Αποστολέας Θέμα: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ  (Αναγνώστηκε 2310 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος svyatoslav

• Κυριακος Γκογκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κορινθος-Σερρες
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
« στις: Ιουνίου 23, 2008, 10:44:37 πμ »
ΒΡΗΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΕ  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΙΩΛΚΟΣ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΒΛΟ ΤΟΥΒΛΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΕΣ.ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ. ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΗ ΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΜΑΙ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΗΔΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥΣ.ΚΑΨΙΜΟ

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Απ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 23, 2008, 10:53:49 πμ »
δώσε περισσότερες λεπτομέρειες (εταιρεία, κλίμακα, τιμές, συγκεκριμένα θέματα, φωτό εαν γίνεται  :wink:),
γιατί ακούγεται πολύ ενδιαφέρον.
επίσης γράφε σε παρακαλώ με μικρά γιατί έτσι είναι σα να ξεφωνίζεις ::icon_thumright::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 23, 2008, 12:14:35 μμ »
Αν κατάλαβα καλά πρόκειται για κιτ της Constructo που αποτελούνται απο κεραμικά τούβλα - πέτρες και κεραμίδια. Τα είχα δεί πολύ παλιά σε ιταλικό μοντελοκατάστημα και είναι πολύ καλής ποιότητας μπορώ να πώ, η ίδια εταιρεία "βγάζει" και σακκουλάκια με extra υλικά χωριστά με χαμηλό κόστος, θυμάμαι ενα σακκουλάκι με 50 πρπ τούβλα κόστιζε πρπ 9 ευρώ. Το ΜΟΝΟ πρόβλημα όμως είναι οτι δεν είναι ακριβώς 1/35 αλλά κάπως μικρότερα στην κλίμακα (1/40)

Αποσυνδεδεμένος svyatoslav

• Κυριακος Γκογκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κορινθος-Σερρες
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 26, 2008, 09:37:04 πμ »
Συγνωμη για τα κεφαλαια παιδια.Τα κιτ εχουν πολλες κλιμακες. εχει κτιρια εκκλησιες,γεφυρες,αγροτοσπιτα,μοναστηρια και καναδυο φαρους αν θυμαμαι καλα. οι κλιμακες ξεκινανε απο 1/150 εως 1/30 περιπου. εγω πηρα τα υλικα και κανω δικο μου πατρον με την ιδια λογικη που δειχνουν οι οδηγειες απο σκληρο χαρτονι και κολλαω τα τουβλα πανω σε αυτα. Μου φανηκε αρκετα ευκολο σε σχεση με καλουπια,γυψους και μακετοχαρτα που παλευω ως τωρα. Φωτο δυστηχως δεν εχω (ακομα)

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 27, 2008, 11:18:11 πμ »
Τι εταιρία είναι?
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 28, 2008, 12:22:59 πμ »
Όντως έχουν πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία τα έχω δει και εγώ από κοντά στο ίδιο κατάστημα.Δεν μου αρέσουν στο ότι μου θυμίζουν περισσότερο παζλ παρά κιτ αλλά κατά τ' άλλα φαίνονται πολύ όμορφα.Προτιμώ την τεχνική του Carlos για αντίστοιχα αποτελέσματα.............και φυσικά περισσότερα Εκκλησιαστικά μέχρι να τα τελειώσεις ::pop::
Κάποια έγραφαν 1/50 αν δεν απατώμαι.Πάντως αν θέλετε να τα επεξεργαστείτε τα βλέπετε live πάνω σε έναν πάγκο στο κέντρο του καταστήματος.Το "Ιωλκός" είναι στην επόμενη γωνία από το "Πλαίσιο" Περιστερίου.Επίσης δεν κάνω διαφήμιση , απλά είμαι της γειτονιάς.

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 28, 2008, 12:25:57 πμ »
Προσοχή όμως  :!: :!: :!: Μπορεί ο "τελικός" τοίχος να είναι στην 1/35 αλλά τα τούβλα που τον αποτελούν να είναι 1/50  :!: :!: Οπότε "είσαι" off scale  :!: :!: :!: :!:

Tags: