω στο μοντέλο.

Ψέκασμα με 116 (και όχι 30 όπως λανθασμένα προτείνει αιώνες τώρα η Airfix), ξεμασκάρισμα και παρκετίνη. Ευτυχώς ελάψιστα παρατράγουδα που θα συμμαζευτούν με το πινελάκι.

Συμπεράσματα για τα ακρυλικά Humbrol: Μια χαρά χρώματα ΑΛΛΑ αν πάς για λεπτοδουλειές με ψιλή δέσμη θα έχεις πρόβλημα. Στάθηκε εξαιρετικά δύσκολο να πετύχω τα φωτίσματα ακόμα και με τον Infinity. Βάζοντας enamel 116 και τον Infinity δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Με το ακρυλικό τραβούσα πίσω τη σκανδάλη και ξαφνικά "έφτυνε" μια μεγάλη ποσότητα χρώματος. Η ρύθμιση ήταν εξαιρετικά δύσκολα, για μένα τουλάχιστον, ακόμα και με πιέσεις από 10psi έως και 30psi. Θα κάνω και μία δοκιμή με το περίφημο lacker thinner, που το Σάββατο το είδα να κάνει θαύματα σε κάτι ακρυλικά Tamiya και θα σας πω. (Αλήθεια, ποιο να πάρω; Εχει στο Praktiker; Πως το ζητάω μη με κοιτάνε σαν εξωγήινο; )

Συμπεράσματα για τον Graphotec BD-183: Καλός για γενική χρήση, εύκολο καθάρισμα, φτηνός, με καλύ αίσθηση στο χέρι. Αν όμως φτιάχνεται 72άρια σίγουρα δεν σας κάνει παρά μόνο για περιπτώσεις που θα υπάρχει μασκάρισμα και δεν θα κάνετε φωτίσματα, post-preshading με αυτόν. Αν θέλετε κάτι για να περνάτε παρκετίνες - βερνίκια και να καλύπτετε μεγάλες επιφάνειες ομοιόμορφα είναι μια χαρά.

Και φτάσαμε εδώ. Τα σήματα είναι της Italeri και ναι! Σωστά μαντέψατε, έκαναν silvering σαν τρελλά! Με παρκετίνες, Microsol και Gunze κάπως τα συνέφερα. Λίγα λάδια για αλλαγές τονικότητας, post shading με gkontog smoke (95% οινόπνευμα και 5% Gunze matt black) ακόμα μία d;osh παρκετίνη να δέσουν όλα και τώρα στεγνώνει.

Στη συνέχεια chipping με Humbrol 56, κάτι ψιλοκαπνιές σε εξατμίσεις και πολυβόλα και ελπίζω μέσα στο 2008 μέαα στο έχω ξεπετάξει. Δεν διεκδικεί δάφνες αλλά δεν είχα κανένα Spitfire στη συλλογή, οπότε για να μου φύγει ο καημός και όντας μαζόχας πηγα και πήρα της Airfix ::eusa_wall::

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 28, 2008, 08:10:42 μμ »
Μια χαρά χρούλα το βρίσκω Γιώργη... άντε είχαμε καιρό να δούμε κάτι από σένα.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 28, 2008, 08:18:11 μμ »
Μια χαρά χρούλα το βρίσκω Γιώργη... άντε είχαμε καιρό να δούμε κάτι από σένα.

Καλούτσικο είναι...............

Αλλά το γεφυροφόρο δεν τολμάει να το δείξει............. ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 28, 2008, 08:36:55 μμ »
Ωραίο γίνεται.
Καλή συνέχεια και ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλιά σου για τον Graphotec BD-183.
 ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 28, 2008, 09:07:56 μμ »
Χαρητωμένο είναι Γιώργο! Μου αρέσει πολύ!

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #10 στις: Δεκεμβρίου 28, 2008, 09:34:15 μμ »
Ωραία δουλειά Γιώργο   ::eusa_clap::

Θα λάβουμε υπόψιν και τις πληροφορίες σου περί αερογράφων   ::icon_thumright::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #11 στις: Δεκεμβρίου 28, 2008, 10:51:21 μμ »
ωραίος και γρήγορος.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
εαν δεν βρεις πολυουρεθάνης, να σου αγοράσω αύριο ένα λιτρο απο τη γειτονιά μου, το έχει και φτηνά
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #12 στις: Δεκεμβρίου 28, 2008, 11:35:19 μμ »
από αεροπλάνα δεν ξέρω, αλλλά ωραίο βγαίνει

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #13 στις: Δεκεμβρίου 29, 2008, 08:42:39 πμ »
Παίδες ευχαριστώ!

εαν δεν βρεις πολυουρεθάνης, να σου αγοράσω αύριο ένα λιτρο απο τη γειτονιά μου, το έχει και φτηνά
Σταύρο θα το εκτιμούσα αφάνταστα! Θα περάσω εγώ να το πάρω.

AIRFIX
....η νοσταλγία των παιδικών χρόνων  :roll: :roll: :roll:
Μάλλον θες να πεις τι κάθομαι και παιδεύομαι... Παραθέτω τους λόγους, μιλώντας πάντα για την 1/72:

- Ναι, νοσταλγία. Ανάγκη να πιέσω τον εγκέφαλό μου (ότι υπάρχει...) να ανασύρει ευτυχισμένες αναμνήσεις από μία εποχή που η λέξη δάνειο ήταν ακόμα μία λέξη και μόνο ενώ η λέξη deadline σήμαινε απλά μια γραμμή που κάποιος τη σκότωσε...
- Οταν κάτι φορές καταφέρνω και τσιμπάω καμμία διάκριση με τέτοια μοντέλα (Matchbox, Airfix κλπ) αισθάνομαι μία παράξενη ικανοποίηση, μάλλον γιατί κατάφερα να αποδείξω πως μοντελισμός είναι μεράκι και διασκέδαση και όχι super kits των 100EUR και των 1000 κομματιών.
- Θεματολογία. Και εγώ θα ήθελα ένα Stanraer από την Tamiya, ένα Privateer από την Hasegawa και ένα Handley Page 0/400 από τη Revell, αλλά όσο οι μεγάλοι έχουν αποφασίσει να μας πήξουν στα F-4 και στα Bf-109 δεν υπάρχει άλλη επιλογή (χωρίς παρεξήγηση από τους απανταχού phantomάδες). Και φυσικά δε θα μιλήσω για RE.3, Sopwith Pup, Bristol Fighter, Rolland C.II, Sopwith Triplane αν και ομολογώ πως Eduard και Roden έχουν καλύψει αρκετά κενά όσον αφορά στα του Α ΠΠ.
- Για το συγκεκριμενο θέμα. ΔΕΝ θα αγόραζα Airfix αν κάποια άλλη εταιρεία έδινε σωστό το κάτω μέρος του κινητήρα, σωστή πτέρυγα για το Mk I, σωστό gull wing στο πίσω μέρος των πτερύγων, σωστό spinner και διαστάσεις μοντέλου ακριβώς ίδιες με τα σχέδια που διαθέτω. Ετσι για το πχ Hurricane Μκ ΙΙ δεν θα πάρω το Airfix (αν και σα μοντέλο είναι μια χαρά) αλλά θα διαλέξω το πολύ καλό Revell ενώ για Bf-109E σίγουρα θα πάρω το Heller με το όμορφο cockpit και τις σωστές διαστάσεις και όχι τα Hasegawa που με μία άτρακτο κοιτάνε να βγάλουν 40 εκδόσεις...

Αποσυνδεδεμένος Δημητρης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι
« Απάντηση #14 στις: Δεκεμβρίου 29, 2008, 09:35:23 πμ »
Πολύ ωραία δουλειά Γιώργο. Μπράβο.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Πάντως για την 1/72 η σειρά της Tamiya είναι απλά καταπληκτική.
Για την ιστορική πιστότητα του Spitfire MkI της εν λόγω εταιρείας δεν μπορώ να σου απαντήσω, αλλά τα bf-109E3/E4 που έχει κυκλοφορήσει, είναι άψογα κιτ, με μόνα μειονεκτήματα την μονοκόμματη καλύπτρα και το ελάχιστα μικρότερο μήκος από το πραγματικό, με βάση τα υπάρχοντα σχέδια. Συστήνονται ανεπιφύλακτα.

Από δοκιμές που έχω κάνει με διαλυτικό πολυουρεθάνης ( για την ακρίβεια lacquer thinner της Gunze) έχω διαπιστώσει ότι στα χρώματα Gunze και Tamiya συμπεριφέρεται άψογα, αλλά στα Modelmaster Acryl., Agama και Poly S μετατρέπει το χρώμα σε λάσπη.... :? :?     
Πρώην Hartman

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΓΕΝΙΟΣ

• Scale 1/35
  • *
  • MC-114 IPMS-1023
« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 30, 2008, 06:36:58 μμ »
Τι μου θύμισες βρε Γιώργο..... :cry:......

Το είχα φτιάξει πριν πολάααααααα χρόνια, όταν ζούσα στις Σπέτσες..... :cry:

Μια μέρα αποφάσισα να φτιάξω ένα μοντελάκι και το βρήκα σε ένα παιχνιδοβιβλιοπωλείο.

Δεν φαντάζεσαι πόσο είχα ευχαριστηθεί την κατασκευή αυτή, ακόμα έχω την άτρακτο με τις
πτέρυγες σε ένα κομάτι (τα υπόλοιπα φρόντισε να τα..."ξυρίσει" το ανηψάκι μου) μαζί με
άλλο ένα κουφάρι από Matchbox Bf-109E ενός πολύ καλού φίλου, για ενθύμιο.

Μπορώ να σου΄πω ότι μεγαλύτερη αξία δίνω σε αυτά τα δυό, παρά αυτά που έχω τώρα στη
βιτρίνα μου......... ::icon_thumright::

Καλή συνέχεια, θέλω πολύ να το δω τελειωμένο  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Geokid

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αργος
  • modelclub.gr
    • virtual 335th Greek Squadron
« Απάντηση #16 στις: Ιανουαρίου 07, 2009, 09:09:42 μμ »
Μεσιε εχει μπει για τα καλα το 2009 που ειναι η μπαλα εεε το Spit οεο?? (ασε και εγω ελιωσα αυτες τις μερες -και οχι μονο στο φαγητο και στα ποτα  :mrgreen:- που καιρος για μοντελα)!!!
Me,i want what's coming to me.
The world Chico, and everything in it
,Scarface
 Hasegawa 1/48 F-14A"Jolly Rogers" 75% Hasegawa 1/48 Spitfire Vb Trop Τελος!!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #17 στις: Ιανουαρίου 07, 2009, 09:53:45 μμ »
Φίλε μου είναι 99% έτοιμο, μόνο που το μασκάρισμα στην καλύπτρα πήγε κατά διαβόλου, ίσως λόγω Fornet. Οπότε εν αναμονή νέας καλύπτρας περιμένει υπομονετικά. Μόλις την παραλάβω θα την μασκάρω-βάψω και είμαι έτοιμος! Mε βλέπω πριν το τέλος του μήνα...

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #18 στις: Ιανουαρίου 07, 2009, 11:15:42 μμ »
Κουκλί είναι το άτιμο!!! ::love10:: ::love10:: ::love10::

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Geokid

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αργος
  • modelclub.gr
    • virtual 335th Greek Squadron
« Απάντηση #19 στις: Ιανουαρίου 07, 2009, 11:28:05 μμ »
Ετσι ντε βλεπω μαλιστα και 2 σε 1 θεματα, μπραβο George! :mrgreen: ::icon_thumright::
Me,i want what's coming to me.
The world Chico, and everything in it
,Scarface
 Hasegawa 1/48 F-14A"Jolly Rogers" 75% Hasegawa 1/48 Spitfire Vb Trop Τελος!!

Αποσυνδεδεμένος Cpt.Morgan

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
  • "Only the dead have seen the end of the war"
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 01:37:42 πμ »
πραγματικα πολυ ομορφο...ενα τετοι ειχα κανει πριν 10 χρονια μαζι με ενα messersmit...οχι ετσι φυσικα(ουτε καν που το ειχα βαψει)!!!
αλλα καθε φορα που καθαριζε η μανα μου του επαιρνε και απο μια ροδα,εναν ελικα , καλα για καιρεες δεν το συχηταμε...!!!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουαρίου 13, 2009, 11:07:00 πμ »

Τώρα στο μοντέλο. Παλιό καλό Airfix, μεγάλη ακρίβεια στις διαστάσεις και στο σχήμα, υπερυψωμένη γράμμωση η οποία αναπαριστά πιστά τα panels του πραγματικού αεροσκάφους, άδειο cockpit πλην της φιγούρας του πιλότου, καλή εφαρμογή και αναμνήσεις, τουλάχιστον σε εμάς τους παλιότερους μοντελόσαυρους... Φυσικά, όπως σε ΚΑΘΕ αγγλικό αεροσκάφος που έχω φτιάξει, 10 λεπτά μετά την περάτωση του μοντέλου καταφέρνω και σπάω τον σωλήνα pitot κάτω από την πτέρυγα ::eusa_wall:: Επειδή τα αεροσκάφη αυτά είδαν πολλές μάχες, οι καπνιές στα πολυβόλα έγιναν έντονες και για πρώτη φορά δοκίμασα μαύρα pigments με καλά αποτελέσματα κατά τη γνώμη μου.

Δεν διεκδικεί δάφνες και είναι στα όρια του να είναι παρουσιάσιμο αλλά ένα τελειωμένο Airfix, για μένα τουλάχιστον, έχει μια ακαταμάχητη γοητεία! Τώρα υπάρχει και ένα Airfix Hurricane MkI στο ράφι που το ακούω να μου φωνάζει. Ισως, μαζύ με ένα Heller Bf-109E για να κλείσει η τριάδα των μονομάχων...

Αυτά! Πάμε για να μειώσουμε και άλλο στο στοκ των μισοτελειωμένων πρωτού μας πνίξει!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουαρίου 13, 2009, 11:50:31 πμ »
Γιώργο είναι Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο :!: :!: :!: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Βουρ στο επόμενο... ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουαρίου 13, 2009, 11:53:24 πμ »
Εξαιρετικό.
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Στη συνέχεια τί έχει το μενού :?:
 :mrgreen:
Κανένα αρματάκι στην 1/35 :?:
 :wink:

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουαρίου 13, 2009, 11:55:19 πμ »
..κουκλι βγηκε γιωργο...ευγε.... ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
...και για να εχουμε καλο ρωτημα...να μπορουμε να σε κραξουμε.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.......ποσα ειναι τα ημιτελη?
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Tags: