Αποστολέας Θέμα: Detolf βιτρινα IKEA...αναπηρη  (Αναγνώστηκε 1571 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ultimate

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΒΕΡΟΙΑ
  • modelclub.gr
Detolf βιτρινα IKEA...αναπηρη
« στις: Αυγούστου 12, 2008, 06:08:37 μμ »
Καλησπερα παιδια. ::salut::
Τον τελευταιο καιρο εχω εξαφανιστει απο το club αλλα κοσμογονικες αλλαγες συμβαινουν στη ζωη μου:
μετακομιζω-παντρευομαι ενω παραλληλα η δουλεια δουλεια...
Στα πλαισια της μετακομισης λοιπον μια επισκεψη στα ικεα κριθηκε απο τη μελλουσα συζυγο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
και ετσι λοιπον βρεθηβαμεαπο χανια αθηνα εν ριπη οφθαλμου...
Στη βολτα εντος του καταστηματος ειδα τυχαια την εν λογω βιτρινα-τι τυχαια,να ειναι καλα το modelclub!-και πειθω την αγαπουλα μου
να την συμπεριλαβουμε στο...φορτηγο με τα υπολοιπα πραγματα.Ολα καλα εως εδω...
Αμα τη αφιξει μου στα χανια και περιχαρης ανοιγοντας το κουτι διαπιστωνω το πληγμα!
Σε μια απο τις δυο βασεις-πλεγματα η ενωση δυο μεταλλικων στοιχειων ειχε σπασει :twisted: :twisted: :twisted:
Δοκιμασα με εποξικη αλλα το φοβαμαι μιας και θα συγκρατει ραφι και μαλιστα γυαλινο...
Σκεφτηκα οξυγονοκολληση αλλα σιγουρα θα χαλασει η επιστρωση χρωματος που εχει (αν αντεξει κιολας...)
Ριξτε καμια ιδεα βρε καρντασια γιατι ο ευσεβης μου ποθος καθεται σε μια τεραστια κουτα και φως στο τουνελ...γιοκ ::helpsos:: ::helpsos:: ::helpsos::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Απ: Detolf βιτρινα ικεα...αναπηρη
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 13, 2008, 08:16:47 πμ »
δώσε φωτό και πληροφορίες για το υλικό, για να δουμε τι τρέχει
 :shock:
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος glantzis

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: κερατσινι
Απ: Detolf βιτρινα IKEA...αναπηρη
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 30, 2008, 10:10:38 μμ »
η καλητερη λυση παραμενη η οξυγονοκολυση!αν παρησ σπρευ αλουμινιου κ το ψεκασησ μετα ολα θαναι οπωσ κ πριν!στη δικια μου βιτρινα απο το ικεα προσθεσα 3 ακομα ραφια με ηλεκτροκολιση κ ειναι μια χαρα!με πρωτη ευκαιρια στελνω φοτο!μη δοκιμασησ κολα!το βεργακι ειναι ατσαλινο κ περασμενο ηλεκτροστατικη βαφη που δεν βγαινη παρα μονο με τροχο!

Tags: