Το σενάριο ξεκίνησε κάπως έτσι: Μέσα Σεπτεμβρίου 2007 απέκτησα το κιτ της Revell μέσω της διαδικασίας της ανταλλαγής μοντέλων με ένα φίλο. Το μοντέλο ακόμα και για τα σημερινά δεδομένα είνα πολύ καλό και σχετικά ακριβές στις διαστάσεις του συγκριτικά με κάποια σχέδια που βρήκα στο internet. Aλλά...το κόλλημα με τα βελτιωτικά

μόλις είχε αρχίσει να επηρεάζει το μυαλό μου! Έτσι μετά από 2 μήνες περίπου στο πάγκο υπήρχε το βελτιωτικό της Eduard (κωδικό δε θυμάμαι), ένα ζευγάρι καθίσματα ACES II
''type b'' αλλά και οι χαλκομανίες από τους two bobs με κάτι παραλλαγές...

Με το που απέκτησα και τις χαλκομανίες και είπα να το ξεκινήσω, λόγω φόρτου εργασίας στη σχολή (και μπόλικων...νυχτερινών εξόδων!) αναγκάστηκα να το αφήσω, αλλά τώρα που τελείωσε η εξεταστική....τη πατήσατε! Ο "καψούρης'' με τις ρητίνες και τα pe, αναλαμβάνει δράση!
Και τώρα λίγο σοβαρά: Το μοντέλο που θέλω να αναπαραστήσω φέρει πειραματική (και μάλλον αποτυχημένη οπτικά) παραλλαγή, η οποία χρονολογείται τον Αύγουστο του 2004. Στις χαλκομάνίες αναφέρει την ύπαρξη δύο δοκιμαστικών παραλλαγών, με τη τελευταία το 2006.
Περισσότερα στοιχεία για τη παραλλαγή αυτή δεν έχω βρει, αλλά πιστεύω ότι είναι κάτι πιο ενδιαφέρον από το μονότονο μαύρο χρώμα των γερακιών. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα καθίσματα ACES IΙ είναι τύπου b, και διαφέρουν σημαντικά με τα αντίστοιχα τύπου a που προσφέρει η Aires.
Παρακάτω φαίνονται κάποιες εικόνες από τα βελτιωτικά και το ρητινένιο ασταρωμένο κάθισμα με τις...εφιαλτικές ζώνες (μου σπάσανε τα νεύρα μέχρι να τις τοποθετήσω!)

Σύντομα θα υπάρχει και συνέχεια!