Το μοντέλο αυτό αγοράστηκε πριν ασπό 4 χρόνια και ξεκίνησε να φτιάχνεται αμέσως. Ολα πήγαιναν σχετικά καλά, αν εξαιρέσεις τα ΑΠΕΙΡΑ sink marks, μέχρι τη στιγμή που έχασα την καλύπτρα

Παρά το ότι το μοντελοδωμάτιο θυμίζει τη Χιροσίμα εκείνο το πρωινό του Αυγούστου το 1945, σπανίως χάνω πράγματα. Και τώρα έχασα την καλύπτρα! Εστειλα email στη SMER από όπου και έλαβα κανονική γείωση, πιστοποιημένη από ηλεκτρολόγο

Το μοντέλο μπήκε στην άκρη εν αναμονή πιθανών εξελίξεων...
Προσφάτως στο ίδιο μαγαζί βρήκα το ίδιο μοντέλο και άνευ καθυστέρησης το αγόρασα στην εξωφρενική τιμή των... 11 EUR, 1 EUR παραπάνω από ότι είχα πάρει το πρώτο, όχι και άσκημα αν σκεφτεί κανείς τις οικονομικές εξελίξεις της 4ετίας. Ετσι χθες, αφού ξεκουραζόμουν από το 3ο χιλιόμετρο masking tape για το Β-25, κοίταζα το stock και σκεφτόμουν πως ποτέ δεν έχω φτιάξει ένα αεροσκάφος του USN με την τρίχρωμη παραλλαγή. Αρχισα να επιλέγω πιθανά μοντέλα και ανέσυρα το SC-1. Εντάξει, δεδομένης της παραξενιάς που με δέρνει με τα θέματα που επιλέγω, βάλε το ότι είναι και υδροπλάνο, η επιλογή ήταν ακαριαία.
Κόλλημα λοιπόν ο πλωτήρας στην άτρακτο (ευτυχώς το πολύ σοβάντισμα έγινε προ 4ετίας) και έτσι φτάσαμε εδώ.

Επόμενο πρόβλημα, η καλύπτρα δεν εφάρμοζε με ΤΙΠΟΤΑ στην άτρακτο, εκτός αν έκανα τόνους από στοκάρισμα

Μερικές δοκιμές έδειξαν πως αν κοπεί ανοικτή η εφαρμογή θα ήταν πολύ καλύτερη, οπότε έξω τα πριόνια και πάμε για σφάξιμο. Με το πέρας της επεμβάσεως όντως η εφαρμογή ήταν απίστευτα καλύτερη, αλλά εγώ ο κουλοχέρης την έκανα την ψιλοζημιά μου, και πρέπει να προβώ σε επιδιορθώσεις. Τίποτα το σοβαρό, απλά μια υπενθύμιση της ατζαμοσύνης που με δέρνει...

Αν αποφασίσετε να το αγοράσετε, λάβετε υπ' όψη σας πως έχει sink marks ΠΑΝΤΟΥ. Ακόμα ΚΑΙ στην έλικα και είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο σε έλικα και πιστέψτε με έχω δει αρκετά 72άρια τρόμου.

Αυτά για την ώρα. Πρωτού ασταρώσω και οπλίσω τον Infinity για free hand τρίχρωμη παραλλαγή, πρέπει να πάω στην κουζίνα όπου μοντελάρει η σύζυγος, και ως υπεύθυνος ποιότητας πρέπει να ελέγξω. Και είμαι αυστηρός εγώ, είμαι ικανός να το φάω όλο μέχρι να βρω τι του λείπει