παιδια ευχαριστω για τα καλα σας λογια....
εχω απο φαντομ αλλα δεν κανουν.....
θα δω εαν μπορεσω να τις κοωψ προσεχτηκα.....
αλλιως θα γινει με μπλε σκουρα!!!!
Περικλή γειά σου δεν σου είχα στείλη τα εθνόσημα (ανοικτό μπλέ) και τα υπόλοιπα που αφορούν το συγκεκριμένο Αφος στην 1/48 και μάλιστα σε ερώτησα και μου είπες ότι τα έλαβες , εάν κάτι άλλο συμβαίνη πες μου να σου στείλω άλλα, απλά στείλε μου μόνο τις διαστάσεις για τα εθνόσημα. Σε χαιρετώ φιλικά Γιάννης Χανιά... 
Υ.Γ. Απάντησε μου άμμεσα για να στα στείλω αύριο.
Φιλε Γιαννη τα εχω αλλα ειναι σε λευκη χαλκομανια τα εθνοσημα και θελουν προσεχτικο κοψιμο...αλλα δεν κολλανε με τιποτα....τι να κανω?
Micro SET SOL FUTURE και κουρμπαρουνε προς τα πανω!!!!!
Το ονομα ειναι σε διαφανη οποτε οκ
Για λεγε
Περικλή σου στέλνω άλλα αύριο τυπωμένα με νέο μηχάνημα, εκτός των λευκών θα στα τυπώσω και σε διάφανη χαλκομανία και ξεχωριστά τον λευκό κύκλο και βάλε από επάνω την διάφανη χαλκομανία (υπ΄όψη ο λευκός κύκλος έχη διάμετρο μικρότερη από τον εξωτερικό μπλέ κατά 1,5 χιλιοστά οπότε δεν χρειάζεται καμμιά προσοχή , ακόμη οι χαλκομανίες είναι τυπωμένες με LASER και είναι λεπτότερες και αδιάβροχες, οπότε μπορής όταν κόβης ειδικά την λευκή χαλκομανία να κόψης και περίγραμμα χωρίς να χάση την στεγανότητα το αντικείμενο μια και τα μελάνια είναι ανεξήτιλα, πράξε όπως νομίζης σου δίνω πολλές επιλογές.
Σε χαιρετώ φιλικά Γιάννης Χανιά...

Υ.Γ. Αυτές τις χαλκομανίες που σου στέλνω θα τις βάζεις σε χλιαρό νερό όχι παραπάνω από 15δευτερόλεπτα και μετά θα τις τοποθετής σε ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας μέχρι να διαπιστώσης κουνόντας τις ελαφρά ότι γλυστρά από το backpaper, όσο για τις άλλες μπορής να χρησιμοποιήσης ότι βελτιωτικό θέλης αλλά πιθανόν να έχη πέση λίγο παραπάνω στεγανοποιητικό και έχουν γίνη λίγο ποιό παχές, βέβαια η διαδικασία τοποθέτησης είναι η ίδια με τις LASER και είσαι ο πρώτος που μου περιγράφη κάτι τέτοιο.