0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατ' αρχήν περαστικά!Τώρα πίσω από το cockpit μάλλον είναι zinc chromate green, Humbrol 81, Tamiya XF4, το πιο διαδεδομένο αστάρι της USAF. Πάντως για 100% σιγουριά, περίμενε την απάντηση των jetάδων...
Περαστικα σου ευχομαι και γρηγορη αναρωση.Καλη συνεχεια και καλη τυχη με το κιτ (αναγλυγη γραμμωση εχει ετσι? )Πολυ καλη και καθαρη δουλεια στο κοκπιτ Το ''πρασινο'' μερος νομιζω θελει σε humbrol το 128 ή καποιο που να δινει μια αισθηση γαλαζοπρασινου. Ας δωσει τα φωτα του οποιος γνωριζει περισσοτερο γιατι μπορει να θυμαμαι και λαθος.Τελος, το Agressors blue ειναι κορυφαιο ...αλλα το προτιμω σε F-16 οχι οτι σε ενα F-15 ειναι ασχημο, το αντιθετο θα ελεγα
ΩΠΑ! Γράψε λάθος, ΔΕΝ είναι zinc chromate green! Είναι ένα μεταλλικό μπλε-πράσινο. Το βγάζει η Xtracolor σαν X159 F-15 Strike Eagle interiour blue/green. Συγγνώμη Τώρα σύμφωνα με όσα έχω βρει αν το αεροσκάφος έχει κατασκευαστεί μετά το 1979 ή έχει περάσει γενική συντήρηση ή αναβάθμιση τότε μπορεί να έχει περαστεί με λευκό.
http://modelclub.gr/joomla/index.php?option=com_content&task=view&id=133&Itemid=38Eλπιζω και αυτο αυτο να σε βοηθησει....
Σου βγάζω το καπέλο! Χαρά στη υπομονή σου που το έκανες πινελάτο! Πολύ καλό άρθρο, πολύ καλή περιγραφή και όμορφο αποτέλεσμα!
Εμένα το ιδιο μου φαίνεται.. Μάλλον η διαφορετική τονικότητα που ξεγελάει οφείλεται στο σχήμα του κώνου σε σχέση με την άτρακτο..
Eίναι το ίδιο χρώμα απλά επειδή το υλικό είναι υαλονήματα με επικαλύψεις λαστιχου αυτό κρατάει βρωμιά και το κάνει αμέσως πιο σκούρο...