Κάνω αυτό το θέμα για να σας πω την γνώμη μου για το φορυμ
Είμαι νέος στον χώρο αυτό και βρήκα πραγματικά τεράστια βοήθεια στο φορουμ σε θέματα μοντελισμού αλλά και μια μεγάλη κ όμορφη παρέα η οποία είναι ανοιχτή για τις κάθε απορίες
Βοηθάτε πολύ τους νέους σαν εμένα με τα τόπικ με τεχνικές και βοήθειες και ευχαριστώ πολύ γιαυτό, ειδικά τις πρώτες μέρες είχα κλήσει 24 ώρες σε 3 μέρες διαβάζοντας!! (που το μόνο που διάβαζα ήταν αστεριξ κ λουκι λουκ). Έχω αρχίσει βέβαια τις βιβλιογραφίες των μοντέλων που κάνω δειλα-δειλα να τις διαβάζω
Έχω κάνα 2μηνο που ασχολούμαι με τον μοντελισμό και μαθαίνω τον υπέροχο αυτό κόσμο που τον κάνετε ποιο προσιτό σε εμάς (τους νέους) δίνοντας ιδέες και τα φώτα σας σε κάθετί που μας απασχολεί!
Είχα τόσες απορίες στην αρχή αλλά είμουν πολύ σκεπτικός στο να ζητήσω βοήθεια από έναν άγνωστο ή θα βαριέται να απαντάει σε χαζές ερωτήσεις, ε αφού έκανα την αρχή τώρα έχω πρίξει κόσμο κ κοσμάκι (ήταν να μην πάρω μπρος

) που όλοι βοηθάνε και το κάνουν επειδή το θέλουν και αυτό είναι πολύ όμορφο, έξω αν ζητήσεις βοήθεια θα πάρεις ......
Τώρα είμαι σπίτι τις κοπέλας μου κ δεν μπορώ να ησυχάσω επειδή το polikarpov περιμένει σπίτι για βάψιμο , έχω αρρωστήσει πραγματικά !!!!
Κρατήστε έτσι παιδιά μπράβο και μπράβο στους moderators-admin για τις τακτοποιήσεις που γίνονται!!
Ανανεώστε την ενότητα Μοντελιστικές τεχνικές !!!
Ναστε όλοι καλά και keep modeling!!