ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Ξύλινα Πλοία
Αποπειρα κατασκευης ξυλινου ιστιοφορου
ΠΑΝΟΣ:
Είμαστε εδώ γιά ότι θέλεις. Ο Θανάσης ειναι αστέρι και ας είναι μετριόφρων. Πολύ θα ήθελα να τον γνωρίσω προσωπικά. Τον Αυγουστο είχε γίνει μιά έκθεση με μοντέλα στο Ναυτικό Μουσείο στον Πειραιά. Εφυγα από Πάτρα και πήγα. Αυτά που είδα δεν μπορώ να στα περιγράψω.Οι άνθρωποι δεν παίζωνται. Τέτοιο μεράκι που έχουν τι να πω. Εγώ ένοιωθα νάνος μπροστά τους. Αν μπορείς και σε τραβάει κράτα το χόμπυ αυτό.
sliatiris:
Καλησπερα φιλοι μου.Ειμαι κι εγω αρχαριος οσον αφορα τα ξυλινα πλοια.Απο περιοδικο ξεκινησα κι εγω να φτιαχνω τον τιτανικο της hachette.H μονη διαφορα ειναι οτι καθε εβδομαδα περιμενα το νεο τευχος για να συνεχισω.Εχω φτασειι στο τευχος 75 (απο τα 100 συνολικα) και λογω ελειψης χρονου εχω ν ασχοληθω περιπου 4 μηνες.Θελω να βαλω και φωτογραφιες αλλα δεν ξερω πως γινεται (για να ειμαι ειλικρηνης μου φαινεται λιγο δυσκολο).Εχω φτασει παντως σε καλο σημειο (και ψιλοκαμαρωνω γι αυτο).Αν καταφερω να βαλω φωυογραφιες θα μου πειτε κι εσεις την γνωμη σας.Απ αυτα που εχω δει αλλωστε κατι γνωριζεται παραπανω απο μενα.Ευχαριστω για τα ωραια θεματα που προβαλετε για να μαθαινουμε κι εμεις που ειμαστε αρχαριοι.
ΠΑΝΟΣ:
Φίλε μου διάβασε το θέμα ΣΧΕΔΙΑ ΠΛΟΙΩΝ που έχω βάλει.
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,5986.0.html
Εκεί θα βρείς οδηγίες γιά πως να βάνεις φωτό στην ιστοσελίδα. Εκεί μου δίνουν οδηγίες άλλοι γιατί κι εγώ δεν ήξερα.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση