Αποστολέας Θέμα: Να είστε όλοι καλά μέλη και moderators του Modelclub!!!  (Αναγνώστηκε 1139 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος DaNiS

• Scale 1/48
  • *
Να είστε όλοι καλά μέλη και moderators του Modelclub!!!
« στις: Ιουλίου 17, 2008, 05:42:18 πμ »
Κάνω αυτό το θέμα για να σας πω την γνώμη μου για το φορυμ

Είμαι νέος στον χώρο αυτό και βρήκα πραγματικά τεράστια βοήθεια στο φορουμ σε θέματα μοντελισμού αλλά και μια μεγάλη κ όμορφη παρέα η οποία είναι ανοιχτή για τις κάθε απορίες
Βοηθάτε πολύ τους νέους σαν εμένα με τα τόπικ με τεχνικές και βοήθειες και ευχαριστώ πολύ γιαυτό, ειδικά τις πρώτες μέρες είχα κλήσει 24 ώρες σε 3 μέρες διαβάζοντας!! (που το μόνο που διάβαζα ήταν αστεριξ κ λουκι λουκ). Έχω αρχίσει βέβαια τις βιβλιογραφίες των μοντέλων που κάνω δειλα-δειλα να τις διαβάζω

Έχω κάνα 2μηνο που ασχολούμαι με τον μοντελισμό και μαθαίνω τον υπέροχο αυτό κόσμο που τον κάνετε ποιο προσιτό σε εμάς (τους νέους) δίνοντας ιδέες και τα φώτα σας σε κάθετί που μας απασχολεί!

Είχα τόσες απορίες στην αρχή αλλά είμουν πολύ σκεπτικός στο να ζητήσω βοήθεια από έναν άγνωστο ή θα βαριέται να απαντάει σε χαζές ερωτήσεις, ε αφού έκανα την αρχή τώρα έχω πρίξει κόσμο κ κοσμάκι (ήταν να μην πάρω μπρος  ::glossa:: ::glossa::) που όλοι βοηθάνε και το κάνουν επειδή το θέλουν και αυτό είναι πολύ όμορφο, έξω αν ζητήσεις βοήθεια θα πάρεις ......

Τώρα είμαι σπίτι τις κοπέλας μου κ δεν μπορώ να ησυχάσω επειδή το polikarpov περιμένει σπίτι για βάψιμο , έχω αρρωστήσει πραγματικά !!!!

Κρατήστε έτσι παιδιά μπράβο και μπράβο στους moderators-admin για τις τακτοποιήσεις που γίνονται!!
Ανανεώστε την ενότητα Μοντελιστικές τεχνικές !!!

Ναστε όλοι καλά και keep modeling!!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
Απ: Να είστε όλοι καλά μέλη κ moderators του mc!!!
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 17, 2008, 09:19:24 πμ »
...
Τώρα είμαι σπίτι τις κοπέλας μου κ δεν μπορώ να ησυχάσω επειδή το polikarpov περιμένει σπίτι για βάψιμο , έχω αρρωστήσει πραγματικά !!!!
...

Υπάρχει πολύς κόσμος που θα σε βοηθήσει εδώ μέσα.

Πρόσεξε τα συμπτώματα της ασθένειας γιατί ενίοτε είναι αιτία να φας παντόφλα....

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος DaNiS

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 17, 2008, 10:02:33 πμ »
Μπα παντόφλα δεν τρώω έχει και αυτή το μικρόβιο, σε ποιο μικρό βαθμό βέβαια αλλά καταλαβαίνει !  :lol:
μακρια οι παντοφλιέςς μακριααααα

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 17, 2008, 11:25:59 πμ »
τώρα μπου μπήκες εδωμέσα.........εεε ρε τρέλα που εχει να δει η κοπελα.... :mrgreen: :mrgreen:

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 17, 2008, 02:35:42 μμ »
Να εισαι καλα συναδελφε,να εκφραζεις οποια μοντελιστικη απορια εχεις,ολοι θα χαρουμε να βοηθησουμε εσενα αλλα και τον οποιοδηποτε θελει να μυηθει στο υπεροχο αυτο χομπυ ::icon_thumright::
Και απευθυνομαι σε ολους και κυριως στους φιλους που δισταζουν να μας μιλησουν...οπως λεει κι ο φιλος μου ο Θανασης στην υπογραφη του "There are no good or bad modelmakers.There are more or less expirienced." ::icon_thumright::
To σιγουρο ειναι πως ψευτοειδικους και ειδημονες δεν εχουμε :!: και φυσικα κανεις δε θα διανοηθει να "βαλει χερι" σε συναδελφο επειδη εχει κανει λαθη στη κατασκευη του και μονο το συμβουλευτικο πνευμα και καθοδηγηση επιτρεπονται ολοι το εχουν καταλαβει αυτο πια κι οποιος τυχον δε το εφαρμοσει θα μας βρει μπροστα του με τον ενα η τον αλλο τροπο ::salut::
Ειμαστε ολοι μια ΠΑΡΕΑ που σαν σκοπο εχει να μοντελαρει ακαταπαυαστα,να βοηθαει και να συμβουλευει ο ενας τον αλλο και βεβαια να επικροτουμε τις προσπαθειες και τα αποτελεσματα ολων

και τα καλυτερα ερχονται ρε συναδελφια ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut:: ::salut::

::keep_mod:: ::lovemodel::

Αποσυνδεδεμένος HFAISTOS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΛΗΜΝΟΣ
  • Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
Απ: Να είστε όλοι καλά μέλη και moderators του mc!!!
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 17, 2008, 07:31:52 μμ »
και προσοχη η εκαστοτε γυναικα σου δεν χρειαζετε να ξερει ολες τις αγοραπωλησιες σου
ειναι σημαντικος κανονας μην τον ξεχνας ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος DaNiS

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 17, 2008, 08:29:17 μμ »
Ναι έχεις δίκιο πάνω σε αυτό!!!!
Σε λίγο θα ζηλεύουν και τα μοντελάκια , τι περίεργη φυλή είναι αυτή ορε...  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Παράθεση
.οπως λεει κι ο φιλος μου ο Θανασης στην υπογραφη του "There are no good or bad modelmakers.There are more or less expirienced."
Πολύ καλό αυτό!!! ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 17, 2008, 08:43:01 μμ »
Σε καταλαβαινω απολυτα σε ολα φιλε μου. Οντως το modelclub εχει αφησει εποχη (τουλαχιστον για εμενα) και εχει γινει συνηθεια, τροπος ζωης. Ειναι μια παρεα και η βοηθεια σε καθε δυσκολια μοντελιστικη και οχι μονο. Μπραβο στα παιδια (Λαμπρο, Γιωργο, Κωστα, Αρκαδιο) για το site και σε ολα τα μελη για την ενεργη παρουσια τους.  ::icon_thumright::

Οσο για την κοπελα σου, να την προσεχεις, αφου της αρεσει κιολας ο μοντελισμος. ::icon_thumright:: Η δικια μου απο εκει που δεν ηθελε να ακουει τιποτα περι αεροπλανων κτλ, σιγα σιγα μπαινει στο κλιμα...μεχρι που θα την φερω και στην εκθεση να τα δει αριστουργηματα
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος Κωνσταντινος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γαλάτσι/Αθήνα
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 17, 2008, 11:22:02 μμ »
Σκεψου οτι αν δεν ηταν το modelclub ουτε αερογραφο (καλο σχετικα) ουτε κομπρεσορα θα επαιρνα!Ουσιαστικα ξανασχοληθηκα πολυ πιο ενεργα με το hobby!

Αποσυνδεδεμένος Harris Charalambous

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Maryland, USA
  • IPMS 410 MC 85
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 18, 2008, 03:05:46 πμ »
Gia mas tou exoterikou to modelclub einai ena parathiro oxi mono sto Hobby alla kai parea stis ores monaxias
edo sta xena kai astireuti pigi filias kai sindesis me tin patrida.  Den xero pos tha ta vkazame pera xoris to modelclub.

Polla Mpravo kai euxaristo ston arxigo  ::salut::  kai ola ta paidia pou sindramoun stin epitixia autoi.  Lambro, Kosta, Giorgo, kai Arkadie
EYXARISTOUME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μοντελιστής από Αμερική

Tags: