0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Περικλή τα θερμά μου συγχαρητήρια.Μια καλή ιδέα για να φτιάξεις ποτηράκια είναι η εξής:Παίρνεις ένα στυλό διαρκείας.Βγάζεις από μέσα το σωληνάκι με το μελάνι,κόβεις ένα μικρό κομματάκι από το διάφανο τμήμα της κορυφής -εννοείται χωρίς μελάνι- και το τοποθετείς πάνω από ένα ρεσώ.Μόλις ζεσταθεί,το τεντώνεις με γρήγορη κίνηση-όχι δυνατά όμως ώστε να κοπεί- και κόβεις έπειτα το κωνικό κομμάτι που σου κάνει.Έτσι μπορούν να κατασκευαστούν και μπουκάλια στην 1/35.Πατάς και 2 πινελιές μέσα - άλλωστε τόσο σου χρειάζεται καφέ ανοιχτό για τον αφρό και σκούρο για τον πάτο-ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΓΑΛΑ- Τεντωμένο sprue για το καλαμάκι και έτοιμο.Σε κάλυψα;
...Το δάπεδο θα έλεγα να το βάψεις γκρι.Να υπάρχει μια ισορροπία, το κόκκινο θα στο αγριέψει το διόραμα.Επιπλέον τα κίτρινα στηρίγματα κτλ δένουν καλύτερα με γκρι. (και θα πρότεινα ανοιχτό γκρι)
Παιδια ευχαριστω για την βοηθεια σας αλλα μου φαινεται οτι το χρωμα στη βαση συντηρησης ειναι σκουρο κοκκινο!!!!
Παράθεση από: Περικλής στις Φεβρουαρίου 20, 2009, 01:39:34 μμΠαιδια ευχαριστω για την βοηθεια σας αλλα μου φαινεται οτι το χρωμα στη βαση συντηρησης ειναι σκουρο κοκκινο!!!! Περικλή μου....μην σχολιάσω για την δουλεία που κάνεις... ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ απλά...Όσο για το χρώμα της βάσης.... σου έχω στείλει και φωτογραφία. Για την ΜΣΒ Τανάγρας είναι Κόκκινο με κίτρινο!
Παράθεση από: MicaGR στις Φεβρουαρίου 20, 2009, 01:44:32 μμΠαράθεση από: Περικλής στις Φεβρουαρίου 20, 2009, 01:39:34 μμΠαιδια ευχαριστω για την βοηθεια σας αλλα μου φαινεται οτι το χρωμα στη βαση συντηρησης ειναι σκουρο κοκκινο!!!! Περικλή μου....μην σχολιάσω για την δουλεία που κάνεις... ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ απλά...Όσο για το χρώμα της βάσης.... σου έχω στείλει και φωτογραφία. Για την ΜΣΒ Τανάγρας είναι Κόκκινο με κίτρινο!\Ναι φιλε μου τις εχω αλλα αχρωματοψια τι να κανω???Ειναι σκουρο κοκκινο?
Ανεβάστε ρε παιδιά καμία φωτο να δούμε και εμείς...
Επειδη καποιος (Nicolas_mk2 ) ζητησε 2 φραπεδακαι.......εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!Προσπαθουμε να μην χαλασουμε χατηρι!!!Αναμεσα στις χαλκομανιες και βερνικωματα....εφτιαξα δυο . . . . τι αλλο???Φραπεδακια!!!
Παιδια ευχαριστω για τα καλα σας λογια!Η εικονα ειναι απο το ιντερνετ σμικρυνση και κολλημα!