RawΠαναη,να'σαι καλα φιλαρακο!

Τα εχω βαλει ολα τα παλια μπροστα...μα ΟΛΑ!!

Αbozinis,φυσικα και θελω γνωμες!!!!

Περα απο το γεγονος οτι ο φωτισμος ειναι δυνατος,ειναι αληθεια οτι οι φθορες ειναι πολυ αχνες/διακριτικες.
Δεν εχει καμια φθορα που να χτυπαει εντονα στο ματι και οι λογοι ειναι δυο.
1ον. θα ειναι σε (μαλλον) γυαλινη βαση μαζι με αλλα δυο οχηματα και οχι στο..."φυσικο του περιβαλλον" το διοραμα.Θεωρησα λοιπον σκοπιμο να ειναι σχετικα light η κατασταση,να μην τραβαει το βλεμμα κατι εντονα.
και 2ον αυτο που βλεπεις ειναι το μισο...
Το φορτωμα του μαζι με τα IR devices ειναι too much ηδη οποτε δεν θελω να χτυπαει εντονα η φθορα για να μην χανεται η ουσια που ειναι το ιδιο το κιτ

Φαντασου οτι θα εχει σκουριασμενη αλυσιδα μπροστα,κουβαδες,κρανη και γενικα ατομικο εξοπλισμο κρεμασμενα παντου γυρω και μεσα κλπ κλπ...
Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι αν το αποτελεσμα του φορτωματος με του βαψιματος ειναι δυσαναλογο δεν θα γινουν οι απαραιτητες διορθωσεις!
Ακομα και την λασπη το φερω βαρεως να βαλω!!

Στο επομενο update περιμενω παλι την γνωμη σου!!

Γιωργη(gtets) μολις δεις βελτιωση σφυρα να το καταλαβω κι εγω!!

Γιωργη(gkontog) οι απειλες πιανουν τελικα...το γνωστον περι λογου και ραβδου..

Οσο για τις ερπυστριες,τι να πεις...απλα ευχαριστω τον ψυχαναγκασμο μου(

) που ειχα κοψει σχεδον "προσωπο" τους πυρους και τωρα ειναι ευκολο...αλλιως...

Πετρο,(περα απο τα παραπανω που πιστευω να σας εδωσα να καταλαβετε το σκεπτικο,σωστο η λαθος θα δειξει στο τελος..)καποια πραγματακια θελουν οντως να μπουν σε ενα περιγραμμα.Εχεις δικιο για τα μπουλονια και για τους αποθηκευτικους χωρους(παρ'ολο που ειχανε γινει...χαθηκαν στο "ανοιγμα" του χρωματος) οποτε και ξαναμπηκε ηδη στο προγραμμα

Για τα ξυλα...μην περιμενεις να φανουν νερα μιας και σχεδον δεν υπηρχαν στο πλαστικο οποτε αυτο μενει ως εχει

Αλεξακο....φερε τα μπριζολακια πισω ρε!!!
τα καταφεραααα!!

Φανη,σας μερσω ταμαλα!