παρα πολυ ωραια εξελισεται ο Γατουλης και πολυ ωραια η επιλογη του καμουφλαζ....
Με αφορμη το θεμα των φθορων αν μου επιτρεπεται να πω και εγω την ταπεινη μου γνωμη....Αλλο πραγμα οι φθορες (chipping, καπνιες, διαροες, κτλ) και αλλο το θεμα των φωτοσκιασεων η το τονισμα με wash η στεγναπου γινεται για να αποκτησει ''ζωη'' το θεμα (το θεμα ειναι οτι αυτο μπερδευει πολλους και ιδιως τους πιο νεους ...σαφως και ενα αεροπλανο μπορει να ειναι του κουτιου αλλα κοιτωντας το απο αποσταση (το εφφε της κλιμακας) τα χρωματα του εχουν σκιες και φωτισματα...δηλαδη τα τονισματα στο υφασμα μιας φιγουρας τι υποδηλωνουν??? οτι το παντελονι ειναι διχρωμο στις πτυχες ??? ειναι τα σημεια που φωτιζονται η σκιαζονται...ετσι και στα αεροπλανα και αρματα αλλο το ενα αλλο το αλλο....το wash στις γραμωσεις οριοθετει οπτικα τα πανελς...δεν ειναι λαδι που χυθηκε παντου....και στα αυτοκινητα που ειναι καινουργια και υποτιθεται γυαλισμενα το περασμα με wash απλα τονιζει και ομορφαινει το μοντελο!!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΟΝΤΕΛΟΥ...ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΙΟ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΟ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΑ....ΩΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ !!!!
και ερχομενος στο συγκεκριμενο μοντελο αυτο ακριβως το εφφε μαρεσει..ασχετα αν στο τελος γινει ταλαιπωρημενο η οχι..
σας ευχαριστω...