Η eduart για το Jagdpanzer 38 δίνει 11 καρτέλες με πολύ καλό πλαστικό για το άρμα και μια με τέσσερις φυγουρες.Επιπλεον έχει και βελτιωτικό σε photo etched για κάποια μέρη του άρματος εσωτερικά και λίγα για έξω από αυτό.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η λεπτομέρεια των πλαστικών εξαρτημάτων και η πολύ καλή εφαρμογή τους.
Αυτο όμως που με παραξένεψε ήταν η απίστευτη λεπτομέρεια κατασκευής στο εσωτερικό του άρματος.
Όπως θα δείτε και παρακάτω το εσωτερικό του είναι ακριβώς όπως το πραγματικό με την παραμικρή λεπτομέρεια(καθίσματα πληρωματως, ,πενταλ,μοτερ οβίδες κλπ)που όλα αυτά θα κρυφτούν βάζοντας το επάνω μέρος.
Δεν ξέρω γιατί τόσος κόπος και χρόνος για κάτι που δεν θα φαίνεται και οι μόνοι που θα το δουν θα είναι εσείς και εγω.Οσοι είναι εκτός χώρου δεν θα ξέρουν την δουλεία που κρύβει μέσα του.
Εγώ το συναρμολογώ περισσότερο για να μάθω και κάποια πράγματα για το πώς ήταν
ένα άρμα της τότε εποχής από μέσα.
Η κατασκευή βρίσκετε στο τελικό στάδιο του εσωτερικού περιμένοντας κάποια κομμάτια
photo etched αγορά από μαγαζί του ιντερνετ του εξωτερικού για να συνεχίσω την ολοκλήρωση του όλου άρματος πριν το βάψιμο.
Θα βαφτεί με την παραλλαγή της Τσεχοσλοβακίας όπου πηρέ μέρος το 1944 με αποχρώσεις
Για βάση το sandy yellow και στην συνέχεια olive drab και red brown της gunze.
Δειτε λιγες φοτο από τα σταδια κατασκευης
Το εσωτερικο βαμενο με λευκο και λιγες φθορες

το μοτερ κατασκευασμενο απο περιπου 18 κοματια πλαστικου.Ετοιμο βαμενο

Καποια εσωτερικα εξαρτηματα

τοποθετηση της μηχανης

και ασυρματων

συνεχιζοντας

αξονα κινησης των εμπρος τροχων

θεση αποθηκευσης πειρομαχικων

διαφορες πανοραμικες

καθησμα οδηγου

Ευχαριστω για τον χρονο σας.