Αξιόλογη δουλειά φίλε μου αλλά που είναι η IR επίστρωση(χρώμα ή ότι άλλο είναι) οεεεεεεεοοοοο
.Δυστυχώς ή και ευτυχώς μοντελιστικά η απόδωση της περίεργης αντίδρασης των χρωμάτων των block 52+ στο φως του ήλιου κάτω από συγκεκριμένες γωνίες ανάκλασης είναι κάτι που πρέπει να αποδωθεί όπως και δήποτε,αλλιώς θα έχεις το σχήμα του 52+ με την παραλλαγή των block 30 & 50.Καλά τελιώματα
.
χωρίς παρεξήγηση... είναι το πιο extreme σχόλιο απ'όλα όσα έχω ακούσει.
Αυτό που έχω δει, είναι ότι η παραλλαγή , είναι η κλασική παραλλαγή ghost (με τα ίδιους κωδικούς FS ) απλά είναι σαγρέ η επιφάνεια (σαν ντουκόχαρτο 250άρι) με αποτέλεσμα να εγλωβίζεται η σκόνη και έτσι τα χρώματα να φαίνονται αλλοιωμένα.
Αν θες και αν μπορείς να το κάνεις στο δικό σου μοντέλο, κάντο . Πρόταση : Ψέκασέ το, με μη-αραιωμένο βερνίκι xtracolor που αργεί να στεγνώσει και στη συνέχεια βγάλτο στο μπαλκόνι για κάνα-δυο μέρες να μαζέψει σκόνη...
Υ.Γ. Δεν είμαι τόσο άψογος μοντελιστικά , και πολλές φορές κάνω υποχωρήσεις στο κομμάτι της αληθοφάνειας , υπέρ της όμορφης εμφάνισης (π.χ. δεν με ενδιαφέρει αν έχω μια κεραία λιγότερη ή αν οι γραμμές της παραλλαγής είναι 2 χιλιοστά πιο πέρα). Και ούτε σκοπεύω να βελτιωθώ.... 
΄
Καταρχάς,από την στιγμή που δέχεσαι-δεχόμαστε να ποστάρουμε τις δουλειές μας,θα πρέπει να είμαστε δεκτικοί σε όλων των ειδών τα σχόλια,θετικά και αρνητικά.Σκοπός του σχόλιου που έκανα στο κατά τα άλλα καλό αεροσκάφος σου ήταν να σε βάλω σε σκέψη για να ολοκληρώσεις "ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ" δικό σου είναι το μοντέλο στο κάτω κάτω,την παραλλαγή η οποία σε πληροφωρώ δεν είναι ούτε γυαλοχαρταρησμένη ούτε βρώμική,αλλά αποτελείται από ψύγματα μετάλλου σε επιφάνεια πορώδες χρώματος.Στο δικό μου μοντέλο να είσαι σίγουρος πως θα το κάνω και θα διαθέσω και τον τρόπο και την κατάλληλη τεχνική σε όλα τα μέλη του φόρουμ δεχώμενος θετικά και αρνητικά σχόλια.Τώρα είναι δικό σου πρόβλημα αν θα βελτιωθείς όπως λες ή θα παραμείνεις στο ίδιο μοντελιστικό επίπεδο με μια κεραία λιγότερη η λάθος σχήμα παραλλαγής,αλλά με ενδιαφέρει το υφάκι σου που σε παρακαλώ να διορθώσεις άμεσα σεβόμενος τους κανόνες του φόρουμ όπως όλοι μας.
Αξιόλογη δουλειά φίλε μου αλλά που είναι η IR επίστρωση(χρώμα ή ότι άλλο είναι) οεεεεεεεοοοοο
.Δυστυχώς ή και ευτυχώς μοντελιστικά η απόδωση της περίεργης αντίδρασης των χρωμάτων των block 52+ στο φως του ήλιου κάτω από συγκεκριμένες γωνίες ανάκλασης είναι κάτι που πρέπει να αποδωθεί όπως και δήποτε,αλλιώς θα έχεις το σχήμα του 52+ με την παραλλαγή των block 30 & 50.Καλά τελιώματα
.
Σιγά να μην του βάλει να ανάβουν τα φώτα προσέγγισης... Μιά χαρά F-16 είναι. 
Εσύ φίλε μου καλό θα είναι να ελέγξεις το φόρουμ και να δεις ότι κάποιος συνάδελφός μας,άξιος για εμένα προσωπικά και διεθνώς,έβαλε και φώτα σχηματισμού και προσγείωσης όπως λέγονται κανονικά αλλά και στο κόκπιτ σε κάθε όργανο χωριστά.Όσον αφορά το F-16 δεν νομίζω να είπα ότι δεν είναι μια χαρά,αλλά ότι λείπει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει τα block 52+ από τα υπόλοιπα αεροσκάφη μας.Προσοχή λοιπόν και εσύ στο υφάκι σου και καλό θα ήταν να δούμε κάποια δουλειά σου και όχι μόνο τα ειρωνικά σχόλια σου.
Ζητάω συγνώμη από την διαχείρηση για την παρέμβαση αλλά πιστεύω πως το ύφος των δύο μελών δεν ήταν πρέπον απένατι σε μια υπόδειξη που έκανα για καλό σκοπό και όχι για να μειώσω την αντίστοιχη δουλειά του.