ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Ξύλινα Πλοία
Αποπειρα κατασκευης ξυλινου ιστιοφορου
Aiollus:
[modbreak]ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ,ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΝΟΤΗΤΑ[/modbreak]
Aiollus:
Eυχαρηστω πολυ για την βοηθεια.
Θα ηθελα να σας δειξω το ιστιοφορο που φιαχνω και θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας γιαυτο.Θα με βοηθουσε πολυ η γνωμη σας οποια και αν ειναι για να συνεχησω.
Σας ευχαρηστω εκ των προτερων ολους για την ωρα σας .Βεβαια σαν αρχαριος εχω κανει καποια λαθοι αλλα προσπαθω οσο μπορω.
Symeon:
Φιλε Aiollus η κατασκευή σου είναι πολύ καλή και βεβαία να την συνεχίσεις . Εκείνο που πρέπει πάντα να προσέχουμε είναι η εφαρμογές των ξύλων να είναι καλές αυτό προϋποθέτει το πολλαπλούς ελέγχους πριν τοποθετήσουμε το κάθε κομμάτι.
Εκείνο που θα θελα να σου πω είναι σχετικά με το χρώμα. συνήθως τα ξύλινα σκαριά τα περνάμε πρώτα με λάδι για τα ξύλα κάτι σαν αστάρωμα και μετά με άχρωμο βερνίκι, τα ξύλα ειναι σε δυο τόνους και παίρνουν και το ανάλογο χρώμα δηλαδή ανοιχτό και σκούρο αντίστοιχα.
Τώρα εάν θες να το περάσεις με κόπια απόχρωση βερνικιού θέλει πρώτα να ασταρωθεί για να στρώσει σωστά το βερνίκι.
Καλή συνέχεια. ::salut::
Aiollus:
Φιλε μου Symeon σε ευχαρηστω για τα καλα σου λογια αλλα δυστυχως δεν ηξερα τιποτα απο αυτα που μου ειπες για το λαδι και το ασταρωμα.Και επειδη ειχε μπει σε καποια σημεια στοκος για να καληψω καποιες ατελιες γιαυτο και εβαλα βερνηκι χρωματος ωστε να καληφθει οσο το δυνατον ο στοκος.Και παλι σε ευχαρηστω για τα καλα σου λογια .
Thanasis:
Welcome aboard Aiollus.
Θα ήθελα να μας πείς λίγα πράγματα για το μοντέλο σου.....Είναι ιδικατασκευή....scratch ...βασίζεται σε κάποιο Kit....
Έχω την αίσθηση ότι κάποια τμήματα είναι απο Kit και κάποια όχι...?
Πάντως με την πρώτη ματιά νομίζω η ατυχής επιλογή-χρήση χρώματος (ειδικά του εσωτερικού...) καθώς και η "επιπόλαιη" χρήση κόλλας αδικεί την καλή δουλειά που έχει γίνει στην μέχρι τώρα σύνθεση του μοντέλου.
Ακόμη δεν καταλαβαίνω το κόψιμο του καταστρώματος μπροστά απο τον εργάτη της άγκυρας....?
Εξαρτάται απο σένα..... αλλά θα πρότεινα να αποχρωματίσεις ότι αποχρωματίζεται και να ξανατρίψεις τα σημεία της επιπλέον κόλλας πρίν το συνεχίσεις.
Φιλικά
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση