Φίλε καταρχήν καλώς ήρθες στο ιστότοπο μας. Ευχομαι να καταφέρουμε να σε τραβήξουμε στην σκοτεινή πλευρά (βλέπε φιγούρες). Στην προσπάθειά σου , αν κάπου μπορώ να σε βοηθήσω είτε τεχνικά ,είτε με παροχή πληροφοριών ή κάπως αλλιώς μην διστάσεις να μου στείλεις ενα μύνημα και θα κάνω ότι είναι δυνατόν. Η δική μου άποψη για το χόμπυ μας, είναι ότι η γνώση και η εμπειρία που έρχονται με την τριβή πρέπει να είναι αντικείμενα συνεργασίας και να τα μοιραζόμαστε με όσους ενδιαφέρονται. Κάποιοι καλοί φίλοι που με τράβηξαν στην φιγούρα, αυτό έκαναν. ʼλλοι πάλι........άστο....
Ασχολούμαι 4 χρόνια με την φιγούρα αλλά πάνω απο 25 συνολικά με τον μοντελισμό . Και προσπαθώ να κάνω αυτό που είπες. Σκηνές που έχω στην φαντασία μου , να μετατραπούν υπο κλίμακα. Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά έχω καταλάβει ότι η επιμονή και η υπομονή πάντα κερδίζουν στο τέλος.
Μεχρι το Σαββατοκύριακο θα έχω ποστάρει και την τρίτη βινιέττα της σειράς και μετά απο λίγες μέρες και την τέταρτη την οποία δουλεύω τώρα.
όλες αυτές τις δουλειεές και πολλές άλλες θα της δείς αν έρθεις στην IPMS , που μπορούμε και να γνωριστούμε και να τα πούμε απο κοντά .
Βάφε ανελέητα και θα δεις με εναν "μαγικό" τρόπο να βελτιώνεσαι όπως δεν το χεις φανταστεί !!!!!
Κώστας