Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΕΡΟΓΡΑΦΟ  (Αναγνώστηκε 1148 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΕΡΟΓΡΑΦΟ
« στις: Ιουλίου 17, 2008, 09:45:37 μμ »
Καλησπερα παιδες.Θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με αγορα αερογραφου 2πλης ενεργειας.Αυτη την στιγμη εχω εναν ΓΚΡΑΦΟΤΕΚ 2πλης ομως δυστιχως δεν εχω μεινει ευχαριστημενος.Ετσι λοιπον μετα απο τα πρωτα βηματα στον μοντελισμο με τον συγκεκριμενο αερ/φο αποφασισα να προβω στην αγορα ενος αλλου.Το ερωτημα ειναι ομως ποιον αερ/φο να παρω.Αν βοηθαει ασχολουμε με α/φοι Β.Π.Π.Θα ηθελα την γνωμη σας καθως και τις προτασεις σας σχετικα με την αγορα που σκεφτομαι να κανω.Σας ευχαριστω για τον χρονο σας. ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

[modbreak]ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ,ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΝΟΤΗΤΑ[/modbreak]
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος DaNiS

• Scale 1/48
  • *
Απ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΕΡΟΓΡΑΦΟ
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 17, 2008, 10:50:42 μμ »
Να ήξερα θα σου έλεγα  :lol:
εγώ πάντως περιμένω έναν evolution ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος ως 1ος αερογράφος και ξέροντας απολύτως τίποτα σχετικά με το βάψιμο
Είναι με 0.2 μίτι ή μπεκάκι (δεν τα ξέρω αυτά  ::glossa::) και η τιμή του στα 100e + κάτι εξαρτήματα
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αποσυνδεδεμένος staticjim

• 3 Birds sitting ......
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: UK , Manchester
  • Sotiropoulos Dimitris
Απ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΕΡΟΓΡΑΦΟ
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 18, 2008, 12:33:03 πμ »
Καλησπερα φιλε Giomef  :D

Καταρχην να σε ρωτησω κατι ??
Λες οτι δεν εισαι ευχαριστημενος με τον Γκραφοτεκ ...... τι ακριβως σε προβληματιζει στον εν λογω αερογραφο ??

Σε ρωταω γιατι η υποθεση αερογραφος ειναι λιγο παρεξηγημενη ..... αλλοι βαφουν με Iwata και πανω αλλοι βαφουν απο Iwata και κατω και αλλοι ακουνε φημες χωρις να εχουν πιασει αερογραφο στα χερια τους.

Επειδη εχω τον Γκραφοτεκ και τον μονης και τον διπλης πιστευω οτι ο διπλης ειναι αρκετα καλος μη σου πω μια χαρα .......εχω 4 στο συρταρι ...... ο κυριος αερογραφος μου για πολλες δουλειες  παραλαγες και δε συμαζευεται ειναι ο Badger 200ΝΗ  ο μονης λειτουργιας ..... με λιγα λογια ειναι τι θα βολευτεις ... με τον γκραφο τον διπλης εχω κανει επισης "τρελα" πραγματα.
Γιαυτο ρωταω τι προβλημα εχεις ακριβως μηπως σε βοηθησω-ουμε και αγαπησεις τον αερογραφο σου  :D

Tags: