Αποστολέας Θέμα: Staghound Mk.I (Italeri 1/35)  (Αναγνώστηκε 17611 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
Απ: Staghound Mk.I (Italeri 1/35)
« Απάντηση #175 στις: Νοεμβρίου 24, 2008, 08:36:46 μμ »
Πανέμορφο Φίλιππε... ώς συνήθως! ::icon_thumright::

Παρόλα αυτά και χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος (και για να πώ την αλήθεια αισθάνομαι άσχημα να το αναφέρω καθώς εγώ δέν είμαι ικανός να κάνω κάτι που να πλησιάζει τη δουλειά σου :oops: ) έχω μιά "σκηνοθετική" παρατήρηση...
Νομίζω θα έπρεπε να φαίνεται ο λόγος για τον οποίο το όχημα φορά αλυσίδες... Ίσως άν έβαζες κάποια υπολείματα χιονιού ή να λάσπωνες περισσότερο τον δρόμο? Αλλά μετά και οι φιγούρες με τα μανίκια σηκωμένα δέν θα ταιριάζανε σε ψυχρό κλίμα... :roll:

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #176 στις: Νοεμβρίου 24, 2008, 08:58:50 μμ »
Όμορφη και ρεαλιστική η δουλειά σου Φίλιππε  8)::eusa_clap::
Συγχαρητήρια  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #177 στις: Νοεμβρίου 24, 2008, 11:25:53 μμ »
Αφού ξανα-ευχαριστήσω και τα υπόλοιπα μέλη φίλους για τα καλά τους λόγια (Γιάννη Δόξα και τα δικά μου συγχαρητήρια για την διάκρισή σου στα ξένα... ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::) δίνω κάποιες απαντήσεις

Φωτό σαν την παραπάνω θέλουμε πολλές. Δεν τις κρύβουμε κύριε φίλε του ίππου.  ::glossa::  :mrgreen:

Μήπως σου βρίσκεται καμία από τη φάση κολλήματος των τριχών του πινέλου; 'Η μήπως μπορείς να μας πεις τη διαδικασία κολλήματος; Ή μήπως έχεις κανένα link που να το δείχνει/περιγράφει;

ΥΓ. Τα τούβλα από που είναι αγορασμένα, σε τι μορφή είναι, ποσότητα και τιμή.
      Ζητάω πολλά;;;

Γιώργο παίρνω λίγες λίγες τις τρίχες του πινέλου τις βουτάω σε κυανοακριλική κόλλα και τις τοποθετώ στη θέση τους - αυτό είναι όλο.
Τα τούβλα είναι της plus model (Τσέχικα) με κωδικό 040, αγορασμένα μέσω internet (δεν κατάφερα να θυμιθώ από που, ίσως από ένα Πολωνικό το...JadarHobby;;;)
Τιμή δεν θυμάμαι επίσης, αλλά λογική και ποσότητα μία γεμάτη χούφτα τουβλάκια.

Πανέμορφο Φίλιππε... ώς συνήθως! ::icon_thumright::

Παρόλα αυτά και χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος (και για να πώ την αλήθεια αισθάνομαι άσχημα να το αναφέρω καθώς εγώ δέν είμαι ικανός να κάνω κάτι που να πλησιάζει τη δουλειά σου :oops: ) έχω μιά "σκηνοθετική" παρατήρηση...
Νομίζω θα έπρεπε να φαίνεται ο λόγος για τον οποίο το όχημα φορά αλυσίδες... Ίσως άν έβαζες κάποια υπολείματα χιονιού ή να λάσπωνες περισσότερο τον δρόμο? Αλλά μετά και οι φιγούρες με τα μανίκια σηκωμένα δέν θα ταιριάζανε σε ψυχρό κλίμα... :roll:

Νικόλα η παρατήρησή σου είναι πάρα πολύ σωστή και δεν θεωρώ ότι το παίζεις έξυπνος  :wink:
Εγώ εμπνεύστηκα από αυτή τη φωτό:

Φυσικά έχει τις αλυσίδες και στους τέσσερεις αλλά υπάρχει και αυτή

οπότε έκανα μία μέση κατάσταση  :roll: όπου κόβανε βόλτες προς το τέλος του χειμώνα με αλυσίδες σε δρόμους αλλού με λάσπη αλλού όχι και με καιρό που σήκωνες τα μανίκια τη μέρα...τι να κάνω ρε φίλε...αυτές τις φιγούρες βρήκα που να με βολεύανε...

Τώρα θα μου πεις  εσύ που να το καταλάβεις και έχεις δίκιο, αλλά ας βάλουμε και λίγη "ποιητική αδεία" στο hobby μας... :oops:

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #178 στις: Νοεμβρίου 24, 2008, 11:50:00 μμ »
...αυτές τις φιγούρες βρήκα που να με βολεύανε...

Τώρα θα μου εσύ που να το καταλάβεις και έχεις δίκιο, αλλά ας βάλουμε και λίγη "ποιητική αδεία" στο hobby μας... :oops:

Θεμιτόν! :D
Και καταλαβαίνεις φαντάζομαι γιατί εγώ δέν τελειώνω ποτέ μοντέλο... :oops: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #179 στις: Νοεμβρίου 25, 2008, 12:16:49 πμ »
Μπράβο Φίλλιπα! Αν και νέος στο forum βλέπω συνεχώς έναν μοντελιστή να βελτιώνεται συνέχεια σε κάθε καινουριο του θέμα!...και πάλι Μπράβο!.... ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος agaida

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: AΘΗΝΑ
« Απάντηση #180 στις: Νοεμβρίου 25, 2008, 09:57:22 μμ »
Φιλιππα φοβερό, άπαιχτο τρομερό!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::.Καμιά φορά βλέποντας τέτοιες δουλείες  σκεπτομε τι θέλω εγώ εδώ πέρα. :oops:Μπράβο με έφτιαξες βραδιάτικα  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #181 στις: Νοεμβρίου 25, 2008, 10:29:36 μμ »
Tωρα το είδα  :oops:

Φιλιππα, μου αρέσει πάρα πολύ όλο το σκηνικό! Συγχαρητήρια φίλε μου  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #182 στις: Νοεμβρίου 25, 2008, 10:49:22 μμ »
Φίλιππε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #183 στις: Νοεμβρίου 26, 2008, 12:13:50 πμ »
Φίλιππε,  ::sorry:: αλλά το συγκεκριμένο θέμα μου είχε διαφύγει ......  :oops:

Την τελευταία ώρα λοιπόν τό 'πιασα από την αρχή και έχω μείνει άφωνος  :shock:   :|.... για να ακριβολογούμε δεν μπορώ να κουνήσω ούτε καν τα ... δάχτυλα για να πληκτρολογήσω  .      .       .         .         .         .         .         .         .           .          .         .         .          !!!!!!! ... εντάξει τώρα  ::pc024::

Ότι και να πώ θά 'ναι λίγο, απλά τα σέβη μου γι αυτή την καταπληκτική δουλειά    ::salut::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #184 στις: Νοεμβρίου 26, 2008, 12:52:11 πμ »
Αγαπητοί συνάδελφοι αλλά και φίλοι ευχαριστώ πολύ.
Γρηγόρη και Παναγιώτη χαίρομαι και εκτιμώ που σας άρεσε.
Tωρα το είδα  :oops:

Φίλιππε,  ::sorry:: αλλά το συγκεκριμένο θέμα μου είχε διαφύγει ......  :oops:

Γρηγόρη και φίλε Νικόλα αλοίμονο αν πρέπει να αισθανόμαστε  :oops: ή να ζητάμε συγγνώμη που μας διέφυγε κάποιο θέμα...
...παρ΄ όλα αυτά ο τρόπος σας δεν μπορεί παρά να μου δώσει ιδιαίτερη ικανοποίηση για την συμπεριφορά σας  :oops: :oops: :oops: Ευχαριστώ και πάλι ::icon_thumright:: :Dι

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #185 στις: Νοεμβρίου 26, 2008, 07:43:14 πμ »
Αρχοντας Φίλλιπε,μπράβο σου.
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Tags: staghound mki